Ezen az oldalon kedvenc régi és új rajzfilmjeidet töltheted le. A rajzfilm sorozatok valamelyik TV csatornáról lettek rögzítve de azért egész jó minőségüek. Természetesen a letöltés teljesen ingyenes.
Jó töltögetést!

A rajzfilmek letöltéséhez kattints a képre, majd kattints valamelyik epizódra és már indul is a letöltés.
             Kacsamesék
Felbontás: 576*432 és 512*384
Barney és barátai
Felbontás: 320*240
Dóra a felfedező
Felbontás: 512*368
Főoldal

Kacsamesék

Barney és barátai

Dóra a felfedező

Elmo világa

Hupikék Törpikék

Mickey egér játszótere

Thomas a gőzmozdony

Barátaim Tigris és Micimackó

Eperke és barátai

Fifi virágoskertje

Roary a versenyautó

Sam a tűzoltó

Go Diego Go

Manny Mester

Sün Alfréd forró nyomon

Chuggington

Hunyor-major

T-Rex Expressz

Jarmik

Bibi és Tina

A dzsungel könyve

Szirénázó szupercsapat

Arthur

Majomparádé

Madagascar Pingvinjei

Phineas és Ferb

Trükkös Tom

Segítség a letöltéshez
A rajzfilm választék folyamatosan bővül. Nézz vissza később!
Hupikék törpikék
Felbontás: 434*336
Linkkatalógus
Elmo világa
Felbontás: 720*576 és 640*480
Hogy visszatalálj ide a rajzfilmekhez tedd az oldalt a kedvencek közé.
Töltsd le a rajzfilmeket teljesen ingyen! Nézz vissza később is!
Link-katalógus
Barney és barátai

A Barney és barátai című sorozat több díjat is nyert. Hőse a szeretnivaló kis tirannoszaurusz. Barney egy olyan karakter, akit minden óvodás nyomban megkedvel, és aki már közel húsz éve közvetít pozitív értékeket a gyerekeknek. Dino barátaival, Baby Boppal, BJ-vel és Riffel véghezvitt kalandjai emberségességre, társadalmi érzékenységre, és összetett gondolkodásra ösztönzik a kis nézőket.

A gyerekek Barney-ban megbízható barátra találnak, aki segít nekik eligazodni a folyamatosan változó világban.
Letöltés
Dóra a felfedező

Dóra és majma Csizi, Hátizsák és a Térkép segítségével fedezi fel környezetét, ahol mindenféle állattal és megfejtendő rejtvénnyel találkozik. Gyakran keresztezi útjukat a ravaszdi róka, Swiper, aki megpróbálja elcsenni és eldugni a Dóra által összegyűjtött fontos dolgokat.
Dóra arra bátorítja a képernyő előtt ülő gyerekeket, hogy segítsenek neki a különböző feladatok elvégzésében, és hogy beszélgessenek ők is a felbukkanó állatokkal. A kaland során Dóra angol szavakat is tanít a kicsiknek, akik szinte észrevétlenül, játék közben, akár énekelve sajátíthatják el az új ismereteket. A sorozat a vidám dalokkal és az érdekes, változatos karakterekkel egyszerre oktatja és szórakoztatja az óvódás korúakat, akik így rengeteget tanulhatnak a környezetükről és az idegen nyelvekről.
Letöltés
Elmo világa

Tudtad, hogy különféle labdákkal mi mindent lehet játszani? Vagy, hogy van néhány dolog, amit képtelenség cipő nélkül csinálni? Tudod egyáltalán, hogy miért kezdtek el az emberek cipőt hordani? Hallottad már, hogy a különféle országoknak az ételeik is különbözőek? Vagy tudtad például, milyen sokféle tánc létezik szerte a világon? Tarts Elmoval a Minimax műsorán, hiszen Elmo világában a tanulás mindig játék!

Letöltés
Kacsamesék

A Kacsamesék (DuckTales) egy amerikai rajzfilmsorozat, melyet a Walt Disney Company készített. A főszereplő, Dagobert McCsip (Scrooge McDuck) eredetileg Carl Barks képregényfigurája volt, az ő történeteiből is merít a sorozat, valamint szerepeltet benne szintén Barks által kitalált szereplőt is, mint például Szaki Dani, vagy a Beagle Boyok.

