Üdvözlöm a honlapon!

Pálfi Dénes vagyok. Gyerekkorom óta szeretek rajzolni, talán megy is valamelyest.  A honlapon pár mesémet találja. A meseírás ötlete az illusztrációkészítésből eredeztethető. Pár korábbi, kész rajzom ihlette Maszat és Vakarcs történeteit. A rajzokhoz először szöveget írtam, majd idővel a szövegtartalom úgy feldúsult, hogy a szöveg került túlsúlyba.

 A nagyon egyszerű ok, amiért szabadon közzéteszem a meséket, az, hogy kiadatni nem tudom őket. Sajnos a mesekönyvek piaca (nekem úgy tűnt) maximálisan telített, így marad számomra az internetes megjelentetés (Természetesen ingyenesen adom közre a történeteket elektronikus formában). Sok kiadóhoz eljuttattam a meséket, de egyelőre nem találtam senkit, aki kiadná őket.

Az oldalt előreláthatólag havi frissítéssel bővítem, egy-egy újabb mese kerül fel minden alkalommal. Szabadidőmben, hobbiként készülnek a művek. Mikor időm engedi, és kedvem van akkor írom a szöveget, javítgatom, és készítem a rajzokat. Előfordulhat, hogy emiatt nem lesz rendszeres a frissítés. Ha pozitív visszajelzéseket kapok, akkor lehetséges, hogy rendszeresebben készülnek a művek.
Mivel ez a honlap a meséknek készült, ezért nem található rólam szinte semmilyen személyes adat.

A mesékről:

A hosszabb mesék (Maszat és Vakarcs történetei) 6-10 éves gyerekeknek valók, a rövidebbek kisebbeknek készültek. Az esetleges szövegbeli hibákért elnézést kérek! Jómagam voltam a javító, és a tördelőszerkesztő is! A mesék PDF formátumban kerülnek fel a honlapra, a mesék lementhetők, viszont a nyomtatási lehetőséget lekorlátoztam. Ha bárki szeretné elhelyezni a meséket a honlapján, kérem előtte kérjen engedélyt a honlap alján található e-mail címen.
Ha tetszettek, illetve nem tetszettek a mesék, illetve ha nyomot akar hagyni a vendégkönyvben, kérem, véleményezze a látottakat!

 


 

Százszorszép Rét meséi:

1. Maszat, a segítőkész.pdf

2. Vakarcs, az ásás mestere.pdf

3. Bikmakk vendégségben.pdf

4. Vakarcs vendégségben.pdf


Manó mesék:

Csakazértis manó.pdf

Mindegy Manó.pdf

 


 

Sün mesék:

Soma, a sün.pdf

 


 

 

 

Pálfi Dénes
E-mail: palfi_d@freemail.hu

 

09/06/26

 

 

Ön az oldal

Website Hit Counters-ik látogatója.