| Szerző |
Üzenet |
|
misscanislupus
Kezdő Fórumlakó
Csatlakozott: 2009.12.13. 16:12 Hozzászólások: 92 Tartózkodási hely: 60
|
 Re: Viccek
Orsi írta: metallica86 írta: jah, van rá esély... Amúgy emberünk első nap regisztrált, de még nem írt... kövezés lesz...  bunyóóóóóóóóóóóóóó xD  nah de hogy ne legyen off. az előző fórumra tettem be pár perry bible fellowship képregényt, nemtom kinek mennyire tetszett  azóta megtaláltam az angol oldalt, nekem nagyon odabaszcsizik! xD http://pbfcomics.com/ ráadásul minimális angol tudás elég hozzá, mert egyszerűek a szövegek, vagy épp nincs is a képekhez írva semmi  az egyik kedvencem  sírni tudnék!!! xD hát így, hogy megtaláltam, most már én is. viccet majd legközelebb írok...
_________________ Please God, Help Me!
|
| 2010.01.01. 11:44 |
|
 |
|
gmartallica
Zöldfülű
|
Egy bomba csaj, szinte minden férfi álma, a kocsmában odalép a pulthoz és int a csaposnak, mire az odamegy. A nő erotikusan az ujjával még közelebb inti addig, míg a füle majdnem a nő szájához nem ér.
Akkor a nő megcirógatja a csapos szakállát és azt mondja: - Te vagy itt a főnök? A csapos nagyot nyelve válaszolja: - Sajnos, nem! De segíthetek valamiben? A nő tovább cirókázza a csapos arcát, majd így szól: - Akkor kérlek hívd ide a főnöködet, édes! A csaposunk már izzad, mire kinyögi: - Sajna nem tudom, mert nincs bent, de hagyhatsz nálam üzenetet neki, bébi. És közben a szája is tátva marad, amibe a nő szép lassan bedugja minden ujját, és erotikusan végig szopogattatja a csapossal. A csapos, miután végig szopogatta a nő ujjait, megkérdi a nőt, miközben nagyokat nyel: - És mond csak édes, mit mondjak a főnöknek???? - Hát csak azt, hogy a wc-ben se papír, se szappan, se víz, se kéztörlő.
|
| 2010.02.04. 16:37 |
|
 |
|
the_One_Justice
Kezdő Fórumlakó
|
Egy sportos vicc  : Rendőr ül a szobában, néz egy meccset, a felesége a konyhában főz. Egyszer csak a férje hallatszik: - Góól, góól, góól! Eltelik kb. 10 mp, és megint hallatszik: - Góól, góól, góól! A felesége bejön a szobába, kérdi a férjét: - Kik lőtték a gólokat? - Az elsőt David Beckham, a másodikat valami Replay.
|
| 2010.04.02. 18:12 |
|
 |
|
Eredar
Zöldfülű
Csatlakozott: 2010.05.06. 02:12 Hozzászólások: 24 Tartózkodási hely: Uldum
|
Egy férfi iszonyú fejfájással, másnaposan ébred. Próbál erőt venni magán, hogy felkeljen az ágyból. Az ágya mellett talál két szem aszpirint egy pohár vízzel. A széken kikészítve tiszta, vasalt ruha, az egész szobában gyönyörű rend. Az asztalon egy üzenet: "Drágám, reggeli a konyhában. Elmentem bevásárolni, sietek haza. Szeretlek." Kitámolyog a szobából, az egész lakásban minden a helyén, a konyhában meleg reggeli illatozik, mellette friss újság. A fia az asztalnál ül és reggelizik. - Mondd, fiam, mi történt itt az éjszaka? - Úgy volt apu, hogy éjjel háromkor hulla részegen betámolyogtál az ajtón, összetörtél néhány bútort, odahánytál a nappali szőnyegére és aztán beverted a fejed a szobaajtóba. - És akkor hogy-hogy ilyen rend van és finom reggeli vár? - Amikor anyu bevonszolt a fürdőszobába és próbálta rólad lerángatni a nadrágot, azt mondtad neki: "Nana, asszonyom, vegye le rólam a kezét, én nős ember vagyok!"
_________________ What I've felt, what I've known, never shined through in what I've shown. http://wow.web4.hu/
|
| 2010.05.18. 16:20 |
|
 |
|