MedSedis

Munkaszék az egészségünkért

A hosszan tartó ülomunkát végzo dolgozók állandó gondja a hát- gerincfájdalom, amelyet a helytelen testtartás okoz. Az így kialakuló, gyakori fájdalmak , keringési elégtelenségek és az ebbol fakadó hangulati tényezok romlása, elvonják a figyelmet a munkától. A felmérések, kisérletek alapján kifejlesztett MedSedis munkaszék ezekre a panaszokra jelent, tapasztalatokkal alátámasztott megoldást.


Ez nagy segítséget jelent a hosszas ülomunkát végzo kozmetikusok-nak,, irodai dolgozóknak és mindazoknak akiknek fontos a helyes testtartás az egészségük megorzése érdekében. Ezt a terhelést két fontos tényezo befolyásolja, súlyosbithatja. Egyik a tartásunk , hogyan ülünk a széken, odafigyelünk-e arra , hogy nem összegörnyedve, hanem egyenes derékkal, háttal tartjuk-e magunkat. A másik tényezo a szék minosége, stabilitása, instabilitása, ugyanis nem mindegy, hogy kényelmetlen, rosszul kialakított, rugalmatlan, merev székben, vagy egy kényelmes rugalmas székben töltjük a napunkat

I s m e r t e t o

A MedSedis munkaszéken állítható a magasság, amely változtatja az összes tartozó pozíciót , a derék megtámasztására szolgáló párna, mindkét irányban. A munkaszék gördülo, kivitele krómozott és felületkezelt, üléspárnái muborbol vannak. Az üléspárnára és támpárnákra külön e célra gyártott különféle muborös és textil üléshuzat garnitúrát lehet rendelni.

Túl sokat ülni veszélyes

Ha napi nyolc, tíz, tizenkét órát ülünk a hosszan tartó statikus helyzet sajnos nagymértékben megterheli a gerincet. Ebbol adódóan különbözo mértékben, de folyamatosan degenerálódnak a gerinc kisizületei, ami leggyakrabban hát- és deréktáji fájdalmat generál elobb, vagy utóbb.


További gondot jenlent a végtagi vérkeringés lassulása, csökennése és ennek következményei. Ezeknek a veszélyeknek a csökkentésére, elkerülésere fejlesztettük ki a MedSedis székcsaládot amely alkalmas úgynevezett szinkronfunkciók ellátására, vagyis a felsotest mozgását, elore-hátra dolését rugalmasan követi a háttámla, mindig megtámasztva a gerincet.

Megrendelés

Kérje tájékoztatónkat, tekintse meg a MedSedist, próbálja ki, vegye igénybe a felhasználásra vonatkozó tanácsainkat! Néhány napra használhatja és bérelheti. Tájékoztasson egyedi igényeirol! A MedSedis 120kg súlyig használható és ÖRÖK GARANCIÁT vállalunk. Keresse fel EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD CENTRUMUNKAT !!


Kapcsolat: Kertész Gábor
Tel: +36 70 592 06 79
Email: kerteszgabor42@gmail.com