Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: 2026.04.26. 05:34

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 301 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 31  Következő
 Magnetic World Tour"10 - MetallicA in Budapest - 2010.05.14. 
Szerző Üzenet
Kezdő FórumFüggő

Hozzászólás Re: Magnetic World Tour"10 - MetallicA in Budapest - 2010.05.14.
shownomarcy írta:
itt gyűjtögetem az infókat:
http://www.fw.hu/shownomarcy/2010budapest.html
várnám a fényképes beszámolót bárkitől, akinek van kedve írni!! zúzda főleg!!
Gergő a csoportkép ha nálad van, örülnénk neki! :)

Met a médiában topicba is mehetne, de mivel a koncerttel kapcsolatos, ide írom: felvettem a Reflektort, amiben Lars-szal van pár perces interjú Magyarországon. Marci: kiírom valamikor, és küldöm. Látom, a jegyet már nem kell scannelni, pengető képek és a beszámoló is megy hamarosan.

2010.05.17. 21:53
Kezdő FórumFüggő

martonjr írta:
shownomarcy írta:
itt gyűjtögetem az infókat:
http://www.fw.hu/shownomarcy/2010budapest.html
várnám a fényképes beszámolót bárkitől, akinek van kedve írni!! zúzda főleg!!
Gergő a csoportkép ha nálad van, örülnénk neki! :)

Met a médiában topicba is mehetne, de mivel a koncerttel kapcsolatos, ide írom: felvettem a Reflektort, amiben Lars-szal van pár perces interjú Magyarországon. Marci: kiírom valamikor, és küldöm. Látom, a jegyet már nem kell scannelni, pengető képek és a beszámoló is megy hamarosan.

nagyon szépen köszönöm! állítólag mai fókuszban vagz miben is volt. ha nem tudod megszyerezni, talán sikerül majd netről videótárból leszedni, mert találtam ilyen reflektort, de a tiéd kell mindenképp jobb minőségben!!

2010.05.17. 22:27
Profil Honlap
Kezdő FórumFüggő

Jah, volt ma Fókuszban is egy "riport", bár igazából minden másról szólt hogy kitöltsék azt a hatalmas 5 percet. :roll:

http://www.rtlklub.hu/video/90579

Replay Media Catcher-rel le lehet szedni .flv formátumba.

Ez meg a bónusz a kedves rtl klubtól:
http://www.rtlklub.hu/video/90613

2010.05.17. 23:17
Kezdő FórumFüggő

Nekem van ilyenem, gondoltam felteszem ide is, meg Marci ha szükséged van rá nyugodtan add hozzá az oldaladhoz. :)

Kép

2010.05.17. 23:19
Kezdő FórumFüggő

shownomarcy írta:
nagyon szépen köszönöm! állítólag mai fókuszban vagz miben is volt. ha nem tudod megszyerezni, talán sikerül majd netről videótárból leszedni, mert találtam ilyen reflektort, de a tiéd kell mindenképp jobb minőségben!!

Most mondanám, hogy nincs mit, de tudod... ;) :D A minőség a korábban tv-ből vett anyaggal megegyező, de pár perccel több lett felvéve, majd meg kell vágni az anyagot.

RTL-es műsorról sajnos lemaradtam, de köszi a linket!

2010.05.18. 00:11
Kezdő FórumFüggő

damageinc írta:
Nekem van ilyenem, gondoltam felteszem ide is, meg Marci ha szükséged van rá nyugodtan add hozzá az oldaladhoz. :)

Írhatnál te is egy kis beszámolót, fényképed meg jegyed is van, azokkal jól mutatna...!!! ráadásul más nem igazán írt a Volbeat-ről, te meg arról is tudnál, szóval jó lenne szerintem és felraknám! ;)

2010.05.18. 08:15
Profil Honlap
Kezdő FórumFüggő

OK, megpróbálok, bár nagyon nem tudok mit, meg elfogult is vagyok. Azért majd összehozok valamit hétvégére. ;)

2010.05.18. 10:39
WebMester

Hali!

