Honlap
...tervezés, karbantartás, webdesign...

Ciprusétterem

www.ciprusetterem.hu

VIII. kerületi étterem honlapja. A kérés mindössze annyi volt, hogy ciprus-stílusa legyen az egésznek. A grafika és kivitelezés teljes egészében az én ötletem volt. A székek az étteremben lettek fényképezve. Ez a színvilág és hanghatás huen tükrözi a forró nyári estéket, és az étterem hangulatát.

Kereskedoház-étterem

Az étterem a IV. kerületben található. A tulajdonos folyamatosan új ötleteket adott, melyeket megkellett valósítani. Így nyerte el a honlap a végso formáját. A színvilág és a stílus a tulajdonos ötlete volt. A képgaléria statikus, tehát nem volt szükség php-ra.

Maffia

Ezt a honlapot a saját szórakoztatásomra készítettem. Sok leírásom van a maffiáról, személyekrol helyszínekrol. Ezért gondoltam, hogy formát adok az egésznek. A lap még tervezés alatt áll, mivel sok angol nyelvu leírás van és idobe telik míg lefordítom. Az ötlet teljes egészében saját.

Schwartzcar

http://schwartzcar.uw.hu

Egy autóvillamossággal foglalkozó barátom kért meg, hogy készítsek egy weblapot neki. Az alap ötlet, hogy egy autó muszerfala legyen az egész, tole származik. A késobbiekben közös ötletek alapján formálódott. Gyakorlatilag majdnem minden (az autóban egyébként is használatos) gombon lehet valamit vezérelni. Az autórádiót, a motorháztetogombot, a gázpedált, dudát és még az elakadásjelzot is meglehet nyomni.

Kereskedoház-étterem II.

A fentebb említett étterem honlapjának újabb változata. Egy újabb kérés szerint megpróbáltuk elegánsabbra változtatni a dizájnt. Ennek egyenlore nincs funkciója, csak bemutató jelleggel készült.