Ez a rajzfilmsorozat volt az egyik legsikeresebb. Az első részt 1987. szeptember 18-án vetítették az USA-ban. Ekkor még csak öt pilot epizódot adtak le. A kedvező visszajelzések arra ösztönözték az alkotókat, hogy folytassák a rajzfilmet. Összesen 100 epizód, plusz egy mozifilm született meg ezek után. Az utolsó részt 1990. március 1-jén adták le Amerikában.
Letöltés
Hupikék törpikék

A Hupikék törpikék 1958-ban születtek meg a belga Peyo (Pierre) Culliford rajzasztalán, élükön Törpapával, Törpfalva vezérével, aki sikerrel védelmezi kis kolóniáját Hópuszpóktól, a törphusira áhítozó gonosz varázslótól.
A kis falvacskában akad eromuvész, szakácstörpi, lusta törpi és okos kékség, de csak egyetlen hölgytörpi, Törpilla.
Vicces mindennapjaikat az amerikai NBC csatorna ültette át rajzfilm-formátumba. A rajzfilm világszerte hatalmas sikert aratott, s nem mellesleg több Emmy-díjat is begyujtött.

Letöltés
    Mickey egér játszótere
Felbontás: 576*416 és 720*576
Mickey egér játszótere

Mickey egér hétvégi iskolájában Mickey, Minnie, Donald kacsa, Daisy, Goofy és Plútó segítenek neked meg megoldani a feladatokat! Óvodásoknak és kisiskolásoknak remek kikapcsolódást és játékos tanulást jelent ez a műsor, amit szombatonként sugároz az RTL Klub. A számokkal betűkkel és formákkal ismerkedhettek meg közelebbről a Disney mesefigurák társaságában. A nagyobbaknak is tartogat meglepetést a Mickey egér játszótere, ugyanis a mese egyedülálló három dimenziós számítógépes grafikával készült. A szórakozás, nevetés és öröm garantált!

Letöltés
www.gyerek.lap.hu
www.letoltes.lap.hu
Thomas a gőzmozdony
Felbontás: 640*480
Thomas, a gőzmozdony, sokunk kedvence, újabb kalandokba keveredik. Sodor szigetén az élet sosem unalmas, a megszemélyesített mozdonyok dolgoznak, barátkoznak, és persze állandóan izgalmas feladatokat kapnak. Tarts Thomas-szal és barátaival, Diesellel, Jamessel, Gordonnal és Emily-vel.

Letöltés
Barátaim Tigris és Micimackó
Felbontás: 576*416
Barátaim Tigris és Micimackó

Ez a sorozat nemcsak vidám perceket nyújt az óvodáskorú gyerekek számára, hanem tanulhatnak is belőle. A sorozat főszereplői az úgynevezett „zűroldók”: Micimackó, Dalma, Tigris és Fickó. A százholdas pagonyban történnek rejtélyek, melyeket csak a zűroldók tudnak megoldani. Mikor valaki bajban van, a zűrsziréna segítségével hívják ki a zűroldókat. Ekkor a zűroldók a nagy fához szaladnak és felöltöznek. Ezután elmondják a zűroldó esküt és megpillantják a zűrzászlót, mely megmutatja merre van a zűr. Ekkor odamennek, és segítenek bárkinek, bármiben, ha bajban van. Ha kérdésre van szükségük vagy gondolkodniuk kell akkor elénekelnek a kérdéshez vagy a gondolkodáshoz egy nótát. Az epizódok végére mindig megoldanak minden zűrt. A barátaik mindig mindent megköszönnek nekik, mikor megoldották a problémákat.

Letöltés
Ha valami kérdésed lenne a letöltésekkel kapcsolatban vagy valami nem működik akkor írj!  meseletoltes@atw.hu
Eperke és barátai
Felbontás: 720*576 688*512
Eperke és barátai

........fantasztikus szülinap Eperkééknél. Eperke az első szülinapi partit rendezi testvérének, Almababának, így elindul, hogy beszerezzen mindent ami egy tökéletes ünnepléshez szükségeltetik. Ezen a kalandos úton eljut Epreskert távoli, rejtett és varázslatos zugaiba és új barátokkal is megismerkedik. Többek között a kedves Narancsvirággal, Karamellával és nem utolsó sorban Édes Mézessel.

