TempDel 2.7 – Nagy frissítés részletek

A TempDel egy nagy frissítésen fog átesni, ami lassan közeledik. A legfontosabb fejlesztés a mappa méretek kezelése. Eddig az almappák méretét nem számolta a program, így gb-okkal is elcsúszhatott a számítás. Ez a 2.7 verziótól már javításra kerül. Takarítás esetében természetesen nem volt hiba, illetve nem is hibajavításként kerül ki a fejlesztés. Már az első verzióktól megvolt a jelenség mióta a program képes a mappák méretét számolni, ugyanakkor nem jelentett gondot a működésében, így ehelyett a sokkal fontosabb fejlesztések kerültek előtérbe.

A szemfülesek észrevehették, hogy a Telepített programok alaphelyzetbe állítása bővítményben a mindentmegtalal szöveget már nem kell begépelni, egyszerűen elég rákattintani a szövegre, és a mezőbe automatikusan beírásra kerül. Ez a funkció a TempDel-ből sem maradhat ki, így a 2.7 verzió már tartalmazni fogja.

Dizájn terén sem maradhatott el a fejlesztés, így kisebb nagyobb frissítés itt is történt.

Az Update.exe fájl, mely a frissítések letöltéséért felel törlésre kerül, így a TempDel bővítmények nélkül akár ismét elhelyezhető az asztalon, parancsikon nélkül is. Ennek a fájlnak a letöltése minden frissítésnél automatikus, így tárolása felesleges. Az eltávolítása frissítés után történik.

A 2.7 verziót ugyanakkor megelőzi a 2.6.8 verzió karácsonykor, azaz 2021.12.24.-én mely már az újdonságok egy részét tartalmazza, majd 2022.01.01.-én pedig érkezik a 2.6.9 verzió, mely még több újdonságot tartalmaz, köztük egy új bővítményt is. Az új bővítmény majd csak kiadáskor derül ki, külön cikk nem készül róla, így meglepetés szerűen tervezem kiadását.

Az újévi 2.6.9 frissítés már a 2.7 tényleges előzetesének is mondható, bár nem kerül megjelölésre. Ez a verzió már szinte mindent tartalmazni fog. Az összes bővítmény kapni fog egy frissítést karácsonykor és újévkor egyaránt, így az új külsőt már a bővítmények is megkapják. A nagyobb frissítés itt is az újévi lesz, ahol ténylegesen nagy változások történnek.

0
0

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>