Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: 2026.04.26. 02:20

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 51 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő
 Downloads 
Szerző Üzenet
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Re: Downloads
shownomarcy írta:
Néró írta:
Kedves gyerekek!

Valaki majd lenne olyan kedves, es belinkelne a 05.14-ei koncertet,amint elerheto valahol??? :oops:
A jump in the fire maffia volt az elsoszamu letoltohelyem, de az elhalalozott, szoval gondban vagyok! :x :cry:

Koszi:Néró

csak más címen van!
http://www.jitf.net

uhhh, köszi!! :oops: :oops: :) :)

2010.05.20. 11:44
Kezdő FórumFüggő

Ott az egyik head mod elég szemét, vigyázzatok vele. :lol:

2010.05.20. 15:34
Kezdő Fórumlakó

metallica86 írta:
MetallicA - Francais Pour Une Nuit DVD
torrent letöltése:

http://the1st.be/details.php?id=117127

Saját Up!
Töltse nyugodtan mindenki! :)

Jah, ehhez azért kell az is, hogy regisztrálva legyetek a 1st torrent oldalon... :)

Üdv

Gergő! Emlékszel mit ígértél amit ígértél?:D Ugye? Nem hagylak ám békén majd addíg amíg!:D A plakátokkal nem sok szerencsém volt, pedig még mindig látok kitéve a városban néhányat, bár a többségét, ahogy Gergő gondolta, leszedték aznap.

SZERK: na persze elnéztem, nem ez kell hanem a mehikói soksokdvdcds

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Truckster 2010.05.22. 00:36-kor.

2010.05.21. 13:59
Kezdő Fórumlakó

én letöltöttem őket, még csak a szakácsos részig jutottam el. hát vicces a mese, mondjuk nekem már ez nagyon metál :D de mókás volt hallani james+kirk hangját, köszi Peti! :)[/quote]

Na igen, én most megnéztem, de a 'Troll'-tól azért jóval többet vártam...az bárki a világon lehetne hogy HÖRRRR RÁÁÁÁRRR GRRRR széttorzítva...nemtom mér kell hogy Hetfield legyen:D Az utsó részben meg van az a tengerész, és akárhogy is fülelek, nekem nem jön le hogy az is James. A dán királynő viszont vicces!:D

A Metalocalypseből egyébként soksok rész van, több évad, de a legsúlyosabb hogy 'megcsinálták' utána a Dethklok (a főszereplő) zenekart, és turnéztak is:D De Metkedvenceink ráuntak, több részben nincsenek (1-2 mondatra minek is)

2010.05.21. 14:04
Kezdő FórumFüggő

Truckster írta:

Na igen, én most megnéztem, de a 'Troll'-tól azért jóval többet vártam...az bárki a világon lehetne hogy HÖRRRR RÁÁÁÁRRR GRRRR széttorzítva...nemtom mér kell hogy Hetfield legyen:D Az utsó részben meg van az a tengerész, és akárhogy is fülelek, nekem nem jön le hogy az is James. A dán királynő viszont vicces!:D

A Metalocalypseből egyébként soksok rész van, több évad, de a legsúlyosabb hogy 'megcsinálták' utána a Dethklok (a főszereplő) zenekart, és turnéztak is:D De Metkedvenceink ráuntak, több részben nincsenek (1-2 mondatra minek is)

"HÖRRRR RÁÁÁÁRRR GRRRR" :lol: :lol: :lol:
meg fogom nézni majd a többit is, amint lesz rá időm/türelmem :)

http://www.picasaweb.google.com/orshe84
http://www.youtube.com/user/Hollydeadgirl

2010.05.21. 14:57
Kezdő Fórumlakó

Srácok, megauploadra töltöm a koncertet, sajnos 2 és fél óra amíg felmegy. Amint megvan azonnal linkelem. Ez a 128kbs mp3, meg a borítók.

Máshol írtam, hogy szerkeszthetnénk egy Packot, amiben minden benne van összefoglalásként.

Ez esetleg felmehetne Marci kész dvdjére, ha ráfér (kb 350 mb), amit meg lehetne vásárolni/sokszorosítani, borítóval, vagy felkerülne itt az oldalon egy tárhelyre, esetleg megauploadra.

Az enyém szinte teljesen kész, ami benne van:
-mp3 rádióreklám
-livemetallica 128kbs mp3, plusz pdf borítók
-cikkek, beszámolók, Marci oldala alapján: Virág, Marci, Orsi, és az internetes beszámolók/kritikák (Hammer stb.)
-képek: póló, jegy, plakát, zuzda Meet&Greet, egyéb Meet&Greet, Gergő 800x600asai ( a 3000xakármit beletegyem?...az magában kb 400 mega) (csoportképpel), és a fórumon itt belinkelt képek tagoktól (szintén Marci oldaláról kiindulva), valamint jitf fórumba tett képek.
Ami hiányzik:
-zuzda M&G beszámolója, és Orsi szuper képei (nagyobb felbó kellene, és az ő galériáját nem tudtam lementeni)

Ha valami hiányzik, szóljatok!! Ha igény van rá, ha ez kész, felteszem megauploadra.

2010.05.24. 16:16
Kezdő FórumFüggő

Pénzzé tenni bootleget... nem hangzik túl jól.

