Okés! reméltük, hogy nem gondoltad totál komolyan! De az összejött, hogy Orsis volt!
Jajj, olyan jó lenne, ha beindulna úgy ez a Fórum, mint a régi... Ha majd már vagy 300 reggelt tag van, és aktív ebből 40, majd akkor hátradőlök...
hát reméljük igen! az előző is tetszett nekem, sok jó dolgot hozott mostmeg itt szétreped a fejem úgy vigyorgok jó látni titeket újra én remélem a képfeltöltéses dolog megoldódik tegnap negyed órán keresztül válogattam, hogy milyen avatarom legyen aztán nem tudtam feltőteni
Jajjj, Dinnyus, ez eszembe sem jutott eddig... Áhh, át kellene értékelnem ezt a zöldet...
Na csak semmi átértékelés,jó ez a zöld. :d Tuti ötlet.
2009.10.15. 02:06
Csucsu
Zöldfülű
Re: Fórum
Dinnye írta:
metallica86 írta:
Helló!
Jajjj, Dinnyus, ez eszembe sem jutott eddig... Áhh, át kellene értékelnem ezt a zöldet...
Na csak semmi átértékelés,jó ez a zöld. :d Tuti ötlet.
Maradjon csak a zöld.
_________________ Atomot nekik orbitális pályáról!
2009.10.18. 19:49
Ndr3w
Zöldfülű
Re: Fórum
Sziasztok! Nem találtam bemutatkozás topikot úgyhogy ide karcolok. Szóval én is idetaláltam, végre megint van fórum Ami engem és a Metallicát illeti: végre megvan az összes kiadott videokazijuk is (csak lejátszani nem tudom őket mer' nincs videóm)! Ja és tök rossz hogy csak franciában jelenik meg az új dvd...
_________________ "Nem mindenki szereti a metált. De azok ba.... meg!!"
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.