| Szerző |
Üzenet |
|
metallica86
WebMester
Csatlakozott: 2009.10.07. 02:14 Hozzászólások: 104 Tartózkodási hely: Budapest - Sopron
|
 Re: Találkozások!
Rohadtul nem jár oda söpredék!!! Nekem haverom ott sok mindenki! SZóval légyszi legalább ezért ne hívjátok söpredéknek őket! Azért mert nem ismeritek őket, nem kellene így leugatni őket. Ha jobban ismernétek őket, akkor lehet megváltozna a véleményetek. A legtöbbel egyszer sem beszélgettetek. Így nem lehet ítélkezni A füstről meg annyit, hogy a Wichmann-ba is ugyanúgy van akkora füst!  Szóval az sem indok! Menjünk a Wichmann-ba, mert nem tudok hasonló árfekvésű, és hasonlóan jó helyet. Van pár másik hely, de azok drágábbak... Üdv Gergő
|
| 2009.12.20. 15:55 |
|
 |
|
Néró
Kezdő Fórumlakó
|
metallica86 írta: Rohadtul nem jár oda söpredék!!! Nekem haverom ott sok mindenki! SZóval légyszi legalább ezért ne hívjátok söpredéknek őket! Azért mert nem ismeritek őket, nem kellene így leugatni őket. Ha jobban ismernétek őket, akkor lehet megváltozna a véleményetek. A legtöbbel egyszer sem beszélgettetek. Így nem lehet ítélkezni A füstről meg annyit, hogy a Wichmann-ba is ugyanúgy van akkora füst!  Szóval az sem indok! Menjünk a Wichmann-ba, mert nem tudok hasonló árfekvésű, és hasonlóan jó helyet. Van pár másik hely, de azok drágábbak... Üdv Gergő Nem Gergő, a wichmannban közel sincs akkora füst, szóval ez megmarad nyomós indoknak!!! Amúgy meg leszarom, én és Dinnye Úr tuti nem megyünk le a tekébe......... A Wichamnnt azért is preferáljuk,mert azt más -klúbon kívüliek- is ismerik, szeretik, így kézenfekvő megoldásnak tünik, és különben is, tökéletesen bevált a hosszú évek alatt!!! 
|
| 2009.12.20. 18:20 |
|
 |
|
metallica86
WebMester
Csatlakozott: 2009.10.07. 02:14 Hozzászólások: 104 Tartózkodási hely: Budapest - Sopron
|
Néró írta: metallica86 írta: Rohadtul nem jár oda söpredék!!! Nekem haverom ott sok mindenki! SZóval légyszi legalább ezért ne hívjátok söpredéknek őket! Azért mert nem ismeritek őket, nem kellene így leugatni őket. Ha jobban ismernétek őket, akkor lehet megváltozna a véleményetek. A legtöbbel egyszer sem beszélgettetek. Így nem lehet ítélkezni A füstről meg annyit, hogy a Wichmann-ba is ugyanúgy van akkora füst!  Szóval az sem indok! Menjünk a Wichmann-ba, mert nem tudok hasonló árfekvésű, és hasonlóan jó helyet. Van pár másik hely, de azok drágábbak... Üdv Gergő Nem Gergő, a wichmannban közel sincs akkora füst, szóval ez megmarad nyomós indoknak!!! Amúgy meg leszarom, én és Dinnye Úr tuti nem megyünk le a tekébe......... A Wichamnnt azért is preferáljuk,mert azt más -klúbon kívüliek- is ismerik, szeretik, így kézenfekvő megoldásnak tünik, és különben is, tökéletesen bevált a hosszú évek alatt!!!  Nérókám, rég voltál a Tekében! Jobb a szellőzése, meg az elszívó rendszer!  És néha tényleg nagyobb a füst a Wichmann-ban, mint a tekében!  De menjünk a Wichmann-ba! Szeretem én is azt a helyet... Csak nincs csocsóasztal...  pás
|
| 2009.12.20. 22:43 |
|
 |
|
Dinnye
Kezdő Fórumlakó
|
metallica86 írta: Néró írta: metallica86 írta: Rohadtul nem jár oda söpredék!!! Nekem haverom ott sok mindenki! SZóval légyszi legalább ezért ne hívjátok söpredéknek őket! Azért mert nem ismeritek őket, nem kellene így leugatni őket. Ha jobban ismernétek őket, akkor lehet megváltozna a véleményetek. A legtöbbel egyszer sem beszélgettetek. Így nem lehet ítélkezni A füstről meg annyit, hogy a Wichmann-ba is ugyanúgy van akkora füst!  Szóval az sem indok! Menjünk a Wichmann-ba, mert nem tudok hasonló árfekvésű, és hasonlóan jó helyet. Van pár másik hely, de azok drágábbak... Üdv Gergő Nem Gergő, a wichmannban közel sincs akkora füst, szóval ez megmarad nyomós indoknak!!! Amúgy meg leszarom, én és Dinnye Úr tuti nem megyünk le a tekébe......... A Wichamnnt azért is preferáljuk,mert azt más -klúbon kívüliek- is ismerik, szeretik, így kézenfekvő megoldásnak tünik, és különben is, tökéletesen bevált a hosszú évek alatt!!!  Nérókám, rég voltál a Tekében! Jobb a szellőzése, meg az elszívó rendszer!  És néha tényleg nagyobb a füst a Wichmann-ban, mint a tekében!  De menjünk a Wichmann-ba! Szeretem én is azt a helyet... Csak nincs csocsóasztal...  pás szerencsére nincs. Wichmannba nem is kell. Akkor hagyjuk egymás fikázását,26 Wichmann.Okés?  Orsi kedvéért a fordított órás kocsma. 