Letöltés
Fifi virágoskertje
Felbontás: 320*240

Fifi virágoskertje

Fifi egy energikus kicsi nefelejcs, hihetetlen életkedvvel és különleges érzékkel a kalandra. Mindig jókedvű, szüntelen a mosolya, mint a napsugár, amellyel mindenkit felvidít maga körül. Fifi és barátai együtt játszanak, dolgoznak és segítik egymást a virágoskertben, mindeközben el kell hárítaniuk Szuri és Csigu ármánykodásait. Mivel Fifiék kicsik, ezért körülöttük minden óriási. Egyetlen eperszem elég nekik egy tucat lekvár befőzéséhez. Fifi mindig elfelejt valamit, ami miatt bajba kerül, de ezt kis segítséggel mindig megoldja. Eközben pedig megmutatja az élet egészségesebb oldalát és a körülöttünk lévő világot.

Letöltés
Roary a versenyautó
Felbontás: 1024*768
Roary a versenyautó

Roary, a versenyautó mesével egy fiatal versenyautó kalandjait követhetjük nyomon. Roary egy élénkpiros, pimasz és energikus együléses autó, aki az Ezüst Csík versenypályán él. Lelke olyan, mint egy fiatal fiúé, határtalan lelkesedése és kíváncsisága miatt gyakran kerül bajba. Mégis a motorháztetö alatt egy krómszív rejtözik, és a kisautó mindig kész a helyes útra visszatérni.
Nézzen körül az Ezüst Csík pályán, a történetek során felfedezheti, hogy Roary milyen kapcsolat fűzi a csodálatos versenyautó barátaihoz és a karaoké imádó szerelöhöz, Nagy Kristófhoz.
Néhány híresség is hangját adta a meséhez. A komikus Peter Kay adja a hangját Nagy Kristófnak, a szerelönek és a versenyzö legenda, Sir Stirling Moss a sorozat narrátora.

Letöltés
Sam a tűzoltó
Felbontás: 1024*768
Sam, a tűzoltó

Sam, a hősies tűzoltó 24 éve, azaz 1986-os első televíziós megjelenése óta fáradhatatlanul siet barátai és munkatársai segítségére különféle veszélyes helyzetekben.
A mese egy kedves kis wales-i faluban Pontypandy-ben  játszódik, és számos dolgot megtanít a mentőakciókról és a bátorságról. Sam feladatai közé tartozik, hogy eloltsa a tüzet, hogy lehozza az ijedt kismacskát a fáról, vagy hogy gyermekeket mentsen ki egy kőbányából. Szerencsére Sam és társai mindig ott vannak, ahol a legnagyobb szükség van rájuk

Letöltés
Go Diego Go
Felbontás: 576*432
A Go, Diego, Go egy sorozat ovisoknak, melyben Dóra nyolcéves unokatestvére, Diego állatmentő kalandjain izgulhatnak. Diego imádja az állatokat és a dzsungelt járja, hogy felkutassa a megmentésre szoruló példányokat. Nővére, Alicia, valamint barátai, Klikk, a kamera és az Életmentő Csomag segítségével rengeteg, különböző állatfajjal ismerkedik meg, akikről csomó dolgot megtanul.
Minden rész az Állatmentő Központban kezdődik, ahol Diego és Klikk bemérik, merre található a következő, mentést igénylő állat. Ezt követően a számítógépzseni Alicia mindent elmond Diegónak, amit tudni kell az adott állatról, például hogy milyen lábnyomokat hagy, vagy hogy milyen hangot ad. Ezek után Diego az Életmentő Csomag társaságában útra kel, hogy változatos tájakon haladva meglelje és megmentse a gyámolításra szoruló állatot. Közben persze temérdek akadályt is le kell győzniük, és ehhez Diego gyakran a kis nézők segítségét kéri.

