Tartalomjegyzék
 Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned  Belépés
Ide írhatjátok amit tudtok
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Tartalomjegyzék » Amit tudsz a Lich Kingről
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
B3NJI

Hozzászólás Elküldve: Kedd. Aug. 14, 2007 10:59 am    Hozzászólás témája: Ide írhatjátok amit tudtok
Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát én csak annyit tudok az új kieg.-ről amit a trailer-ben láttam,de azért megosztom veletek.
Lesz egy új kaszt a Black Knight asszem vmi ilyesmi ez egy kicsit a paladin-ra emlékeztető kaszt,de nem holy hanem unholy spellekkel...
Továbbá lesz egy egy új sziget Azeroth-ban melynek neve:Northrend
Új táncok is lesznek új mobok és gondolom új insták amivel valószínüleg mint a TBC-vel lesz először 2 új Tier set,majd lesz egy 3. is. Nos hát most csak ennyi jut eszembe,de ha megakarjátok tekinteni a trailer-t akkor látogassátok meg a www.blizzard.com -ot
Totter

Hozzászólás Elküldve: Kedd. Aug. 14, 2007 11:33 am    Hozzászólás témája:

valójában az egy ugynevezett Hero class lesz,amit én ugy tudom,hogy level 70től lehet majd nyomatni,legalábbis én igy látnám értelmét hamár hero kasztot nyomunk,mer kicsit durva lenne,hogy alapból spec karink van a többihez képest
B3NJI

Hozzászólás Elküldve: Kedd. Aug. 14, 2007 10:57 pm    Hozzászólás témája:

Bár érteném h mire szolgál a Heros Class kifejezés xD
Maxfig

Hozzászólás Elküldve: Vas. Aug. 19, 2007 12:26 am    Hozzászólás témája:

Hmm... A Lich Kingről? Ő annak idején egy ork volt, akit a Burning Legion vezére belevitt abba, hogy az orkokat démoni mágiával fertőzze meg, a legtöbb orkot sikerült rávennie arra, hogy igyanak Maneroth (azt hiszem) véréből (egy démon úr), hogy megpecsételje a démoni átkot. Thrall szerencsére nem volt jelen, de barátja és mentora Groom Hellscream ivott a vérből, ám felülkerekedett a démoni fertőzés erején, és megölte a Démont. Ebbe ő is belehalt, Thrall pedig emlékművet állított a hősiességéért. Ekkor a Burning Legion urai a Lich király testét megrohasztották (csak ezután hívjuk lich kingnek, addigegynemtudommianeve ork... Talán Nez'gul?) a megrohasztott testet egy "jégbörtönbe" zárták, majd "kilőtték" Azeroth földjére. Feladata egy vírus elterjesztése volt, ami megölte az embereket, majd akik meghaltak, élőhalottként támadtak fel (Őket hívjuk az Ostornak -The Scourge (remélem jól írtam XD)-). Tudata (és ereje) sokszorosára dúzzadt a Lich királynak. Az ember király fia (Arthas herceg), és mentora (Uther the light bringer) meg Arthas régi barátja Jeina elindultak, hogy megfejtség a titkát a különös fertőzésnek. Uther és Jeina (vagy valami ilyesmi neve volt a csajnak) egészen Stratholmig Arthas mellett álltak, utána magára hagyták a herceget. Arthas eljutott a fagyott trónig (The Frozen Throne - Lich király búvóhelye) ahol azt hitte hogy a rúnakarddal megtudja ölni a lich királyt, terve nem jött össze, maga is a Lich király uralma alá került, Death Knight-ként. Arthas visszatért Stormwindbe, megölte a saját apját, majd Illidan is feltűnt a képben, Maiew és Medivh (nem tudom pontosan leírni a nevüket XD este van már XD) "szabadon" eresztette a kis démont. Illidant a Burning Legion egyik ura megbízza egy olyan feladattal, hogy ölje meg a Lich Királyt, cserébe a Burning Legion urai között előkelő helyet kap. Illidan egy hatalmas erejű pusztító varázslatot küldött a fagyott trón ellen, ám Maiew és Medivh eltérítette a varázslatot, ám még így is megrepesztette a gyémánt keménységű jégbörtönt. A lich király folyamatosan vesztette az erejét ezért magához hívta Arthast, aki felvette a Lich király sisakját és ő lett az új lich király... Persze ez még nem minden, de az már nem tartozik a lich királyhoz, hanem már egészen más világ. A mostani Forsakenek már nem tartoznak a Lich király hatalma alá, és esküdt ellensége az Ostornak. Smile El is fáradtam, jódarabig írtam ezt Very Happy Na így estére sok isvolt az írásból...byebyebye
 Vissza az elejére »
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
B3NJI

Hozzászólás Elküldve: Hétf. Aug. 20, 2007 11:32 am    Hozzászólás témája:

Valójában ez a menüpont a kiegészítőre gondol,legalábbis a kérések között azt akarták,de mind1 a Lich King-ről én is tudok,arra alapozva h játszottam a Warcraft3-mal meg a TFT-vel.Nos néhány javítás Maxfig írásába:Jaina,Mannoroth és akkor a játékban úgy van h Grom is megfertőződik és Thrall-al fel kell szabadítani az "átok" alól,majd a Mannoroth elleni harc az orcokkal mire végig viszed van egy trailer a végén,az h megtalálja Thrall és Grom Hellscream a démon relytekhelyét és elkezdenek harcolni.1.Thrall támad,de őt elrepíti mivel hatalmas és ekkor Grom megtámadja és valahogy kialakul Mannoroth halála,de ezt a trailert megnézhetitek a Youtube-on a következő linken: http://www.youtube.com/watch?v=jwIPo5x8B4s
B3NJI

Hozzászólás Elküldve: Hétf. Aug. 20, 2007 11:39 am    Hozzászólás témája:

Amúgy ha valakit érdekel h melyik fegyver által hal meg Mannoroth akkor elmondom a neve:Gorehowl a játékban is megtalálható Karazhan-ban valamilyen Prince dobja a kinn egy párkány féle téren ilyen bazi nagy és Draenei külsejű ő dobja a Bow of the Phoenix mellett a DEcapitator-t
Maxfig

Hozzászólás Elküldve: Csüt. Aug. 23, 2007 7:30 am    Hozzászólás témája:

úgy hajnali 2 körül már volt bennem minden gondolat XD... Amúgy tényleg nem említettem h Groom is megfertőződik? Nincs kedvem visszaolvasni XD 1 csomó dolog tartozik még a történethez, de annak már köze nem sok van a lich királyhoz... pl. Sylvanas Windrunner... Amúgy... Nem értem mi a f.sznak kell majd a DK a játékba... nemhogy inkább csinálnának 1-1 olyan kasztot ami végre egyedivé teszi a hordát és az allit. Kevés nekem ez a 9 kaszt már... XD a DK-ról meg még nagyjából semmit sem lehet tudni, csak annyit, hogy 60-70es szint körül fog kezdeni, arra a szintre megfelelő gearben, és asszem úgy lehet megszerezni, ha felszenveded magad 80ra és végigtolsz 1 küldi sorozatot... de ez nem 100%, ezt olvastam valahol... de nemtóm h hol:D
 Vissza az elejére »
Maxfig

Hozzászólás Elküldve: Csüt. Aug. 23, 2007 7:31 am    Hozzászólás témája:

http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=28773&locale=enUS;source=live
gorehowl Smile
 Vissza az elejére »
Hozzászólások megtekintése:   
Tartalomjegyzék » Amit tudsz a Lich Kingről
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához Időzóna: (GMT 0)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.