Nekem ez volt a 6. és egyben legrosszabb MetallicA koncertem... :(
Hiába álltam a 2. sorban középen végig, ezen a koncerten láttam a legkevesebbet, és a hangzás...
Sokan mondtátok, hogy rossz volt, és sokan, hogy nekik jó... Én kiegészíteném azzal, hogy nekem (nem az ízlésem miatt, hanem mert ilyen helyen álltam) KI*ASZOTTUL SZ*R volt!!!!!!!!!! :evil:
Énekből kb. semmit sem hallottam, szólógitárból szint úgy. Azért egy Fade To Black-ben, a legkatartikusabb rész a gitárszóló, nagyon vártam, és pffff NEM HALLOTTAM!!!!!!! :evil:
Megkockáztatom azt a mondtatot, hogy ez így nem ért meg 20.000 Ft-ot. Miért kaptunk ilyen sz*r hangzást?!
Nem magyarok csinálták a hangosítást, nem magyar cuccokkal. Ezek a MetallicA emberei voltak, a MetallicA cuccaival...
Nem értem...

Amúgy a setlist jó volt (igaz nagyon vártam, és nem kaptam meg az All Nightmare Long-ot, meg a Fight Fire With Fire-t)!
Kaptam el egy pengetőt. (majd belinkelem)
Jó volt találkozni rég nem látott kedves ismerősökkel.
Kár, hogy nem jöttetek le többen az afterparty-ra! Nagyon jó buli volt... (a creep még precízebb is volt) :D
A képeim, meg a pengetőről készült képet felnyomom hamarosan!

Orsi: Három hiba is van a beszámolódban! :P
1. Kihagytad az egyedüli Club pólóban feszítő arcot
2. én sem írnák beszámolót
3. A Motorbreath nem garázs albumról van, hanem Kill-ről.
Amúgy nagyon köszi a beszámolót. Sokat olvastam el az utóbbi napokban, de eddig ez tetszett a legjobban. A legaranyosabb, legőszintébb. Köszi szépen, hogy megosztottad velünk!

Most zúzok!

Minden jót!
Üdv
Gergő

2010.05.18. 10:53
Profil Honlap
WebMester

Orsi írta:
Néró, jó az a kép! :)

Ezen vitatkozhatnánk szerintem... :lol: :P

2010.05.18. 10:55
Profil Honlap
Kezdő FórumFüggő

metallica86 írta:
Hali!

Nekem ez volt a 6. és egyben legrosszabb MetallicA koncertem... :(
Hiába álltam a 2. sorban középen végig, ezen a koncerten láttam a legkevesebbet, és a hangzás...
Sokan mondtátok, hogy rossz volt, és sokan, hogy nekik jó... Én kiegészíteném azzal, hogy nekem (nem az ízlésem miatt, hanem mert ilyen helyen álltam) KI*ASZOTTUL SZ*R volt!!!!!!!!!! :evil:
Énekből kb. semmit sem hallottam, szólógitárból szint úgy. Azért egy Fade To Black-ben, a legkatartikusabb rész a gitárszóló, nagyon vártam, és pffff NEM HALLOTTAM!!!!!!! :evil:
Megkockáztatom azt a mondtatot, hogy ez így nem ért meg 20.000 Ft-ot. Miért kaptunk ilyen sz*r hangzást?!
Nem magyarok csinálták a hangosítást, nem magyar cuccokkal. Ezek a MetallicA emberei voltak, a MetallicA cuccaival...
Nem értem...

Amúgy a setlist jó volt (igaz nagyon vártam, és nem kaptam meg az All Nightmare Long-ot, meg a Fight Fire With Fire-t)!
Kaptam el egy pengetőt. (majd belinkelem)
Jó volt találkozni rég nem látott kedves ismerősökkel.
Kár, hogy nem jöttetek le többen az afterparty-ra! Nagyon jó buli volt... (a creep még precízebb is volt) :D
A képeim, meg a pengetőről készült képet felnyomom hamarosan!

Orsi: Három hiba is van a beszámolódban! :P
1. Kihagytad az egyedüli Club pólóban feszítő arcot
2. én sem írnák beszámolót
3. A Motorbreath nem garázs albumról van, hanem Kill-ről.
Amúgy nagyon köszi a beszámolót. Sokat olvastam el az utóbbi napokban, de eddig ez tetszett a legjobban. A legaranyosabb, legőszintébb. Köszi szépen, hogy megosztottad velünk!

Most zúzok!

Minden jót!
Üdv
Gergő

Fura ez, én is sok beszámolót olvastam, azt hallottam a puskás akusztikája nem optimális, nem tudom...
Én középtől kicsit jobbra voltam, talán 20. sor körül, ott minden okés volt a hangzásban... ha a fülem nem is, de az edirol jól szűr és visszahallgattam már.. nem tapasztaltam olyat, hogy a gitárt vagy az éneket nem hallanám.., nem tudom mi okozhatott ilyen nagy különbségeket egyes helyeken...

Én biztos voltam benne, hogy minden cucc a met-é és tök ugyanazt használják minden koncerten, lehet ez mégsem így van??? mert ilyet olvastam rocközön fórumon, idézem::
Hram írta:
Na én is írnék erről a koncertről. Délután fél ötkor tudtam meg, hogy mégis megyek talicskára. Akkor szólt a főnököm, hogy bontani mész vagy meg is akarod nézni? Természetesen az utóbbi verzió játszott. Én hátul az Ifjúság úti sorompónál jutottam be, értelemszerűen ott nem volt tömeg. A Volbeat már játszott mire beértem. Iszonyat halkan szóltak! Szvsz görénység, hogy az előzenekar nem szólhat normálisan. A menedzsment megérdemelne egy picsán rúgást. Gondolom a hangmérnöknek szólt valaki, nem magától nem tolta feljebb a potikat. Amúgy fasza koncert volt. Ekkor találkoztam Tonóval, örültünk egymásnak.

Bő félóra múlva kezdett a Metallica! Az első szám hangzása értékelhetetlen volt! A baloldali keverőnél álltam és egy kivehetetlen kása volt az egész. Szerintem a CPg jobban szólt '83-ban a Meggyfa utcában, mint akkor ők. A tömeget persze ez nem érdekelte, őrjöngött. A második számra már helyreállt a rend és nagyon jól szóltak. Az új album dalai előtt gitárt cseréltek és valamiért ez azt jelentette, hogy megint elcsesződött a hangzás. Most azért hamarabb, már az első szám alatt korrigálták a hibát. Aztán előre mentem a kiemelt állóhelyre. Itt brutálisan szóltak tényleg. Sajnos azt is jobban lehetett hallani, ahogy Lars szétdobolja a Master elejét... Ezután nekem be kellett menni a színpad mögé, mivel már készültünk a bontásra, így a többit csak hallottam, illetve éreztem a pirót, de azt se tökéletes minőségben.
Ami mindenképp dicséretes az a zenekar hozzáállása. Úgy nyomták mint az őrültek, széles mosollyal az arcukon. Tényleg jól érezték magukat, a közönség is kitett magáért, gondolom ez még jobban spannolta őket.
Pár negatívum: Összesen öt kamionnal jöttek, amin a backline, valamint a díszlet volt. A fény lengyel volt, a hang, a színpad és a videófal magyar. A költséghatékonyság megbosszulta magát, mert a 8 fejgépből 6 nem mindig üzemelt és volt egy ami összesen 10 percet működött. Ez persze nem a zenekar, hanem a menedzsment sara, de a nézők, akik nem kevés pénzt fizettek ki ezért a buliért elvárják, hogy normális minőséget kapjanak. Ezzel nem azt mondom, hogy mindent nekik kéne hozni, egy színpadot minek cipelnének magukkal, meg avval amúgy se volt baj , csak egy ekkora zenekartól én többet vártam. Összehasonlításképp, az Arénás bulijára a Rammstein 24 az AC/DC 28, de még Beyoncé is 18 kamionnal jött.

Mindent összevetve jó kis buli volt, de nem életem bulija és aki most nem látta őket nem vesztett annyit, hogy felvágja az ereit nagy bánatában.

http://hammerworld.hu/2010/05/17/elo-fe ... puskasban/
hammerworld írta:
A basszus és a dob hátratolta a gitárokat, sőt James énekét is, de azért ez közel sem volt élvezhetetlen. Mint utóbb megfejtettük, a mostani európai szakasznak ez volt az első szabadtéri bulija, így ezt a bérelt hangcuccot vélhetően itt használták először. Két nappal később, Zágrábban ugyanezen paraméterekkel már egy kábé hibátlan soundot kaptunk.

mondjuk mindez engem nem érdekel, én nagyon jól éreztem magam (kamerával a kézben, harcolva a sok lökdösődővel...)csak sajnálom, hogy másoknak amint hallom nem volt tökéletes...

2010.05.18. 11:13
Profil Honlap
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 301 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 31  Következő