Letöltés


03.01  Trükkös Tom (6 rész)
02.24 Phineas és Ferb ( 20 rész)
11.25 Madagascar Pingvinjei ( 10 rész)
11.14 Majomparádé ( +10 rész)
11.10 Majomparádé ( 10 rész)
06.10 Arthur ( +10 rész)
06.02 Arthur ( 10 rész)
04.24 Szirénázó szupercsapat ( +16 rész)
04.14 Szirénázó szupercsapat ( 10 rész)
12.17 Roary ( +10 rész)
11.21  Jarmik (+5 rész)
11.18  Chuggington (+5 rész)
11.16  A dzsungel könyve(+3 rész)
11.10  A dzsungel könyve(+5 rész)
11.08  A dzsungel könyve (5 rész)
11.03  Sün Alfréd forró nyomon (+5 rész)
10.25  Jarmik (+5 rész)
10.23  Mickey (+ 6 rész)
10.21  Mickey (+ 3 rész)
10.16  Bibi és Tina (10 rész)
10.13  Jarmik (10 rész)
06.09  Hunyor-major (+4 rész)
06.09  T-Rex Expressz(6 rész)
05.17  Hunyor-major (4 rész)
05.10  Sün Alfréd forró nyomon (+10 rész)
04.14  Chuggington (+10 rész)
03.24  Chuggington (+10 rész)
03.22  Chuggington (10 rész)
03.13  Sün Alfréd forró nyomon (+10 rész)
03.07  Sün Alfréd forró nyomon (+10 rész)
02.27  Sün Alfréd forró nyomon (10 rész)
02.11  Manny Mester (+11 rész)
02.06  Manny Mester (10 rész)
12.06  Eperke ( +4 rész)
12.03  Eperke ( +4 rész)
12.01  Roary ( +5 rész)
11.27  Sam a tűzoltó ( +8 rész)
11.21  Sam a tűzoltó ( +4 rész)
11.07 Roary ( +5 rész)
11.06 Go Diego Go( +6 rész)
11.05  Go Diego Go( +3 rész)
10.30  Go Diego Go: 9 rész
09.17  Sam a tűzoltó
Legfrissebb feltöltések:

free counter
Manny Mester
Felbontás: 528*396
A Manny Mester egy innovatív multikulturális sorozat arról, ahogy a dolgok működnek, és arra inspirálja a nézőket, hogy lelkesen szálljanak szembe a kihívásokkal, miközben spanyol alapszavakat tanít nekik és megismerteti őket a latin kultúrával.

A történet a Sheet Rock Hill multikulturális közösségében játszódik és Manny Garcia, a barátságos ezermester történetét követi, akinek heves, néha veszekedő szerszámai vannak, (Felipe, Pat, Squeeze, Rusty, Stretch, Turner, Dusty és a nemrégiben bemutatott Flicker), de együtt lelkesen segítenek egymásnak megjavítani bármilyen kicsi vagy nagy problémát. Mindeközben Manny és barátai konfliktuskezelési és probléma megoldási példákat mutatnak be, a Playhouse Disney azon missziójának részeként, hogy segítsék a gyermekek egészséges tanulását és fejlődését. 

Letöltés
Sün Alfréd forró nyomon
Felbontás: 720*576
Sün Alfréd forró nyomon

Csatlakozz Sün Alfrédhoz,és barátaihoz,akik bátran fedezik fel az erdő rejtélyeit,és kitartásuknak no meg összetartásuknak köszönhetően bármilyen talányt képesek megoldani. Igyekeznek minden erdei állattal baráti kapcsolatban lenni,és mindenki számíthat a segítségükre,aki bajba kerül. Alfréd legjobb barátai,Camille és Milo,no meg csodálatos nyomrögzítő szerkentyűje segítségével nyomozza ki az eseteket, és eközben logikus gondolkodásra,a részletek megfigyelésére ösztönöz.

Letöltés
Chuggington
Felbontás: 640*480
Chuggington

Tarts a három lelkes újonccal, Wilsonnal, Kokoval és Brewsterrel, akik sok más tudnivaló mellett, a vasúti közlekedés szabályait is most sajátítják el. A fiatal mozdonyokra kalandok egész sora vár Chuggington városában, melyek során nemcsak saját magukról, de a körülöttük levő világról is sokat tanulnak. Miközben folyamatosan felfedezik az élet apró csodáit és számtalan közös kalandot élnek át, mindezek hatására megnő az önbizalmuk és megtanulják mik az alapvető értékek a világban, amelyben élünk.


