Kezdőlap Galériám Magamról Pillanatképek A művészetről Tájképek Metamorfózis Tájak és emberek Vallásos képek Tanítványaim munkái Kortárs művészek Város, ahol élek

Ajánlott felbontás 1024*768

Ezen az oldalon "apró emberek" nagy munkáit szeretném bemutatni

 

Tanítványaim munkáinak bemutatására felhasználok minden alkalmat. Benevezem a rajzaikat, festményeiket minden versenyre és kiállításra, amit az általános iskolai kategóriában rendeznek.  A versenyeken igen előkelő helyezéseket szoktak érni.

Kérem tekintsék meg a díjazott, illetve a kiállításokon nem szerepelt, de annak ellenére magas színvonalú "remekműveket".

 

 

Tanévkezdés előtti zsongás, avagy alkotni mindig jó!

 

Augusztus közepén ismét gyerekhangok törték meg a nyári álmára szenderült iskola udvarát. Na szerencsére nem a pótvizsgák előtti felkészítésre kötelezett tanulókról van szó – ilyen csak egy-egy akad nyaranta – hanem egy lelkes gyerekcsapatról, akik azért jöttek be az iskolába, hogy az évnyitóra még vidámabbá, szebbé tegyék melléképületeink viharvert falait. Tíz tanulónk – akik egyébként a művészeti iskolának is képzőművész növendékei – egy héten keresztül festette a régi konyha és a régi zuhanyzó falát. Fantáziájuknak nem szabtak határt a sajátos adottságok, sőt csak meglódították azt. Így került a konyha kővel kirakott lábazatú falára mesevár – elrabolt királylánnyal, seprűnyélen lovagló boszorkánnyal, ablakok közé nyúló tornyokkal – a gázcsövekkel, biztosítékszekrénnyel „díszített” falára boszorkánykonyha, vagy a régi mosdó szeszélyes formában kijavított falára erdei kép sok-sok állattal.

Ez az egy hét valódi alkotótábori hangulatban telt el. Komoly munkával, ötletfelvetésekkel – és megvalósításokkal, csapatmunkával. Néha a jókedv odáig csapott, hogy festék került egy orra, vagy homlokra is.

Az eredmény látható a falakon. Azt hiszem, ha a jövő héten felvetném, hogy egy újabb falfelületet kellene befesteni ismét szívesen jelentkeznének tanítványaim. Ezúton is szeretném megköszönni a résztvevő gyerekeknek a lelkes és nagyon szép munkáját, amit a vakációjukból feláldozva végeztek.

Aki Ráckevén jár , annak érdemes benézni a Szent Imre Katolikus Iskola udvarába, nem éri csalódás.

 

 2006 - 2007-es tanévév alkotásai

                                                       

 

2007-2008-as tanévév alkotásai

 

 

 

2009-2010-as tanévév alkotásai

 

 

 

Valamennyi kis művésznek, szívből gratulálok!