Főoldal Fruzsiról Képek Háttérképek Videók Naptár Órarendek Banner Linktár Fórum

Engedély nélkül ne másolj!!!
Megkérnék mindenkit, hogy engedély nélkül nem másoljon semmit az oldalról, illetve ne linkeljen az oldal egyes tartalmaira sem (pl. képek, videók)! Feketelistát nem szándékozom készíteni, de akik nem kérdezik meg, hogy felhasználhatják-e az oldal egyes tartalmait, azoknak lehetséges, hogy a későbbiekben nem is adok rá engedélyt. Tehát kérlek, hogy kérdezz mielőtt cselekszel!!!
2006. 02. 02., Precki által.

 

Elkészült a naptár!
Készítettem egy naptárt! Igaz leginkább faliújság jellege van, egyelőre csak ezt sikerült összehoznom. Remélem azért sokaknak tetszeni fog!
2006. 01. 30., Precki által.

 

Extrák az oldalon!
Kb. egy hete kerültek fel a háttérképek. Most is újítottam egyet, órarendeket is készítettem. Terveim szerint a jövőben lesznek még könyvjelzők és naptárak is. Hogy mikor, azt még nem tudom.
2006. 01. 28., Precki által.

 

Elindult az oldal!
Na ez is elkészült! Vége G-Portál-os korszaknak! Próbáltam szebbé tenni az oldalt, remélem sokaknak elnyeri tetszését, bár tudom mindig lesznek ellenlábasok. Szóval a változásokról ... A képeket ezentúl minden hónap végén egy RAR fájlba archiválom, így nem akadozik majd az oldal a sok képtől. Vendégkönyv címen itt nem szerepel semmi, a Fórum az egyetlen kommunikációs hely, itt lehet bejelenteni az esetleges hibákat, megosztani a véleményeket, csevegni stb. És egy kis meglepi: ismét vannak videók, innen már biztosan nem törlik őket. Még eléggé alakulófélben van az oldal, de várom az ötleteket, tanácsokat, hogy miket szeretnétek látni a "site"-on és persze a hibát észleltek, akkor is írjatok!
2006. 01. 16., Precki által.