| Szerző |
Üzenet |
|
petyka
Zöldfülű
Csatlakozott: 2009.10.16. 12:23 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: békéscsaba
|
 Re: Érdekességek
Érdekes met szerződés 2004-ből. Van egy pár vicces részlet benne: http://www.thesmokinggun.com/backstaget ... lica1.htmlEgyébként érdemes csemegézgetni különböző bandák spec igényei közt.. http://www.thesmokinggun.com/backstagetour/index.html
|
| 2010.01.21. 11:19 |
|
 |
|
shownomarcy
Kezdő FórumFüggő
|
No tényleg érdekes, hogy ilyet is el lehet olvasni. És ahogy látom ez Us tour, külföldre még komplikáltabb is lehet, bár ebbe is csak beleolvastam.
_________________ www.shownomarcy.fw.hu
|
| 2010.01.22. 10:12 |
|
 |
|
metallica86
WebMester
Csatlakozott: 2009.10.07. 02:14 Hozzászólások: 104 Tartózkodási hely: Budapest - Sopron
|
Amúgy az is lehet simán, hogy összeszerkesztik. Én is tudnék ilyet írni...  Persze simán előfordul, hogy ilyen, meg még durvább igényeik vannak. Elvégre MEGTEHETIK!  Ők diktálnak...  Amúgy valaki is tölti a torrenteket, amiket bemásoltam a merchandise topik-ba?! 
|
| 2010.01.24. 21:23 |
|
 |
|
shownomarcy
Kezdő FórumFüggő
|
Csak gondoltam szólok, hogy megjelent a mozilla 3.6 (ami jó, mert állítólag gyorsabb az előzőnél) és aki oda van az ilyen kis dizájnokért, mint pl metallica winamp skin stb. az már a mozilla-ra is tehet ilyet: http://www.getpersonas.com/en-US/galler ... search.y=0(de music kategóriában van sok más is és olyan met is, amit a keresés nem adott ki, mert más a neve) (ha rámész egy skinre az egérrel egyből megmutatja, hogy nézne ki,aztán csak a wear it-re kell menni és kész is)
|
| 2010.01.27. 08:45 |
|
 |
|
skom
Kezdő Fórumlakó
Csatlakozott: 2009.12.20. 23:57 Hozzászólások: 40 Tartózkodási hely: Győr, Hungary
|
Hello Mindenki!
Nem tudom OFF-e vagy sem a lényeg, hogy most megtettem, amit eddig sajnos nem, és megnéztem a Johnny Got his Gun című filmet, ami ugye arra ösztönözte a srácokat anno, hogy megírják a ONE-t...nem tudom, Ti megnéztétek-e már, de éjjel fél kettő és most végeztem a filmmel, és nem térek magamhoz a döbbenettől...eddig is tudtam, hogy mestermű a javából a One, de most tényleg ledöbbentett, mennyire az...nem is igen tudom szavakba önteni, csak szerettem volna megosztani valakivel...szóval, tényleg ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg minél előbb...
jó éjt, bár nem tudom sikerül-e elaludnom mostanában...
_________________ Metallica-Some kind of Monster, Some kind of Art
|
| 2010.04.30. 01:28 |
|
 |
|
shownomarcy
Kezdő FórumFüggő
|
skom írta: Hello Mindenki!
Nem tudom OFF-e vagy sem a lényeg, hogy most megtettem, amit eddig sajnos nem, és megnéztem a Johnny Got his Gun című filmet, ami ugye arra ösztönözte a srácokat anno, hogy megírják a ONE-t...nem tudom, Ti megnéztétek-e már, de éjjel fél kettő és most végeztem a filmmel, és nem térek magamhoz a döbbenettől...eddig is tudtam, hogy mestermű a javából a One, de most tényleg ledöbbentett, mennyire az...nem is igen tudom szavakba önteni, csak szerettem volna megosztani valakivel...szóval, tényleg ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg minél előbb...
jó éjt, bár nem tudom sikerül-e elaludnom mostanában... Én láttam már (bár néha belepörgettem). Tényleg jó film, nem véletlenül volt hatással a fiúkra. Elég mély sztori.. és nagyon megható, mikor rájönnek, h morzézni próbál... (pedig én nem szoktam elérzékenyülni, de a Met kivétel  :P) (kis vicces rész is volt nekem, mikor az angol katona mondja, hogy "ashes to ashes, dust to dust" és annak valami röhejes hangja van, pedig az se vicces jelenet volt  ) Jah, meg még nem volt netem és csomót néztem ezt a klippet, talán még többet is hallgattam, mint az albumos verziót. És tényleg profin vágták össze...
|
| 2010.04.30. 08:20 |
|
 |
|
damageinc
Kezdő FórumFüggő
|
Én kb féléve letöltöttem, el is kezdtem nézni csak aznap fáradt voltam vagy nem tom és majd' bealudtam rajta, sz'al félbehagytam. Majd ha olyan hangulatom lesz újrakezdem, bár sok mindent meg kéne nézni már...
|
| 2010.04.30. 10:01 |
|
 |
|
skom
Kezdő Fórumlakó
Csatlakozott: 2009.12.20. 23:57 Hozzászólások: 40 Tartózkodási hely: Győr, Hungary
|
damageinc írta: Én kb féléve letöltöttem, el is kezdtem nézni csak aznap fáradt voltam vagy nem tom és majd' bealudtam rajta, sz'al félbehagytam. Majd ha olyan hangulatom lesz újrakezdem, bár sok mindent meg kéne nézni már... mindenképp ajánlom, egyszerűen hátborzongató a srácok milyen profi módon visszaadták a fim hangulatát...rám legalábbis nagyon nagy hatással volt...
_________________ Metallica-Some kind of Monster, Some kind of Art
|
| 2010.04.30. 11:39 |
|
 |
|
petyka
Zöldfülű
Csatlakozott: 2009.10.16. 12:23 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: békéscsaba
|
egy kis csemege... okos, ötletes, jól kivitelezett mashup: http://www.youtube.com/watch?v=79brGk_AXG4
|
| 2010.05.12. 12:13 |
|
 |
|
misscanislupus
Kezdő Fórumlakó
Csatlakozott: 2009.12.13. 16:12 Hozzászólások: 92 Tartózkodási hely: 60
|
skom írta: Hello Mindenki!
jó éjt, bár nem tudom sikerül-e elaludnom mostanában... Köszi a tippet, keresném....persze angolul nagyon nem tudok, felirat meg magyarul nem hiszem, hogy lenne hozzá...torrent meg..?...  Juj, már a tréler is rettenet....biztos végibőgöm, ha sikerül megnézni. 
_________________ Please God, Help Me!
|
| 2010.05.19. 07:24 |
|
 |
|