Letöltés
Hunyor-major
Felbontás: 766*576
Hunyor-major

A Hunyor-major című rajzfilmsorozat főhőse Hunyori Rafi nagypapa. Ő a Hunyor család legidősebb tagja. Hunyor nagypapa gyakran vigyáz a gyerekekre, legtöbbször gyermekkorának humoros történeteivel szórakoztatja az unokákat. A mesékkel visszautazunk az időben Rafi gyermekéveinek színhelyére, ami nem más, mint a Raloo Farm, Írországban. A nagypapa meséiben megismerhetjük Hunyori Rafi legjobb barátait, Nándit (teljes neve Fernando Toro) és Récefi Danát. A barátok kalandosabbnál-kalandosabb helyzetekbe csöppennek. A sorozatból megtudhatjuk, hogyan sütik első almás pitéjüket, és az is kiderül, hogy sikerül-e kifogni Hunyori Rafinak a ?mindent tudó lacac?-ot, és hogy a hal segítségével átevickél-e az iskolai vizsgákon.

Letöltés
T-Rex Expressz
Felbontás: 520*416
T-Rex Expressz

Ugye nemcsak te, hanem az összes barátod rajong a dinókért?
Hallottál már olyan dinoszauruszokról, akik a vonaton utaznak?
Nem? Akkor öveket bekapcsolni, mert ebben a történelem előtti mesében
ilyen szokatlan teremtményekkel találkozhatsz.
Megismerheted az ifjú T- Rex-et, aki családjával együtt
száguld az expressz fedélzetén, keresztül a dzsungeleken,
mocsarakon, vulkánokkal és óceánokkal szegélyezett tájakon.
Ha velük utazol, számos érdekes dologgal gazdagíthatod tudásod!
A vonat hamarosan indul, felszálhatsz rá te is,
jegyre sincs szükséged, csak helyezkedj el a kedvenc foteledben,
és nézd a T-Rex Expresszt!

Letöltés
Jarmik
Felbontás: 720*576
Jarmik

A "Jarmik" egy csapat csillag, barátok,
akik, amint befejezték éjszakai ragyogásukat az égen,
minden reggel leszállnak Tim és Holly kertjébe,
egy faházikóba, hogy együtt játszanak velük.
Ez a kedves sorozat az ovis korosztálynak
kínál játékos kikapcsolódást.


Letöltés
Bibi és Tina
Felbontás: 352*288
Bibi és Tina két cserfes, barátságos, okos és szeretnivaló tinédzser, akik elválaszthatatlan barátok és közös szenvedélyük a lovaglás. A világon legjobban közösen, a lovaikkal szeretnek kalandozni. A talpraesett kis boszorkány, Bibi Blocksberg soha nem fél semmitől, főleg ha igazságtalansággal áll szemben. Bár Tina sokkal megfontoltabb és óvatosabb, soha nem habozik Bibivel tartani a nagy kalandok során. Közös élményeik fontos szereplője Bibi varázsereje. Habár Bibi sohasem használja különleges képességeit a hétköznapok során, csak vészhelyzet esetén, nehéz megállnia, hogy ne avatkozzon be a dolgok menetébe. Bibi gyakran meglátogatja Tinát a szünidőben és hétvégeken a Martin's Farmon, ahol segítenek Tina anyukájának az istállók körüli teendőkben.

Letöltés
PageRank ikon ingyen
Ha tetszik az oldal akkor katt a LIKE gombra
A dzsungel könyve
Felbontás: 720*576
Rudyard Kipling 1894-ben megjelent meséje Maugliról,az árván maradt kisfiúról,
akit a dzsungel állatai neveltek fel,a mai napig a legnépszerűbbek közé tartozik.
Mauglinak rengeteg barátja van a vadállatok között,és segítségükkel a legnehezebb helyzetekből
is szerencsésen megmenekül,cserébe persze az állatok is számíthatnak a kisfiú leleményességére.
A történeten generációk nőttek fel,számos film,sorozat is készült belőle, a legutóbbi ez a sorozat,
amely nemzetközi összefogás révén készült,illetve készül jelenleg is,és immár 3D-s technikával
kelti életre Maugli dzsungelét.

Letöltés
Szirénázó szupercsapat
Felbontás: 720*576
Szirénázó Szupercsapat

Ennek a barátságos városkának a lakói vidáman és boldogan élnek egymás mellett. Így van ez a három jó baráttal is, akik mindnyájan újoncok a város sürgősségi állomásain: a rendőrségen, a mentőknél és a tűzoltóknál.

