2012. Jul.
16
  Segítség csalók!
Kategória: Egyéb - Írta: HessaCreed
PhotobucketGondolom nem én vagyok az egyetlen, aki összeakadt azokkal a bosszantó alakokkal, akiket csak lősz-lősz, de nem pusztul meg a világért sem. Időnként engem is úgy felidegelnek, hogy szívem szerint a klaviatúrát felnyomnám nekik oda ahol csücsörít... Erről a R*-os kollegák is így vélekedhetnek, ugyanis egy remek megoldást eszeltek ki ezeknek a nem kívánatos elemeknek: kaptak egy külön szervert, ahogy egymást nyírhatják, amíg meg nem unják.
maxpayne3.banhammer@rockstargames.com ide küldd meg delikvens nevét, platformját, bűnét és ha sikerült lencsevégre kapnod valami formában (fotó, videó), akkor némi bizonyítékot is. Ez utóbbi persze nem kötelező, de ajánlott. Segíti a munkájukat.
Részletes cikk és minta a panaszaitokhoz:

http://www.rockstargames.com/newswire/article/36751/the-max-payne-3-multiplayer-cheater-pool-is-live.html
Azoknak meg akik csak legyintenek, hogy "Jaj, minek írjak nekik, úgysem tesznek semmit!", nekik üzenném, hogy mióta folyamatosan levelezek a supporttal, azóta nem láttam a feljelentett személyeket, illetve napok óta egyetlen csücsörivel sem találkoztam. Ámen
2012. Jul.
15
  Crew probléma?
Kategória: Egyéb - Írta: gilgames1989
[b]Ezen sokat gondolkoztam mostanság, számunkra pozitív dolog lett végülis a Crew rendszer? A GTA HOC-nál még nem volt és úgymond jó világunk volt mert nem volt rivális és nálunk tömörült a hazai játékosok zöme, de most a Max Payne 3-nál az a tapasztalat, hogy sok hazai Crew van kevés játékos és személyes meglátásom alapján így nem sokra jutunk. Nektek mi erről a véleményetek? Commentben várom saját meglátásotokat.
Akire még lehet számítani közösségi ember, akár itt a honlapon akár a játékban kérem jelezze kommentben. "Hahó még élek és itt vagyok!"
2012. Jul.
12
  Átalakulások a klánba/oldalon
Kategória: Egyéb - Írta: TwinZeroX123


Sajnálattal közlöm de Gerikun tagunktól megint megkelett válnunk, ahogyan azt a GTA IV-ben is nem is egyszer! Ő nem játszott a mi klánunkba csak bevolt lépve, de nem ezt képviselte a játékban. Ha már itt tartok felszólitanám Leviamate tagunkat is, hogy minket képviseljen a játékban ugyanis ő se minket képvisel! Ha nem tudjátok hogy kell átállitani segítünk csak írjatok, de könyörgöm ha egyszer a mi klánunkba vagytok akkor minket képviseljetek! Én is be vagyok lépve több Crew-be de a HOC-ot képviselem. És még nem tudom hány ilyen tagunk van, de van egy pár, hozzáteszem akik minket képviselnének azoknak a fele... dehogy fele.. háromnegyede inaktív. Külön köszönet Grossnak, RavenCreednek, és Gilgames-nek, hogy ők aktivizálják magukat, én is játszom amennyit van kedvem ebbe a két napba pár órákat voltam fent. Visszatérve, szerintem egy klánba nem négy tagnak kéne aktívnak lennie. Gil vagy valaki, aki tud beszéljen velük, mert ez így mostmár azért nem állapot, xboxosoknál is van inaktív tagunk nekik is szól ez a dolog!

Ezenfelül elkészült a klán menüpontunk amiben leírást találtok, hogyan jött létre a klán, és hogyan jött az ötlet, hogy legyen Max Payne 3-ban is. Olvassátok el ha gondoljátok. A tagjaink menüpontban a nevek átírva a Social Clubos nevekre, legalábbis a PC-seknél, Xboxosoknál nem néztem.

