Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: 2026.04.25. 15:19

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 301 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 31  Következő
 Magnetic World Tour"10 - MetallicA in Budapest - 2010.05.14. 
Szerző Üzenet
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Re: Magnetic World Tour"10 - MetallicA in Budapest - 2010.05.14.
eeeejnye...hát ez a 2009-es ESP Truckster "Blackster"...mert hogy mért vagyok én Truckster? Aznap léptem be a régi fórumba amikor az eredeti szürke Truckster kijött, és azóta is vágyom egyre, és egyszer lesz is. A fekete még szebb.

http://www.espguitars.com/guitars_james.html

2009.12.21. 17:42
Kezdő FórumFüggő

Truckster írta:
eeeejnye...hát ez a 2009-es ESP Truckster "Blackster"...mert hogy mért vagyok én Truckster? Aznap léptem be a régi fórumba amikor az eredeti szürke Truckster kijött, és azóta is vágyom egyre, és egyszer lesz is. A fekete még szebb.

Nekem ismerős volt a logo, de ha megöltek volna sem ugrik be, hogy hol láttam.

Azért, hogy ne legyek off, így szerkesztek... Mivel az év nagy részén a nagy 4-es lép fel, viszonylag kevés hely marad, ahol más előadóval kell megoldani az előzenekar posztot. Elképzelhetetlen szerintetek pl. a Tankcsapda? Vagy bármely más magyar együttes? Mondjuk Moby Dick?

2009.12.21. 19:25
Zöldfülű

hali,

Gergő mester mondta, hogy ide érdemes írni, ha van molinó 5let, és lesz majd banner-firkáló-osztag az ünnep előtt.

nekem az jutott eszembe, hogy ,,11 éve tegnap volt'', és ezt kellene jól leferdíteni amcsira, ha van profi Frisco-szlenges a közelben 8-)

pl. "11 yrs ago woz yesterday"?

ide lőjetek.

kz

2009.12.22. 01:10
Kezdő Fórumlakó

martonjr írta:
Truckster írta:

Nekem ismerős volt a logo, de ha megöltek volna sem ugrik be, hogy hol láttam.

Azért, hogy ne legyek off, így szerkesztek... Mivel az év nagy részén a nagy 4-es lép fel, viszonylag kevés hely marad, ahol más előadóval kell megoldani az előzenekar posztot. Elképzelhetetlen szerintetek pl. a Tankcsapda? Vagy bármely más magyar együttes? Mondjuk Moby Dick?

Te, nekem olyan édes mindegy!!! Tombolok az előn, aztán haptákba vágom magam a végéig! Persze a bőgés sem marad el! :oops:

2009.12.22. 15:30
Kezdő Fórumlakó

a jegyre 17 órás kapunyitás van írva, 18tól már valszeg játszik vmi bagázs, és Meték 21 óra előtt nem kerülnek színpadra...ez akkor legalább 3 előbanda , az első magyar (Bedlam vagy vki más...de nem Csapda, arra ne várjatok) és két 'hozott'

Ma este nézem a francia dvd-t és hihetetlen erőben vannak...végighedbengeltem az egészet, és átjött a szomszéd hogy túl hangos :D

2009.12.22. 22:30
Kezdő Fórumlakó

Truckster írta:
a jegyre 17 órás kapunyitás van írva, 18tól már valszeg játszik vmi bagázs, és Meték 21 óra előtt nem kerülnek színpadra...ez akkor legalább 3 előbanda , az első magyar (Bedlam vagy vki más...de nem Csapda, arra ne várjatok) és két 'hozott'

Ma este nézem a francia dvd-t és hihetetlen erőben vannak...végighedbengeltem az egészet, és átjött a szomszéd hogy túl hangos :D

Ho-ho, mi az, hogy hihetetlen erőben vannak!! :o :o
Brutálisan hihetetlen erőben vannak!!!Tavaly 2x is volt szerencsm hozzájuk, és tanusíthatom, hogy most egy teljesen más szintre léptek!!!!Egyre idősebbek, de egyre keményebbek!!
'TALLICA 4 LIFE!!!!! :twisted: :twisted:

2009.12.23. 10:17
Kezdő Fórumlakó

martonjr írta:

Machine Head-et volt lehetőségem videóra venni a Hegyalja fesztiválon.

Ezaz, voltak Hegyalján, én meg akkor pont kórházban voltam, ennek a hírnek akkor nem annyira örültem, úgyhogy nekem jó lenne, ha ők lennének a Met előtt. :mrgreen:

2009.12.23. 14:32
Kezdő FórumFüggő

the_One_Justice írta:
martonjr írta:
Machine Head-et volt lehetőségem videóra venni a Hegyalja fesztiválon.

Ezaz, voltak Hegyalján, én meg akkor pont kórházban voltam, ennek a hírnek akkor nem annyira örültem, úgyhogy nekem jó lenne, ha ők lennének a Met előtt. :mrgreen:

Jó koncert volt a MH, de én ennek ellenére sok más együttest szívesebben megnéznék, mint őket újra.

Megadeth-re nincs esély annak ellenére, hogy ez a koncert nem a Sonisphere fesztivál keretein belül zajlik? Gondolom két Sonisphere koncert között a másik három előadó nem megy el egészen másfelé koncertezni, nem? Bár egy fesztiválon másak a jegyárak, és ez ellene szól. Meglátjuk...

2009.12.23. 17:39
Zöldfülű

Néró írta:
Csucsu írta:
Van isten!És még ide is jönn. :D :D
Már jegyet is sikeült szereznem. :D Geri mondtam hogy megoldom. ;)
Ott leszek pínz nem számit.

"Ha nagy koncert lesz akkor is elmegyek..." :D

Hogy a faszba szereztél jegyet te köcsög??? :P :P
A pre-sale is csak holnap kezdődik? :o :o :o
Ezé' nagyon berugunk 26án!! 8-) 8-)

Végre egy klúbos met buli, bár én asszem fél órával elöttetek bemegyek, hogy egy szuper helyet stoppoljak az első sorban,mert tudni-illik a pre-sale tikettel fél órával elöbb be lehet menni! ;) 8-) :P :oops: :twisted: :roll:
Kapcsolatok Negro. :D :D :twisted: Mint a Djuice reklám vágod...

2009.12.23. 21:16
Zöldfülű

Truckster írta:
Helló mindenki!!
Istentelenül köszönöm CSUCSUNAK és GERGŐNEK a közbenjárást, el sem tudom mondani mennyire örülök a FOS (jó rövidítés) jegyemnek! Már kezdtem feladni a reményt, mert eléggé későn (csak ma 14kor) tudtam meg a Hírt. A jegyüzér akinek előtte írtam, bekaphatja. Most már csak azt kéne eldöntenem hogy a Sonisphere-re el kéne-e menni...el kéne...nem kéne...el kéne...
Mondtam TRUCKSTER egy Eszter nevű angyalnak köszönd meg.Ja és Csiga is jön.

2009.12.23. 21:21
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 301 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 31  Következő