itt az ígért topic
az én klubtagságimat ugyan más csinálta, de kb az volt, hogy kitöltötte a jelentkezési lapot a Tutu, és ahhoz a részhez ahol a kártyaszámot kell írni, ahhoz azt írta hogy még nem vagyok tag. a lapot gondolom az oldalról lehet letölteni. azt elfaxolta illetve elemailezta a clubnak.
a lényeges hogy olyan bankkártya kell hozzá (asszem nem gond, ha nem a saját nevedre szól) amit nemzetközileg is lehet használni, nemtom ezt banki nyelven hogy kell szépen mondani. az én kártyám (káendhá) dombornyomott a név résznél, és mastercard. ezzel simán megy a dolog. passz hogy a többi banknál hogy van, de talán ez is fel van tüntetve a metclub oldalon, hogy pontosan milyen kártyák a jók. a kártya azért lényeges, mert mindkét oldalát be kell szkennelni és elküldeni a clubnak. én idén októberbe újítottam meg, akkor 11ezervalahány ft volt, 60 amcsi dollár egyébként. célszerű akkor regelni, mikor erős a forint
a tagsági egy évre szól. általában a lejárat előtt 3-4 héttel küldenek egy levelet hogy le fog járni a tagsági. most már olyan jó a dolgunk, hogy nem kell újra kitölteni semmilyen papírt, pár kattintással a club oldalán is meg lehet hosszabbítani.
a csomag hamar megvan, pár hét mire elhajózik ide.
ha van még kérdés, tegyétek fel bátran, ha tudok, válaszolok