Magnetic World Tour"10 - MetallicA in Budapest - 2010.05.14.
| Szerző |
Üzenet |
|
Truckster
Kezdő Fórumlakó
Csatlakozott: 2009.10.18. 19:11 Hozzászólások: 60 Tartózkodási hely: Budapest
|
 Re: Magnetic World Tour"10 - MetallicA in Budapest - 2010.05.14.
martonjr írta: Más: szerintem egyelőre kihoztuk a maximumot a "ki lesz az előzenekar?" témából (legalább is amíg meg nem tudjuk a fellépők nevét). A turné minden koncertjén elhangzó számokon felül ki mit vár, mit szeretne hallani? Hát én szeretném hallani a Volbeat-től az I Only Wanna Be With You-t, Wild Rover of Hell-t (az 1ébként is egy MetallicA főhajtás!) és a Machine Head-től a Hallowed Be Thy Name-et, vagy a Fucking Hostile-t  Egyébként, az All Nightmare Long engem nagyon feldob, a The Day That Never Comes meg személyes emlékekhez kötődik...ezeket nagyon bírnám, aztán egy Dyers Eve, Orion, Thing That Should Not Be drop C-ben dörgetve...és a No Leaf Clovert is imádom élőben (bár ezek ebben az etapban nincsenek, Lars variálhatna kicsit jobban is  ) A francia dvd-n azt mondja kb 60 számból válogat most ezen a körön, nekem nem tűnik azért annyinak...de kíváncsi vagyok a "minket inspiráló zenekarok"-adagból mi kerül nálunk elő (ezt nemtom James v Lars találta ki,de játszanak egy feldolgit, persze már felvett régebbit, mint franciáknál Stone Cold Crazy...azis jó lenne 1ébként)
_________________ - - T-A-L-L-I-K-A--4--L-I-F-E-!-! - -
|
| 2010.01.07. 10:21 |
|
 |
|
shownomarcy
Kezdő FórumFüggő
|
martonjr írta: A turné minden koncertjén elhangzó számokon felül ki mit vár, mit szeretne hallani? Kéne csinálni egy szimplán: ESCAPE zászlót is! 
_________________ www.shownomarcy.fw.hu
|
| 2010.01.07. 12:06 |
|
 |
|
TopGun
Zöldfülű
|
Hát Escape 1000% h nem lesz, de egy Orion, Dyers Eve, vagy Whiplash ütne  ezekre van esély azért
_________________ "But we will never stop We will never quit cause we're Metallica"
|
| 2010.01.07. 16:54 |
|
 |
|
Orsi
Kezdő FórumFüggő
Csatlakozott: 2009.10.13. 12:45 Hozzászólások: 205 Tartózkodási hely: NYC
|
martonjr írta: Hát ez Kmmmmmmmmmmva jó! Más: szerintem egyelőre kihoztuk a maximumot a "ki lesz az előzenekar?" témából (legalább is amíg meg nem tudjuk a fellépők nevét). A turné minden koncertjén elhangzó számokon felül ki mit vár, mit szeretne hallani? az a poén tetszett így amit írtam, vagy a plakát?  egyébként még annyit ehhez hogy valszeg sztem ilyen exit, pesti est lapokban biztos lesz majd. jó tudom, kicsi, de hát jobb mint a semmi  jah meg talán még a metal hammerbe is beteszik, az végül is duplája az előbb említett ingyenes programmagazinoknak de hogy Attilám kérdésére reagáljak, én a NEM-et mindenképp hallani akarom (és végig akarom bőgni!  ), ha jól emlékszem volt olyan koncert ahol kihagyták... ami asszem erőt adna az a broken beat and scarred, szóval az jó lenne ha lenne még, illetve mind a 3 kámforgiven egymás után  ami számomra még öröm lenne: until it sleeps, meg persze a klasszikusok: sandman, one, master  jajj meg a memory, f*sza lenne ha a végén skandálhatnánk vagy öt percig a lalalala részt
_________________ http://www.myspace.com/hollyorsi http://www.photoblog.com/Hollydead http://www.concertphotos.hu http://www.picasaweb.google.com/orshe84 http://www.youtube.com/user/Hollydeadgirl
|
| 2010.01.07. 18:26 |
|
 |
|
damageinc
Kezdő FórumFüggő
|
Én már akkor megelégednék ha Life-Line párossal kezdenének, a baj csak az hogy ótdór össz-vissz egyszer játszották el, az is Mehikó City-ben volt (még asszem az első este). Enivéj, Shortest Straw-ra, Overkill-re vagy esetleg Outlaw Torn-ra vevő lennék. Aztán ha a Matterz vagy a Sad kimarad nem sírom el magam. 
|
| 2010.01.07. 19:52 |
|
 |
|
martonjr
Kezdő FórumFüggő
|
Orsi írta: az a poén tetszett így amit írtam, vagy a plakát?  A ritkábban játszott számok közül ezek lennének nekem a kedvencek: Phantom lord, Trapped under ice, Escape nekem is bejönne, Dyer's Eve, The frayed ends of sanity, My friend of misery, The house jack built, Where the wild things are, No leaf clover, Sweet amber, My apocalypse. Na, szinte minden albumról találtam 1-1 gyöngyszemet.
|
| 2010.01.07. 23:16 |
|
 |
|
skom
Kezdő Fórumlakó
Csatlakozott: 2009.12.20. 23:57 Hozzászólások: 40 Tartózkodási hely: Győr, Hungary
|
na nekem egy vágyam van, nem több:NO LEAF CLOVER!!!!! bécsben viszont tényleg nagyot szólt a memory, jó lenne megint
_________________ Metallica-Some kind of Monster, Some kind of Art
|
| 2010.01.08. 00:24 |
|
 |
|
misscanislupus
Kezdő Fórumlakó
Csatlakozott: 2009.12.13. 16:12 Hozzászólások: 92 Tartózkodási hely: 60
|
Elfogultságom alapján: OF WOLF & MAN Tudnék vonyítani. /Nem vagyok telhetetlen, bármi jöhet!/
_________________ Please God, Help Me!
|
| 2010.01.08. 10:19 |
|
 |
|
shownomarcy
Kezdő FórumFüggő
|
Legyen sok DM szám, mert eddig még csak egyet hallottam  St angeres is lehetne, mert tudom, hogy azok is jók élőben és utána néztem és még egyet sem hallottam  Am I evilt sem hallottam még Justice-ról lehetne még újítás, beholder vagy ilyesmi... Lars visszaemlékezhetne a jó memóriájával, hogy 88-ban azok a számok nálunk debütáltak! De eddig is hallottam már sok kedvencet, amire korábban esélyem se lett volna, szóval úgyis mindenképpen elégedett leszek, ez tuti 
_________________ www.shownomarcy.fw.hu
|
| 2010.01.08. 11:16 |
|
 |
|
graffity
Zöldfülű
|
No, hát én egy Bleeding Me-t meg egy Unnamed Feelinget is bevállalnék ám!! Meg az U3-at! Az még úgyse szólalt meg élőben! De én is ki vagyok váncsi, hogy mi lesz a nyitó nóta. Mondjuk én kibírom azt is, ha nem a Life lesz az, bár nagyon szeretem, de már 2x hallottam, viszont a Creeping Death-et még nem, és arra is fáj a fogam. De bármi lesz is, szerintem nagyon nem fogunk csalódni! 
|
| 2010.01.08. 19:18 |
|
 |
|