|
| 2009.12.21. 02:36 |
|
 |
|
metallica86
WebMester
|
És hánykor?! Legyen Wichmann 8 óra! Aki nem tudja, hogy hol van, annak: Deák tér Király utca "kereszteződés 19:50. Én ott leszek! 50kor! csőváz!
|
| 2009.12.21. 03:05 |
|
 |
|
misscanislupus
Kezdő Fórumlakó
Csatlakozott: 2009.12.13. 16:12 Hozzászólások: 92 Tartózkodási hely: 60
|
metallica86 írta: És hánykor?! Legyen Wichmann 8 óra! Aki nem tudja, hogy hol van, annak: Deák tér Király utca "kereszteződés 19:50. Én ott leszek! 50kor! csőváz! Az nagyon jó!! Annak idején..-év elején- ,sok hétvégi napot töltöttem arra, tán odatalálok!
_________________ Please God, Help Me!
|
| 2009.12.21. 12:10 |
|
 |
|
Orsi
Kezdő FórumFüggő
Csatlakozott: 2009.10.13. 12:45 Hozzászólások: 205 Tartózkodási hely: NYC
|
PetLa, ha eltévedsz, lesz telefonos segítség  nekem jó a hely és az idő is  jah még annyi, hogy valszeg nem fogok tudni sütni, időhiány miatt, meg banánhiány miatt  szal remélem a mamasüti is megfelel majd  persze majd lepődjetek meg  mert meglepi lesz áááám 
_________________ http://www.myspace.com/hollyorsi http://www.photoblog.com/Hollydead http://www.concertphotos.hu http://www.picasaweb.google.com/orshe84 http://www.youtube.com/user/Hollydeadgirl
|
| 2009.12.21. 19:34 |
|
 |
|
Dinnye
Kezdő Fórumlakó
|
Orsi írta: PetLa, ha eltévedsz, lesz telefonos segítség  nekem jó a hely és az idő is  jah még annyi, hogy valszeg nem fogok tudni sütni, időhiány miatt, meg banánhiány miatt  szal remélem a mamasüti is megfelel majd  persze majd lepődjetek meg  mert meglepi lesz áááám  Okés,én úgy meglepődök,hogy csak na. 
|
| 2009.12.22. 02:00 |
|
 |
|
Dinnye
Kezdő Fórumlakó
|
metallica86 írta: És hánykor?! Legyen Wichmann 8 óra! Aki nem tudja, hogy hol van, annak: Deák tér Király utca "kereszteződés 19:50. Én ott leszek! 50kor! csőváz! Rendben,én szerintem már lent leszek. 
|
| 2009.12.22. 02:01 |
|
 |
|
misscanislupus
Kezdő Fórumlakó
Csatlakozott: 2009.12.13. 16:12 Hozzászólások: 92 Tartózkodási hely: 60
|
Orsi írta: PetLa, ha eltévedsz, lesz telefonos segítség  nekem jó a hely és az idő is  jah még annyi, hogy valszeg nem fogok tudni sütni, időhiány miatt, meg banánhiány miatt  szal remélem a mamasüti is megfelel majd  persze majd lepődjetek meg  mert meglepi lesz áááám  Várj még addig, lesz-e zsém......még tesómmal pénzügyi minisztériumot kell nyitnunk..nagyon odavágott ez a december... Jut eszembe.......a süti nem meglepi volt??
_________________ Please God, Help Me!
|
| 2009.12.22. 15:25 |
|
 |
|