Október 23. délelőttjén, az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulóján Petőfi Sándor szobra előtt emlékeztek meg a Magyar Igazság és Élet Pártja Budapesti szervezetei.    
„Újjáalakult a MIÉP nyíregyházi szervezete. Vezetője: Sallai Lajos, akivel az alábbi elérhetőségeken lehet a kapcsolatot felvenni: lakcím: 4400. Nyíregyháza, Sport u. 2., e-mail: sallailajos57@freemail.hu Az újjáalakult szervezetnek  a MIÉP elnöksége nevében eredményes munkát kíván Dr. Fenyvessy Zoltán, a MIÉP elnöke.” A Borsod-Abaúj-Zemplén megyében Sajópálfalán megalakult a MIÉP helyi szervezete. Vezetője: Kovács Tamás, akivel az alábbi elérhetőségeken lehet a kapcsolatot felvenni: 3714. Sajópálfala, Szabadság út 49., tel: 06/20/9288-141, e-mail: kovacstamas54@freemail.hu Az új szervezetnek a MIÉP elnöksége nevében eredményes munkát kíván Dr. Fenyvessy Zoltán, a MIÉP elnöke.”
„A Hajdú-Bihar megyei Bárándon újjáalakult a MIÉP helyi szervezete. Vezetője: Budaházy Áron, akivel az alábbi elérhetőségeken lehet a kapcsolatot felvenni: Tel: 06/20/9270-723    e-mail: master@bosla.hu Az újjáalakult szervezetnek a MIÉP elnöksége nevében eredményes munkát kíván Dr. Fenyvessy Zoltán, a MIÉP elnöke.”