Lassan jön az 1.4

Alig jött még ki a Minecraft 1.3.1-es frissítés a Majong máris az újdonságra készíti fel a terepet. A MinecraftWiki.net -en már olvashatjuk is az 1.4-es verzió újdonságait és több hasznos tárgy mellett meglepően sok újítás kerül majd a játékba. Kiemeltük nektek a szerintünk leginkább fontosabb dolgokat a listából:

A zombik megfertőzhetik a falusiakat és ezáltal átváltozhatnak. Emellett a falusiak most már nem lesznek olyan közömbösek, mint eddig, hiszen kedvelhetnek vagy épp utálhatnak is minket.

Ruhát és fegyvert kapnak a mobok (csontváz, zombi), ezáltal nem csak erősebbek lesznek, de leküzdeni sem lesz olyan némelyik igen csak jól felvértezett ellenséget.

Két új “főzet” (Potion) is került a listába: éjjellátó (Night Vision) és láthatatlan (Invisible) főzet. Személy szerint az éjjellátó főzetre nagyon kíváncsi lettem, de sajnos még nincs róla információ.

Item Frame: Kirakhatjuk a falra a tárgyakat. Elég hasznos, hiszen a térképet, iránytűt és akár az órát is és a falra akasztva ezek a tárgyak még működnek is.

Flower Pot: Ismét egy hasznos tárgy kerülhet építményünkbe, hiszen a cseréppel növényeinket kihelyezhetjük, így díszítve a belső teret.

Cobblestone Walls: Eddig fából, vasból építhettünk kerítést otthonunk köré, vagy az állatoknak most már külön itemként kőkerítést is használhatunk erre a célra.


Ezek mellett természetesen hibajavítások is lesznek, remélhetőleg a “black areas” (sötét területek az árnyékoknál) is javítva lesz. Az 1.4-es frissítési lista még változhat, de reméljük ezek tényleg belekerülnek majd a játékba. Pontos érkezésről, megjelenésről még nincs infó.

Designed by MilBar - Technology © All Rights Reserved! | Linkcsere | Oldaltérkép