Interaktív táblák

 

A filctollas fehértábla egyszerűségének és a számítógép erejének kombinálásával a SMART Board interaktív tábla gyakorlatilag bármely tanulási környezetet interaktívvá varázsolja. A SMART Notebook oktatói szoftverrel létrehozhatja és megtarthatja interaktív óravázlatait, míg a beépülő SMART Notebook Math Tools matematika eszköztár a matekórákat teszi még érdekesebbé. A SMART Notebook SE tanulói szoftver segítségével személyre szabott tanulási környezet hozható létre, továbbá a SMART Notebook Express webes alkalmazásnak köszönhetően megtapasztalhatja a határtalan együttműködés legújabb formáját. Interaktív feleltető- és szavazórendszereink segítségével azonnali visszajelzés kapható a tanulók teljesítményéről, továbbá könnyedén rendszerezheti a felmérések eredményeit.

 

SMART SB600 interaktív táblák

SMART notebook oktatói szoftver

SMART notebook Math Tools szoftver

SMART feleltető- és szavazórendszer

      

Kiemelt partnereink a HRP Hungary Kft. és az LSK Hungária Kft.

   

 

Nyelvi tanterem

Cégünk oktatási rendszerek kiépítésén belül foglalkozik multimédiás nyelvi tantermek telepítésével, amelyhez különböző világcégek megbízható termékeit használjuk fel. A nyelvi tantermek kialakításánál figyelembe vettük a rendszer fejleszthetőségét, amely lehetőséget nyit az interaktív távoktatásra is.

A nyelvi tantermekben a hallgatók szájmikrofonos fülhallgatókon keresztül hallják saját hangjukat, a kijelölt programforrásokat (magnetofon, rádió, televízió, CD, DVD, számítógép, video magnetofon, stb.), valamint a tanár, illetve az előadó hangját tetszés szerinti variációban. A tanulók a számítógéppel tetszés szerinti - akár kétfős- csoportokba sorolhatók. Egyénileg, párban, csoportban beszélgethetnek egymással, vagy a tanárral. A tanulók a tanártól segítséget kérhetnek. A tanár észrevétlenül belehallgathat az egyes tanulók vagy csoportok munkájába.

 

 

Oktatási centrum

Az oktatási centrum egy számítástechnikai tanterem és egy önálló (a meglévő eszközöktől függetlenül kiépített vezetékhálózaton működő) multimédia stúdió egyben megépítve. Ezután vagy számítástechnikai tanteremként vagy nyelvi tanteremként funkcionálhat ugyanaz a tanterem. Miután minden számítógépben van hangkártya így lehetőség nyílik nyelvhelyesség- és kiejtés ellenőrző, úgynevezett artikulációs gyakorlatokat is tartalmazó, interaktív nyelvoktató programok használatára.

A tanulók egyénileg, párban illeőoportban gyakorolnak egymással, vagy a tanárral. A tanár bármikor ellenőrizheti az órai munkát. A rendszer műkőséhez csak egy tanári számítógép szükséges, amelynek monitorán a megjelenő ábrák segítségével lehet elvégezni a kapcsolásokat.

Az oktatási centrum az interneten keresztül képet és hangot tud tőtani egy vagy több iskola illetve személy között, ami alkalmas 24 fő egyidejű:

 

 

Referenciák