|
Oldal: 1 / 1
|
[ 10 hozzászólás ] |
|
| Szerző |
Üzenet |
|
shownomarcy
Kezdő FórumFüggő
|
 Slayer
A másik kedvenc együttesem. (Slayer do have a love song"  ) Nemsokára jön az új album! És december 7-én megyek bécsbe, és végre őket is láthatom élőben!  (egy hely még szabad a kocsiban, lehet jelentkezni!)
_________________ www.shownomarcy.fw.hu
|
| 2009.10.13. 09:30 |
|
 |
|
the_One_Justice
Kezdő Fórumlakó
|
 Re: Slayer
Az új album 4 különféle borítóval jelenik meg, és elég fasza világtérkép lesz belőle. Meg kééne szerezni.
|
| 2009.10.13. 10:40 |
|
 |
|
shownomarcy
Kezdő FórumFüggő
|
the_One_Justice írta: Az új album 4 különféle borítóval jelenik meg, és elég fasza világtérkép lesz belőle. Meg kééne szerezni. igen, láttam, de hát akármilyen nagy fan is vagyok, nem fogok egy albumot 4x megvenni  viszont lesz vmi deluxe edition is vagy mi, inkább azt veszem meg 
|
| 2009.10.13. 15:53 |
|
 |
|
metallica86
WebMester
Csatlakozott: 2009.10.07. 02:14 Hozzászólások: 104 Tartózkodási hely: Budapest - Sopron
|
Ohhh, én is szívesen mennék, de sajna most spórolás megy...  Az új albumot én meg majd letöltöm, és remélem tetszeni fog! 
|
| 2009.10.14. 11:09 |
|
 |
|
the_One_Justice
Kezdő Fórumlakó
|
Na, nem tudtam megvárni, míg szabadon közleked ki, az még kb. egy hónap, úgyhogy letöltöttem.  Szerintem nagyon jó, de nyilván majd második hallgatásra fogom igazán befogadni, de az első, a címadó szám nagyon jó. A honlapon meghallgattam, és annyira tetszett, hogy nem volt kedvem várni, amíg megveszem.  Persze ez nem jelenti azt, hogy nem veszem meg.
|
| 2009.12.18. 19:31 |
|
 |
|
shownomarcy
Kezdő FórumFüggő
|
Nagyon jó, bár még nem volt elég időm hallgatni és még kicsit úgy érzem a Christ Illusion erősebb, de majd meglátjuk. A decemberi koncertet halasztották márciusra és júniusban Prágába is megyek! 2 slayer és met koncert jövőre, mi mást kívánhatnék???
|
| 2009.12.28. 10:44 |
|
 |
|
metallica86
WebMester
Csatlakozott: 2009.10.07. 02:14 Hozzászólások: 104 Tartózkodási hely: Budapest - Sopron
|
Marci, de jól megy... ?!  No, Prága hogy is van?! Mennyibe van? Vannak még jegyek?! Ez az, amikor MetallicA, Megadeth, Slayer, Anthrax lépnek fel?! Üdv Gergő
|
| 2010.01.10. 22:34 |
|
 |
|
shownomarcy
Kezdő FórumFüggő
|
metallica86 írta: Marci, de jól megy... ?!  No, Prága hogy is van?! Mennyibe van? Vannak még jegyek?! Ez az, amikor MetallicA, Megadeth, Slayer, Anthrax lépnek fel?! Üdv Gergő öö, hát már nem vagyok egyetemista (sajnos?  ) Igen, ez az. Ha jól emlékszem 24 a drágábbik, 18 az olcsóbb. Ez elég jó ár, ha azt nézed nálunk a Met lesz kb ennyiért!!!! (ok, még útiktg van) Slayer megint elhalasztotta az eu turnét, márciusban így nem lesz koncert  (( remélem nem csúsznak vele sokat! 
|
| 2010.01.11. 12:29 |
|
 |
|
metallica86
WebMester
|
shownomarcy írta: metallica86 írta: Marci, de jól megy... ?!  No, Prága hogy is van?! Mennyibe van? Vannak még jegyek?! Ez az, amikor MetallicA, Megadeth, Slayer, Anthrax lépnek fel?! Üdv Gergő öö, hát már nem vagyok egyetemista (sajnos?  ) Igen, ez az. Ha jól emlékszem 24 a drágábbik, 18 az olcsóbb. Ez elég jó ár, ha azt nézed nálunk a Met lesz kb ennyiért!!!! (ok, még útiktg van) Slayer megint elhalasztotta az eu turnét, márciusban így nem lesz koncert  (( remélem nem csúsznak vele sokat!  de ezt nem mondták le, nem?! Mármint ezt a nagy négyes bulit... És vannak még jegyek?
|
| 2010.01.11. 18:17 |
|
 |
|
shownomarcy
Kezdő FórumFüggő
|
metallica86 írta: shownomarcy írta: metallica86 írta: Marci, de jól megy... ?!  No, Prága hogy is van?! Mennyibe van? Vannak még jegyek?! Ez az, amikor MetallicA, Megadeth, Slayer, Anthrax lépnek fel?! Üdv Gergő öö, hát már nem vagyok egyetemista (sajnos?  ) Igen, ez az. Ha jól emlékszem 24 a drágábbik, 18 az olcsóbb. Ez elég jó ár, ha azt nézed nálunk a Met lesz kb ennyiért!!!! (ok, még útiktg van) Slayer megint elhalasztotta az eu turnét, márciusban így nem lesz koncert  (( remélem nem csúsznak vele sokat!  de ezt nem mondták le, nem?! Mármint ezt a nagy négyes bulit... És vannak még jegyek? persze, a nyári bulik maradtak a programban. csak a slayernek lenne egy turnéja még előtte is, ami eredetileg tavaly, ill januárban indult volna, azzal csúsznak csak..
|
| 2010.01.13. 08:38 |
|
 |
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 10 hozzászólás ] |
|