Re: Magnetic World Tour"10 - MetallicA in Budapest - 2010.05.14.
martonjr írta:
Talán rossz nyelvű pletyka, de több helyen is olvastam olyat, hogy azért jött ki ilyen későn a hanganyag, mert hangtechnikusoknak kellett dolgozni még kicsit Lars dobjátékának korrigálásán.
namost ez az a téma ami engem kqrvára felbosszant...
ha én kritikus lennék, és mondjuk machine head koncertet kéne értékelnem, iztos minden hibát érszrevennék, mert nem a szívemcsücske a zenéjük..de! ettől még az ott jelenlevő rajongóknak életük koncertje lehet...szóval a puskásban ott levő 40 000 emberből 500nak mondjuk bántotta a fülét Lars állítólagos baromi nagy mellétütése de 39500nak meg a legjobb koncert volt, ahogy nekem is...
meg lesz@arom, ha Lars hibázik, és lesz@rja az a rengeteg ember, aki mondjuk az elmúlt a turné elindulása óta részt vett Met-koncerten...mennyi ember is lehet ez? átlag 25000xkb.130koncert=3 250 000? sztem azt kéne kipróbálni, hogy eccccer mondjuk én mennék fel egy szám erejéig dobolni, na azután senki nem kritizálná Larsot...

(sosem doboltam még)
az is lehet, hogy botfülű vagyok, de töviről hegyire ismerem a Metallica zenéjét, és nekem nem rontotta el Lars a sz@r dobjátékával..ha mondjuk olyan távolságra lenne a stúdióalbumokra felvett és koncerten hallható dobjáték között mint a Big in Japan és Bikicsunáj között, akkor biztosan elmaradnának a rajongók és nem mennének évente több millióan Metallica koncertre világszerte