Céginformáció

A MilSoft Kft. 1994-ben jött létre, s megalakulásától kezdve foglalkozik különböző műszaki cikkek, mint például Sony, Panasonic, Pioneer szórakoztató-elektronikai termékek, kártya független mobiltelefonok forgalmazásával. 1997-ben piackutatást végeztünk a számítástechnikai kereskedelem területén, mely során felmértük a piac szereplőit, a üzleti lehetőségeket és a beszerzési forrásokat. Ennek a marketing tevékenységnek az eredményeképpen meggyőződésünk, hogy térségünkben áraink és szolgáltatásaink versenyképesek.

1998. május 1-jétől megkezdtük a számítástechnikai eszközök teljes körének, irodatechnikai és vizuáltechnikai termékek forgalmazását, a 2002. évtől pedig a digitális, interaktív oktatótáblák forgalmazását, telepítését, valamint saját fejlesztésű oktatótantermek és digitális nyelvlaborok telepítését.

Cégünk 1998. évtől folyamatosan a HM Arzenál Elektromechanikai ZRt. beszállítójaként az alábbi, katonai felhasználásra fejlesztett egyedi szoftvereket szállította:

Cégünk 2003-tól 2014.08.22-éig rendelkezett MSZ EN ISO 9001:2009 (ISO 9001:2008) minőségirányítási rendszerrel.

A MilSoft Kft.  2011-ig NATO beszállítói minősítéssel is rendelkezett. Ezen tanúsítványok megszerzése biztosíték cégünk magas színvonalú, az Európai Unió előírásainak megfelelő, nyomon követhető tevékenységére és egyben záloga partnereink megelégedettségének.

Az oldal tartalmának felhasználásához, másolásához az oldal tulajdonosának engedélye szükséges!
Copyright - Minden jog fenntartva. 1999-2021 MilSoft Kft.