Menü
 
   
     

 
Dátum
 
 
2019 március
H K SZ CS P SZ V
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
       
 
     

 
Névnap
 
 
Ma : Emánuel
Holnap : Hajnalka
 
     

 
Látogatók:
 
 
 
     
 
Magunkról
 
 

Közel harminc éves múltra visszatekintő üzletünkben örömmel látjuk elégedetten visszatérő és új vásárlóinkat. Az 1981-ben alapított MASINA cégnél a folyamatos működés elsőrendű szempontjai a megbízható, szakszerű, pontos munka, gyorsaság és a lehetőségekhez képest alacsony árak.

A HÍRNÉV KÖTELEZ!

 
     

 
Szolgáltatásainkról
 
 
  1. szerelőknek, törzsvásárlóknak kedvezmény
  2. vidéki vevőinknek postázás
  3. motoros futárszolgálat
  4. szaktanácsadás

Különféle indítómotorok, generátorok, villanymotorok alkatrészei alacsony áron megvásárolhatók. A vevők által kézben hozott indítókat, generátorokat szétszereljük, alkatrészeiket kimérjük tesztereinkkel a hibát felmérjük. Célunk, hogy vevőink a lehető legalacsonyabb áron tudják elektromos problémáikat megoldani.
Műhelyünkben indítókat, generátorokat, különféle villanymotorokat, hibafelvételezés és árajánlattétel után szakszerűen megjavítjuk a lehető leggyorsabban, kiváló minőségben, garanciával, reális áron .
Üzletünkben tartunk a szereléshez nélkülözhetetlen anyagokat, eszközöket. Különböző méretű vezetékek, általános és speciális saruk, kábelvégek, védőcsövek, biztosítékok között lehet válogatni. A leggyakoribb izzókon kívül nálunk található xenon , amerikai és japán autókhoz, valamint motorkerékpárokhoz is égő.
Tapasztalt kollégáink készségesen válaszolnak minden autóelektromosságot érintő kérdésre és
szükség esetén hasznos tanácsokkal látják el kedves vevőinket.

 
     

 
Üzletünk
 
 
Elérhrtőség
 
     

 
Alkatrészek
 
 
 
     

 
Email: