michelle
fotók
hírek
kiemelt linkek
   A pornófilm mese felnőtteknek 2007. 08. 23  



Michelle Wild ugynaolyan élményt szeretne nyújtani az embereknek, mint az Erato kiskönyvtár a szülei korában.





Másfél éve dolgozik pronószínészkénőként. Több int húsz filmben szerepelt. Pedig civilben törékeny, kedves, bájos arcú lány. Ellenben a színpadon, lenyűgöző, vad és elvetemülten erotikus. Amit csinál, arról az átlagos anyák még beszélni sem mernek a lányaikkal. A férfiak meg megőrülnek tőle. Ahogy azt a közelmúltban a nyíregyházi Szexpón is tették …

Hogyan lett belőled pornósztár?

Valahogy mindig is érdekelt a szex. Már attól is lázba jöttem, ha ezt a szót meghallottam. Nyíregyházán végeztem a képzőművészetiben, de az érettségi után, már sejtettem ,hogy soha nem lesz belőlem dekoratőr. Az első munkahelyem sem volt hétköznapi, egy szextelefonos cégnél dolgoztam, majd sztriptíz táncosnő lettem. De ezek a munkák még nem elégítettek ki, csak megerősítettek abban, hogy pornószínésznő legyek. Most már kimondhatom bátran, régi álmom teljesült…

Nem mondod komolyan, hogy arról álmodoztál tizenévesen, hogy pornósztár leszel?

Névjegy

Név: Michelle Wild
Kor: 22 év
Születési hely: Sátorljaújhely
Foglalkozás: Pornószínésznő
Munkahely: Luxx Vido Hungary
Végzettség: Épületszobrász

A szépség és a kisugárzás önmagában semmit sem ér. Én azon lányok közé tartozom, akik ki akarják használni az adottságaikat. Mindig szerettem magam mutogatni és korán rá kellett jönnöm, a libidóm sem átlagos. Faltam a fiúkat és mindegyikkel ágyba akartam bújni…

Ettől még nem lesz minden vérmes lányból pornószínésznő.

Nézd, szexis és erotikus bármilyen nő lehet, nemcsak bizonyos alkalmakkor, hanem főzés és takarítás közben is, sőt az sem számít, hogy éppen mennyi ruha van rajta. Csak kellőképpen figyeljen oda magára. A pornózás azonban sokkal mélyebbről jön, erről nehéz beszélni, hiszen én is csak érzem itt legbelül.. Azt hiszem, hogy tudok bánni az emberekkel, tudom, mit gondolnak, amikor rám néznek: belelátok a fejükbe és a boxeralsójukba is. Tudatosan őrjítem meg őket, talán ez a titkom.

Volt olyan férfi az életedben, akit nem kaptál meg?

Volt, és nagyon kellett az a pofon ahhoz, hogy most sikeres legyek. Sokat tanultam belőle, azt hiszem, most hálás vagyok neki.

Tökéletesnek érzed a testedet, vagy van olyan rész, amit legszívesebben megváltoztatnál magadon?

Vannak olyan testrészeim, amelyek tökéletesek és bármire képes vagyok velük, de vannak olyanok is, amelyek az idő múlásával már nem felelnek meg az elvárásoknak, ezekekl valódi harcot vívok...

Kovi, a filmjeid rendezője mindig hangsúlyozza milyen kemény világ ez, amiben dolgoztok. A lányok arról is panaszkodnak, hogy sokszor fájdalmat éreznek egy-egy jelenetnél.

Ha eléggé kipihenem magam, és el tudok lazulni, akkor bármire képes vagyok. Nekem az a fontos, hogy a barátomnak és a filmbéli partneremnek is örömet tudjak szerezni. Ha nekem valami fáj, vagy valamit nem élvezek, azt rögtön észreveszik a nézők. Akkor pedig nem hiteles a játékom.

Sok ember számára a pornó csak pénzt jelent

Egy bizonyos szint fölött már nem érdekli az embert, mennyi pénze van, és mennyit kereshetne még, utána valami más jön. Célokat keres, ami növeli az önbecsülését és kielégíti. Ha kielégültél, az megnyugtat, és nyugalom kell az alkotásokhoz. A pornó nincs túlrendzeve, nincsenek benne merev szabályok, rengeteg dolog ránk van bízva. Én így valósítom meg önmagam, az elégít ki, hogy játszhatom a kamera előtt. Soha nem akartam normális dolgokat művelni. Bármi hétköznapiba kezdtem, kudarcba fulladt. Nem szeretek semmiben második lenni, sé a pronózásban úgy érzem én vagyok az első, ehhez az én személyiségem kell.

Munka közben képes vagy orgazmusra?

Előfordult már, de nagyon ritka. A tudatos munka és rendezés mellett nem jtu idő az érzelmekre. Olyankor a kamerát kell érezni és képzeletbeli nézők tekintetét.

A barátod, és a szüleid..?

A párommal öt éve vagyunk együtt, és tejesen elfogad engem és a munkámat. A szüleim először megbotránkoztak, de már teljesen normális a kapcsolatunk. Főleg azóta, hogy tudják, minőségi filmekben játszom.

Zavarba lehet téged hozni, tudnék olyan kérni tőled, amitől elpirulnál?

Persze, de ez nem vonatkozik a szexre. Van egy zenész barátom, aki a filmjeim forgatásain is részt vett és ismeri a legféltettebb titkaimat is. Olyan zenéket ír, amitől minden alkalommal zavarba jövök, és teljesen elolvadok. Bár így tudna udvarolni minden férfi. Szendrei Zsoltnak hívják.

Sokan szemére vetik a pornó rendezőknek, hogy az általuk bemutatott világ nem valóságos. A férfiak erekciós képessége szupermenéhez hasonlít, a lányok meg attól is az egedbe szállnak, ha a fülcimpájukat csókolgatják.

Nézd, nálunk egy forgatás 6-8 órát vesz igénybe. Csak profik képesek ennyi időn keresztül égnek meredő puskával élesben lövöldözni. A pornófilmek igazából felnőtteknek szóló mesék. A valóságot a Ryan közlegényben láthatod. Persze az az igazi, ha a néző nem kérdőjelezi meg, hogy amit lát, az nem csupán rendezői utasítás.

Moniquue Covet mindit az elvetemült nőt alakítja filmjeiben, te inkább a szűzies törékeny nőt játszod el.

Moniquie olyan karakter, aki képtelen mást eljátszani, egy arca van. Én kaméleon típus vagyok, ugyan van MÉG mit csiszolni a technikámon. Élvezem, hogy bármikor képes vagyok szelíd majd a másik pillanatban vad lenni.

Meddig lehet ezt folytatni? Vannak nagy céljaid?

Amíg karban bírom ,magam tartani, és amíg kiváncsiak rám, addig folytatom. Nem izgat a pornó-Oscar és a pénz sem. Fontosabb, hogy én határozzam meg a pornófilmek arculatát az elkövetkezendő években. Még nem művészet amit készítünk, de megpróbálunk arra felé haladni. Ugyanolyan élményt szeretnék nyújtani mint az Erato kiskönyvtár a szüleim kroába.

PITNYE ZSOLT

Forrás: BOON.hu

  Vissza az előző oldalra