Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: 2026.02.22. 20:32

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 9 hozzászólás ] 
 Volbeat 
Szerző Üzenet
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Volbeat
Mostanság bele vagyok szerelmesedve a Volbeat-be...csak azért kezdtem el hallgatni, hogy kicsit megismerjem, hátha ők jönnek a Mesterek előtt májusban...most ott tartok, hogy már megvan a jegyem a jövő pénteki Volbeat koncertre... :roll: :roll: :roll:
kíváncsi vagyok Ti hogy vagytok vele, de nekem baromira bejön...

2010.02.27. 01:01
Profil Honlap
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Re: Volbeat
még ha csak én szólok hozzá, akkor is VOLBEAT!!!

tegnap ott voltam: http://cycoz.blog.hu/2010/03/06/volbeat_diesel_hu_2010

2010.03.07. 01:13
Profil Honlap
Kezdő Fórumlakó

én is imádom, mióta a Szigeten délután a fémsátornál ténferegve egy igen részeg dán leányzó tudtomra adta hogy én most erre bemegyek:) A nevet se hallottam akkor még, de amit a csaj mondott, hogy Elvis meg Metallica, az bevitt a sátorba...és onnan örökös Volbeat rajongóként jöttem ki.
Nagyon sajnálom hogy most nem mehettem el, fél év munkanélküliségnél az embernek el kell kezdenie számolni a garast:(( Ezért még jobban várom hogy Met előtt legyenek, előre tudva hogy az aztán igen tüzes buli lesz, hiszen Little E (James beceneve Poulsenre) eleve vigyorogni fog hogy megint velük játszhatnak:)

Azért a setlistet nézve, a Mary Ann's Place miatt bőgök, mert még nem hallottam élőben nagy kedvencem...de hogy nem volt Only Wanna Be With You az nem olyan jó (persze már agyon játszották, de akkor is mindent ver!)

2010.03.08. 01:11
Kezdő FórumFüggő

Ha már nem a Big Four lép fel, ők azok, akiket szívesen meg fogok hallgatni. Bár egyelőre két számot hallottam tőlük (egyik feldolgozás).

2010.03.08. 23:06
Kezdő Fórumlakó

Truckster írta:

Azért a setlistet nézve, a Mary Ann's Place miatt bőgök, mert még nem hallottam élőben nagy kedvencem...de hogy nem volt Only Wanna Be With You az nem olyan jó (persze már agyon játszották, de akkor is mindent ver!)

Nos, nekem ez volt az első Volbeat bulim, remélem, nem az utolsó, s remélem a következő jobb lesz...
a setlist nekem annyira nem jött be, a 40 valahány számból mindössze 7-8 van, amit tovább kapcsolok, ha elkezdődik, mert nemigen jön be. Na most ebből a 7-8ból sajna 5-öt elnyomtak, ezenkívűl eljátszottak egy új dalt, aztán még egy számomra ismeretlen misfits dalt, így a koncert közepén, kicsit eluntam magam...és közben tartottak egy szünetet, ami nem gond, de mikor visszajöttek,nem tudom mi változott, de őrült torz lett az egész, vmit nem jól csináltak...végre jöttek a kedvencek, akkor meg szarul szólt...ezért bosszankodom egy kicsit. A setlist amit belinkeltem, nekem is gyanús(ahogy ott 2en is hozzászóltak), mert volt az Általad hiányolt Only Wanna..., bár nem tudom, hogy az az NYT 2 Rövidítés mit takar, nem vagyok még oly' régi Volbeat rajongó :? és tényleg hiányzik róla a Rebel Monster, pedig az is volt.

viszont a We, Wild Rover of Hell, Soulsweeper 1,2, amik nekem baromira hiányoztak, de ez az én problémám

szóval összeségében:baromi jól indult, középen ellaposodott(persze csak számomra, másnak még lehetett oké :lol: ), mire újra jó dalok jöttek volna, akkor meg a hangzás volt sz...

de ha holnap újra lenne, megint mennék :lol: (persze remélem, akkor jobb lenne a setlist :P )

amúgy annak én is baromira örültem, hogy az egyik, ha nem a legnagyobb kedvenc Mary Ann's Place legalább volt, és az elején, kristálytisztán, és nagyon-nagyon f...sza volt

2010.03.09. 19:35
Profil Honlap
Kezdő Fórumlakó

http://www.youtube.com/watch?v=y3WglFvBW5M

2010.03.09. 19:42
Profil Honlap
Kezdő FórumFüggő

skom írta:
http://www.youtube.com/watch?v=y3WglFvBW5M

Rajta vagyok az ügyön. ;)

Egyébként én is nagy Volbeat fan lettem így az elmúlt 1 hétben. Non-stop megy szinte. :D
A jó szokásomat megtartva akkor kezdtem hallgatni amikor itt voltak, és így esélyem nem volt felmenni a Dieselbe. Na de majd legközelebb! :)

2010.03.12. 11:36
Kezdő Fórumlakó

http://webcache.googleusercontent.com/s ... clnk&gl=hu

reméljük a Volbeat jobban tartja ígéretét, mint a Metallica szokta, és tényleg hamarosan jön az új album :lol: hogy Larsot idézzem "very fucking soon" :D bár ez magyarul annyit jelent, hogy "szorozd meg 3mal... :P

2010.06.10. 23:37
Profil Honlap
Kezdő FórumFüggő

Szeptember 10-én jön ki. ;)

Ősszel nem úgy néz ki hogy jönnének ide, viszont Bécsbe és Grazba igen. Ott leszek. 8-)

2010.06.11. 09:34
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 9 hozzászólás ]