Bemutatkozunk
MISA - Magányos Időseket Segítő Alapítvány

Alapító: Dr. Gligor János

Az Alapítvány székhelye: 2339 Majosháza, Széchenyi sétány 259.
Tanácsadó Iroda vezetője: Dr. Gligorné Lovász Erzsébet

Az Alapítvány célja:

Délegyháza, Dunavarsány, Majosháza és Taksony településeken élő, támogatásra szoruló és azt igénylő idős lakosok segítése egy tanácsadó iroda folyamatos működtetésével.

Célunk: konkrét információkkal, tanácsokkal segíteni az idős embereket a számukra nehezen megoldható lelki, egészségügyi, szociális, gazdasági és jogi problémák intézésében, érdekeik védelmében.

A nehéz élethelyzetben lévő és segítséget kérő emberek problémáiról - hozzájárulásuk esetén - tájékoztatjuk az illetékes hatóságokat és szervezeteket, például:
- támogató önkormányzatokat,
- orvost,
- rendőrséget,
- hivatalokat,
- más karitatív egyesületet.

Alapítványunk közhasznú alapítvány.

Az Alapítvány politikamentes kezdeményezés, célja és feladatai teljesítése érdekében kész együttműködni minden szervezettel, közösséggel és személlyel, amely - illetőleg aki az Alapítvány céljainak elérésén munkálkodik.
Az Alapítvány politikai tevékenységet nem folytat és nem támogat, szervezete pártoktól független és azoknak anyagi támogatást nem nyújt, illetve azoktól támogatást nem kap, továbbá országgyűlési képviselői, megyei, fővárosi önkormányzati választásokon jelöltet nem állít és nem támogat.

- kivonat az alapító okiratból -
 

MISA 2008