| Szerző |
Üzenet |
|
skom
Kezdő Fórumlakó
Csatlakozott: 2009.12.20. 23:57 Hozzászólások: 40 Tartózkodási hely: Győr, Hungary
|
 Re: Érdekességek
misscanislupus írta: skom írta: Hello Mindenki!
Nem tudom OFF-e vagy sem a lényeg, hogy most megtettem, amit eddig sajnos nem, és megnéztem a Johnny Got his Gun című filmet, ami ugye arra ösztönözte a srácokat anno, hogy megírják a ONE-t...nem tudom, Ti megnéztétek-e már, de éjjel fél kettő és most végeztem a filmmel, és nem térek magamhoz a döbbenettől...eddig is tudtam, hogy mestermű a javából a One, de most tényleg ledöbbentett, mennyire az...nem is igen tudom szavakba önteni, csak szerettem volna megosztani valakivel...szóval, tényleg ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg minél előbb...
jó éjt, bár nem tudom sikerül-e elaludnom mostanában... Köszi a tippet, keresném....persze angolul nagyon nem tudok, felirat meg magyarul nem hiszem, hogy lenne hozzá...torrent meg..?...  Juj, már a tréler is rettenet....biztos végibőgöm, ha sikerül megnézni.  de, van magyar felirat hozzá, én is úgy töltöttem le innen: http://www.opensubtitles.org/hu/subtitl ... his-gun-hu
_________________ Metallica-Some kind of Monster, Some kind of Art
|
| 2010.05.19. 17:10 |
|
 |
|
misscanislupus
Kezdő Fórumlakó
Csatlakozott: 2009.12.13. 16:12 Hozzászólások: 92 Tartózkodási hely: 60
|
 Re: Érdekességek
skom írta: misscanislupus írta: skom írta: Hello Mindenki!
Nem tudom OFF-e vagy sem a lényeg, hogy most megtettem, amit eddig sajnos nem, és megnéztem a Johnny Got his Gun című filmet, ami ugye arra ösztönözte a srácokat anno, hogy megírják a ONE-t...nem tudom, Ti megnéztétek-e már, de éjjel fél kettő és most végeztem a filmmel, és nem térek magamhoz a döbbenettől...eddig is tudtam, hogy mestermű a javából a One, de most tényleg ledöbbentett, mennyire az...nem is igen tudom szavakba önteni, csak szerettem volna megosztani valakivel...szóval, tényleg ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg minél előbb...
jó éjt, bár nem tudom sikerül-e elaludnom mostanában... Köszi a tippet, keresném....persze angolul nagyon nem tudok, felirat meg magyarul nem hiszem, hogy lenne hozzá...torrent meg..?...  Juj, már a tréler is rettenet....biztos végibőgöm, ha sikerül megnézni.  de, van magyar felirat hozzá, én is úgy töltöttem le innen: http://www.opensubtitles.org/hu/subtitl ... his-gun-huKöszönöm, meg is néztem. Hát...nem úgy hatott, mint gondoltam, attól függetlenül jó volt.
_________________ Please God, Help Me!
|
| 2010.05.19. 17:37 |
|
 |
|