Köröm Tippek

01

Tippes műkörömépítés

A tip a eredeti köröm hosszabbítására való műanyag körömvég. Formájának illeszkedni kell természetes köröm formájához. tovább>>

02

Köröm lakozása

A lakkozást mindig függőleges vonallal kezdjük a köröm közepén úgy, hogy a körömágy felől induljunk, és haladjunk a köröm végéig. tovább >>

Pic 4

Üdvözlöm a Műköröm világában

A Melina Műköröm világában mindent megtalál, ami önt érdekli aktuális trendek, divat a köröm építés világából.Ha műköröm szóba kerül, akkor csak a Melina Műköröm jöhet szóba, mert nálam a legjobb minőségű alapanyagokból illetve az aktuális trendeket követve készítem el önnek a legmegfelelőbb műkörmöt.

 

Miért fáradna be egy szalonba, amikor most lehetősége nyílik arra, hogy saját otthonában szépüljön keze változatlanul kedvező áron. Budapesten otthonában szépülhet! Nézzen körül weboldalunkon, kövesse aktuális híreink, vegye igénybe akcióinkat, ha műköröm, akkor Melina műköröm.

 

Hírek & Események

Pic 2

LONDONI KÖRÖMOLIMPIÁN!

Oláh Noémi olaszországi Crystal Nails-es Tip Zselé ARANYÉRME (2. kat.) és a "Winner Of Winner" cím győztese 2. kategóriában, valamint az angol Crystal-os Hazel Dixon EZÜSTÉRME (3. kat.) mellett a magyar Crystalos lányok szinte felülmúlhatatlant nyújtottak. Részletekért katt ide.

.

Pic 3

KÖRÖMHAJÓ 2011.

A Crystal Nails Trendalkotó rendezvénye most ősszel is teltházzal zajlott le: csaknem 1500 szakmabeli látogatott el az Európa és Zsófia hajók fedélzetére a Batthyány téri kikötőbe.

 

Video megtekintése itt:

 

 

Autó átírás ügyintézés