Itt nincs lazsálás, hiszen a városi forgatagban nem lehet unatkozni, de ők ezt nem is bánják! A munkájukban mindhárman nagy örömüket lelik, hiszen mindig akad számukra megoldandó feladat, és mindig van valaki, akinek szüksége van egy segítő kézre, vagy éppen mancsra.
Letöltés
Arthur
Felbontás: 640*480
A főszereplő Arthur, a nyolc éves kis malac, akinek kérdései, problémai, kalandjai, vágyai megegyeznek egy hasonló korú lurkóéval. A sorozatból megtudhatjuk, mit szól Arthur az új szemüvegéhez, mi történik akkor, mikor az iskola legrettegettebb tanára lesz az osztályfőnöke, vagy milyen küzdelem árán sikerül elérnie, hogy szülei elég megbízhatónak gondolják ahhoz, hogy saját kisállatot tarthasson otthon.
Egy biztos Arthur megküzd a feladatokkal, még akkor is, ha a szörnyűséges Tibble ikrekre kell vigyáznia, ami komolyabb feladatnak ígérkezik, mint lefutni a maratont.


Letöltés
Majomparádé
Felbontás: 720*576
A Majomparádé huszonhat hétperces részből álló sorozat. A műsor az élő szereplők előadását ötvözi a számítógépes animációval, hiszen valódi gyerekek táncolnak majd együtt egy majom műsorvezetővel és annak barátaival.
A Majomparádé ellenállhatatlan zenéje és a benne látható táncmozdulatok hatására a kis nézők biztosan felpattannak és csatlakoznak majd a szereplőkhöz a TV előtt.
A gyerekek a sorozat minden részében együtt játszhatnak majd a huncut főemlőssel és többi állat barátjával, miközben az őket körülvevő természeti világról is tanulnak.


Letöltés
Madagascar Pingvinjei
Felbontás: 720*400
A Madagszkár pingvinei című sorozat a nagysikerű Madagaszkár animációs filmek spin-offja, mely a második rész eseményei után játszódik, és a film fő humorforrásául szolgáló pingvinek kalandjait mutatja be a New York-i állatkertben.

A műsor sztárjai a különböző személyiséggel megáldott pingvinek: a csapat vezetője, a szigorú és határozott Kapitány, a zseniális feltaláló, de olvasni nem tudó Kowalski, az egység újonca, az érzékeny Közlegény és Rico, a csapat fegyverszakértője. A pingvinek mellett visszatér a méltán híres narcisztikus lemúr, Julien király, és segítői is, de olyan új karakterek is bemutatkoznak, mint Marlene, a vidra, aki a Kapitány szöges ellentéte.

Letöltés
Phineas és Ferb
Felbontás: 624*352 576*432
A Phineas és Ferb egy Emmy-díjas, Disney Channel által készített rajzfilmsorozat.
A címszerereplők egy külvárosi mostohatestvérpár, akik a nyár minden napján kitalálnak valami lehetetlennek tűnőt, amit aztán megvalósítanak, mindezt a szüleik tudta nélkül. Ez idegesítő a nővérük, Candace számára, ezért mindig le akarja őket buktatni szüleik előtt. Visszatérő poén a sorozat mellékszála, amelyben a család kedvence Kerry ("K ügynök"), egy kacsacsőrű emlős titkosügynököt játszik, aki meg akarja állítani a gonosz tudós, Dr. Doofenshmirtz-et. A két szál a történet végén egybefolyik, aminek következtében Candace nem tudja lebuktatni a fiúkat.

Letöltés
Trükkös Tom
Felbontás: 624*352
Trükkös Tom elvisz titeket egy elvarázsolt világba. Tom egy átlagos, 8 éves fiúnak tűnik, de mágikus övének és persze némi varázsmozdulatnak köszönhetően egy apró, ám hatalmas erővel rendelkező szuperhőssé változik. Képességének segítségével egy csodálatos elvarázsolt világba repíti magát, melynek lakói manók, bogarak és rakoncátlan kis gombák. Itt találkozik hűséges társaival, akik minden kalandjában vele tartanak.


Letöltés
Jelenleg az oldal nem működik!
A letöltések sem működnek a tárhely hibája miatt!