2010.05.24. 18:55
Kezdő Fórumlakó

Mármint itt klubosoknak, mert nem várhatjuk el Marcitól hogy ingyen írogassa. De persze ez csak 1 ötlet ;)

Végre kész a feltöltés:
http://www.megaupload.com/?d=7DSZQMT9

Hallgassátok:)

2010.05.24. 19:36
Kezdő FórumFüggő

Truckster írta:
Srácok, megauploadra töltöm a koncertet, sajnos 2 és fél óra amíg felmegy. Amint megvan azonnal linkelem. Ez a 128kbs mp3, meg a borítók.

Máshol írtam, hogy szerkeszthetnénk egy Packot, amiben minden benne van összefoglalásként.

Ez esetleg felmehetne Marci kész dvdjére, ha ráfér (kb 350 mb), amit meg lehetne vásárolni/sokszorosítani, borítóval, vagy felkerülne itt az oldalon egy tárhelyre, esetleg megauploadra.

-mp3 rádióreklám
-cikkek, beszámolók, Marci oldala alapján: Virág, Marci, Orsi, és az internetes beszámolók/kritikák (Hammer stb.)
-képek: póló, jegy, plakát, zuzda Meet&Greet, egyéb Meet&Greet, Gergő 800x600asai ( a 3000xakármit beletegyem?...az magában kb 400 mega) (csoportképpel), és a fórumon itt belinkelt képek tagoktól (szintén Marci oldaláról kiindulva), valamint jitf fórumba tett képek.
Ami hiányzik:
-zuzda M&G beszámolója, és Orsi szuper képei (nagyobb felbó kellene, és az ő galériáját nem tudtam lementeni)

Ha valami hiányzik, szóljatok!! Ha igény van rá, ha ez kész, felteszem megauploadra.

Köszi a megosztást!
Lemaradtam azokról a korábbi feltöltésekről, majd csekkolom már, de arról a HÖrrr-ől nekem egy régi Voivod album jutott eszembe így olvasva.

Orsi képei nekem meglesznek, várok még egy-két beszámolót, remélem azok is...
A képekből majd szeretnék egy slideshow-t csinálni a dvd-re, ezek ilyen formában lesznek felhasználva, illetve menühöz is lehetséges..
A kapott beszámolókat és egyéb apró dolgokat teszem fel még majd az oldalra, hogy ott elérhetők legyenek ;)
Ha majd kész lesz a dvd, természetesen megoldjuk a másolást, mint pl bécsnél is, ez nem gond. Feltöltésen is gondolkoztam, de nem szeretném csak úgy nyilvános torrentre, hogy bárki egyből letölthesse, amivel mi vesződtünk... legfeljebb egy-két évvel később :P (ahogy az osztrákok a 2006-os cam mixxel csinálták..) Olyan is eszembe jutott, hogyha lenne érdeklődés meg Gergőnek van valami ötlete, hogy lehetne megoldani egy videózós találkozót, akkor együtt megnézhetnénk meg ott mindenki kaphatna dvd-t (előzetesen szóltok hányan és annyit vinnék, csak üres dvd kell cserébe)
De ez azért még odébb van, csak elfilóztam ezeken... :)
A dvd egyébként most ott tart, hogy gyűjtögetem a videókat. Két és egy fél videókamerás anyag van úton hozzám eddig. Ha ezek így megvannak, akkor képekkel stb együtt továbbítom a sógoroknak.
(A sajátom videóm is megcsinálom külön, de az nem olyan jó, azt nem fogom ajánlani)

(jah ide írtam mindegy, ha lesz valami majd a budapesti topicban folytatjuk!)

2010.05.25. 09:33
Profil Honlap
Kezdő Fórumlakó

shownomarcy írta:
Truckster írta:

-mp3 rádióreklám
Ami hiányzik:

Köszi a megosztást!
Lemaradtam azokról a korábbi feltöltésekről, majd csekkolom már, de arról a HÖrrr-ől nekem egy régi Voivod album jutott eszembe így olvasva.

Orsi képei nekem meglesznek, várok még egy-két beszámolót, remélem azok is...
A képekből majd szeretnék egy slideshow-t csinálni a dvd-re, ezek ilyen formában lesznek felhasználva, illetve menühöz is lehetséges..
A kapott beszámolókat és egyéb apró dolgokat teszem fel még majd az oldalra, hogy ott elérhetők legyenek ;)
Ha majd kész lesz a dvd, természetesen megoldjuk a másolást, mint pl bécsnél is, ez nem gond. Feltöltésen is gondolkoztam, de nem szeretném csak úgy nyilvános torrentre, hogy bárki egyből letölthesse, amivel mi vesződtünk... legfeljebb egy-két évvel később :P (ahogy az osztrákok a 2006-os cam mixxel csinálták..) Olyan is eszembe jutott, hogyha lenne érdeklődés meg Gergőnek van valami ötlete, hogy lehetne megoldani egy videózós találkozót, akkor együtt megnézhetnénk meg ott mindenki kaphatna dvd-t (előzetesen szóltok hányan és annyit vinnék, csak üres dvd kell cserébe)
De ez azért még odébb van, csak elfilóztam ezeken... :)
A dvd egyébként most ott tart, hogy gyűjtögetem a videókat. Két és egy fél videókamerás anyag van úton hozzám eddig. Ha ezek így megvannak, akkor képekkel stb együtt továbbítom a sógoroknak.
(A sajátom videóm is megcsinálom külön, de az nem olyan jó, azt nem fogom ajánlani)

(jah ide írtam mindegy, ha lesz valami majd a budapesti topicban folytatjuk!)

Itt van a beszámolóm, ide is beteszem:
http://hammerworld.hu/2010/05/23/metallica-fotok-a-pesti-meet-greet-akciorol

2010.05.27. 10:21
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 51 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő