| Szerző |
Üzenet |
|
shownomarcy
Kezdő FórumFüggő
|
 Re: metclub.com
Orsi írta: shownomarcy írta: petyka írta: Figyelem!
A metstore-ban van egy pár cucc FREE handling és shipping-gel, most rendeltem egy pólót cuzammen 6 dodóért (1200 pénz)
Korlátozottak a méretek, de van tavalyi német és amerikai turné pólók, fülhallgató stb. potom pénzért...
hajrá... Én is néztem, csak nem akartam magamnak női pólót rendelni  de megérné, duplán simán el lehetne azokat adni itt!  te hol láttál női pólót free shippinggel? én csak a leértékelt cuccokba láttam, a free shippingbe csak pár pasipóló van...  ehhh oda mindig az utolsó darabok kerülnek, tehát valószínű elég gyorsan változik a lista, amit tegnap láttál, holnap lehet már nem lesz ott, mert csak 1-2 db volt.. MG hírek: április 28 után van jelentkezés Idézet: May 2010 shows: Enter starting Apr 28 @ 9 am Pacific Time until May 7 @ 9 am Pacific Time. Winners will be emailed May 7.
_________________ www.shownomarcy.fw.hu
|
| 2010.01.06. 09:16 |
|
 |
|
misscanislupus
Kezdő Fórumlakó
Csatlakozott: 2009.12.13. 16:12 Hozzászólások: 92 Tartózkodási hely: 60
|
Most vagy én vagyok a hülye, vagy én vagyok a hülye.......de nem tudok belépni a metclub oldalra...milyen felhasználáónév meg jelszó???
_________________ Please God, Help Me!
|
| 2010.01.06. 11:31 |
|
 |
|
shownomarcy
Kezdő FórumFüggő
|
misscanislupus írta: Most vagy én vagyok a hülye, vagy én vagyok a hülye.......de nem tudok belépni a metclub oldalra...milyen felhasználáónév meg jelszó??? hát ha regisztráltál csak tudod a jelszavad, te adtad meg  egyébként mikor visszaigazolják, hogy sikerült a reg, akkor az e-mailben benne van a neved meg a kódod is
|
| 2010.01.06. 13:12 |
|
 |
|
misscanislupus
Kezdő Fórumlakó
|
shownomarcy írta: misscanislupus írta: Most vagy én vagyok a hülye, vagy én vagyok a hülye.......de nem tudok belépni a metclub oldalra...milyen felhasználáónév meg jelszó??? hát ha regisztráltál csak tudod a jelszavad, te adtad meg  egyébként mikor visszaigazolják, hogy sikerült a reg, akkor az e-mailben benne van a neved meg a kódod is Megadtam a teljes nevem....asszem..de ki emlékszik már rá? Az ímélekben meg marhára nincs benne, mit adtam meg, csak a saját adataim...se password, se semmi se nem.  Nyehe, megvan, csak nagyon rövid volt....és nem láttam. 
|
| 2010.01.06. 21:04 |
|
 |
|
martonjr
Kezdő FórumFüggő
|
misscanislupus írta: Megadtam a teljes nevem....asszem..de ki emlékszik már rá? Az ímélekben meg marhára nincs benne, mit adtam meg, csak a saját adataim...se password, se semmi se nem.  Nyehe, megvan, csak nagyon rövid volt....és nem láttam.  Tehát felhasználóneved a teljes neved, jelszó pedig lupus ? 
|
| 2010.01.06. 23:38 |
|
 |
|
misscanislupus
Kezdő Fórumlakó
|
martonjr írta: misscanislupus írta: Megadtam a teljes nevem....asszem..de ki emlékszik már rá? Az ímélekben meg marhára nincs benne, mit adtam meg, csak a saját adataim...se password, se semmi se nem.  Nyehe, megvan, csak nagyon rövid volt....és nem láttam.  Tehát felhasználóneved a teljes neved, jelszó pedig lupus ?  Próbáld ki!  Nyeheheeheheeee  Különben nagyon szerelmes lettem a fehér táskába, zöld felirattal....  Az valami bomba jó cucc!!! És valójában vannak nagyon jó dolgok fenn! Bár talán kicsit kevés..
|
| 2010.01.07. 11:32 |
|
 |
|
misscanislupus
Kezdő Fórumlakó
|
Nahát..most meg eszembe jutott az a dolog, hogy én TAVALY regeltem, december végén...2009-es cuccot kapok majd? 2010-re nincs is tagságom, mi?
|
| 2010.01.08. 20:51 |
|
 |
|
graffity
Zöldfülű
|
Ez tényleg jó kérdés, erre már én is gondoltam, a két fiam kapott karira metclub-tagságot. Na majd kiderül. 
|
| 2010.01.08. 22:09 |
|
 |
|
shownomarcy
Kezdő FórumFüggő
|
hát valamelyik csomag be volt állítva reg-nél, de lehetett választani, hogy melyiket kéred, 2009eset vagy 10eset. de ha a my account-ba mentek és ott Order history / Details /megnézitek a kijövő oldalt és ott van leírva, hogy hanyas csomagot kértetek 
|
| 2010.01.08. 23:09 |
|
 |
|
graffity
Zöldfülű
|
Jééé, tényleg??  Na megnézem!! Köszi!!!!! 
|
| 2010.01.09. 02:15 |
|
 |
|