Ha találkoztok Magyar játékosokkal, esetleg kérdezgessétek chatbe, hogy van-e Magyar, akkor hívjátok őket a mi klánunkba! Szedjük össze magunkat! Én ma hívtam egy Magyart csak mire irtam neki pont lelépett na nem baj majd legközelebb! De mindenképp hívjatok tagokat!

Üzenet RavenCreed-nek:
Ha meghívlak játékon belül neked nem mutatja vagy miért nem jöttél ma se? Vagy csak nem nézel rá? Jó lett volna nyomni pedig. : )
2012. Jul.
06
  Multiplayer Event
Kategória: Egyéb - Írta: TwinZeroX123
Pénteken, magyar idő szerint 22:00tol 01:00 óráig tart a Rockstar multiplayer eventje. Xbox konzolon fel avatják a most megjelent DLC packot is ugye ez még PC-re nincs. Csatlakozáshoz lépj be és válaszd a Social Club Multiplayer Event funkciót a Playlists menüből.


PC-s Rockstarosok:
  • MaxPayneDev1

  • MaxPayneDev4

  • MaxPayneDev5


Xbox Live:
  • MaxPayneDev3


Ezenfelül egészhétvégén dupla XP jár mindenért, így engem is (ZeroXHUN) megkereshettek hétvégente a játékba egy kis esti öldöklésre, akinek lenne kedve hozzá! Szombaton nem, de péntek este szerintem felmegyek egy pár órára játszani, a vasárnap pedig még kiderül!
2012. Jul.
04
  Local Justice map pack DLC megjelent!
Kategória: Egyéb - Írta: gilgames1989
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.


Ez az első DLC ami fél hónap késéssel ma jelent meG koznolokra és ezért 1 hétig csökkentett áron lehet megszerezni. A csomag tartalma az single player három utolsó pályájának 1-1 részletei átalakítva Holding cells, Departure lounge és Imperial Palace. Az utolsó kettőhöz csak DM,DTM és PK módok vannak. Továbbá van egy teljesen új csapat a Sao Paoloi rendőrség, M4 assault rifle fegyver és egy új item és 5 új achivement. A pc-sek 17.-én vásárolhatják meg. Továbbá elérhető minden korábbi extra is: Cemetery Map,Silent Killer Loadout Pack, Pill Bottle Item, Deadly Force Burst, Classic Max Payne CharactersÉn kipróbáltam már őket és szerintem elég jók lettek
2012. Jun.
29
  Figyelem tagok!
Kategória: Egyéb - Írta: TwinZeroX123


Szeretném az alábbi klántagok figyelmét felhívni a PC-s táborbol:

-Morzsi
-csoopi
-Swordfish85HUN
-Gerikun
-ProSkyline

Ha már a mi klánunkba játszotok, akkor igazán aktivizálhatnátok magatokat a klánon belül, játékon belül és az oldalon! Aki regisztrálva van ide és nem aktív az alábbiak közül azoktól most elveszem az oldalon lévő admin jogot, ha aktivizáltátok magatokat akkor visszakaphatjátok a hír írási lehetőséget.
2012. Jun.
27
  Új patch
Kategória: Egyéb - Írta: gilgames1989


-Multiplayer javítások,
-Hardcore Playlilst feltétele 5000-ről 1000-re csökkentve
-Arany fegyverek láthatóak lesznek a DLC-ben
-49-es és 50-es rang között már növekszik az XP számláló
-Javítva a hiba, ami miatt pont halál előtt mentett az autosave
-Rank 50-es trophy biztosan feloldódik
-Unlimited Bullet Time cheat biztos feloldódik
I-nvertált függőleges tengely beállítással a távcsöves fegyvereknél most már nem rak át Southpaw módba


Forrás: GTA Place
2012. Jun.
12
  Segítség a TeamSpeak-hez!
Kategória: Egyéb - Írta: TwinZeroX123

Egy videó róla: Kattints ide!

A TeamSpeak csevegőprogram beállításai:
Connection/Quick connection és a Server address helyére írjunk be egy IP-t. Ha sikeresen bejelentkeztünk, kapunk egy hangüzenetet. Ezután a Settings menüpontot vizsgáljuk meg, állítsuk be a részleteket saját ízlés szerint, a hangerőt állítsuk maximumra, a voice send methodot állítsuk push to talkra, így csak akkor hallatszik, amit mondunk, ha lenyomunk közben egy gombot, amit a set résznél lehet beállítani.
2012. Jun.
08
  XP Hétvége VÉGE
Kategória: Egyéb - Írta: gilgames1989


Véget ért az első XP hétvége, habár nem mindenki játszott én se nagyon hisz jönnek a szóbelik (nekem konkrétan holnap) de azért szép eredmények születtek. PC platformon toronyhosszal vezet rolemodels27 gyüjtötte a legtöbb pontot őt követ JcGross99 a második hellyel. Gratulálunk nekik! A top 5-ös sorrend változatlan maradt 3. Morzsi 4. csoopi 5. Swordfish85HUN. Az új Pc-s játékosok, mint HessaCreed illetve TwinZeroX ne lepődjenek meg, ha nem írok rólatok elnézést, de csak az első 5 eredményeit látjuk, szóval most már azért is lehet teperni hogy bekerüljetek és feljebb kerüljetek a top 5-ös listán! XBOX 360 konzolon Misiizsai1993 gyüjtötte a legtöbb XP-t őt követi gilgames1989555. A legtöbb XP-t birtokló játékos gilgames1989555 163,025 Xp-vel második Rolemodels27 160,040 Xp-vel, de 1-2 nap és utoléri gilgamest, ezért is gratulálunk neki! A Crew-unk összes Xp-je 222,120 Xp ami szerintem kecsegtető más Crew-ek amikben vagyok sokkal több játékossal alig vagy egyáltalán nem birtokolnak több Xp-t mint mi. Szerintem büszkék lehetünk magunkra. A Chatet figyelve arra következtettem, hogy mostmár egymást is megtaláltátok illetve aki ért TS-hez írhatna róla egy cikket amit kirakhatnánk hírbe és egy menüpontba is, hogy mindenkinek egyértelmű legyen. ( elnézést, hogy másra hárítom, de se nem vagyok Pc-s és ehhez a TS-hez sem értek)
Következő hétvégére még nem kerítek másik Crewet legyünk túl az éretségiken,évzárókon illetve szokjon össze a csapat legfeljebb csinálunk egy újabb XP hétvégét. A pénteki és a hétvége utáni eredményeket alul a képeken összevethetitek:


A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.
2012. Jun.
04
  I. HOC XP Weekend
Kategória: Egyéb - Írta: gilgames1989
Kitaláltam egy olyat, hogy XP weekend. Június 8.-án péntek este megnézzük a Crew statisztikában az össz és személyenkénti XP-értékeket, elmentem és a cél, hogy a hétvége alatt minél több XP-t gyüjtsünk és vasárnap este lecsekkoljuk a staisztikát illetve, hogy ki mennyit szerzett a 2 nap alatt. Aki még nem tette vagy újonc ITT csatlakozhat a Crewunkba! Értelemszerűen a 2 nap alatt legtöbb XP-t gyüjtő személyek mély elismerést szerezhetnek. Dobjátok fel együtt a gyüjtést! Most már PC-n vagytok jó sokan (7-8 játékos) beszéljétek meg, hogy ki mikor játszana és gyüjtögessetek együtt. Kiváló lehetőség a csapatépítésre is! Én ebből ki is estem mert Boxos vagyok, de ajánlom nektek HessaCreed-et aki vállalta a PC-sek feletti gyámkodást, szóval vele és a többiekkel beszélhettek közös időpontot. Azért is ajánlanám, hogy így cselekedjetek mert jövő hétvégére már rendes Crew elleni csapatos wart szeretnék szervezni és addigra jó lenne, ha kicsit összecementálódnánk. Várom az XBOX 360 játékosokat is misiizsainak és nekem nincs kivel multiznunk! A közös vagy egyéni multiplayer élményeiteket meg várjuk a chatboxba!
Oldal:   <<        >>