Kedves Látogató!

Ön jelenleg a „Tovább együtt Európában!” elnevezésű, Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013. keretében megvalósuló projekt honlapján tartózkodik.

Együttműködő partnerekként a kassai Skolský Internát és a miskolci Petőfi Sándor Középiskolai Fiúkollégium a projekt tervezésekor az alábbi fő célt tűztük ki magunk elé:
A közösen lebonyolított oktatási és ifjúsági csereprogramokon keresztül a két szomszédos ország, két szomszédos régiója, két nagy történelmi múlttal rendelkező városa, két hasonló rendeltetésű nevelési-oktatási intézménye - egymást már korábban megismerve - minden téren még közelebb kerüljön egymáshoz.

Emellett még prioritásként, számtalan célkitűzést fogalmaztunk meg. Céljaink elérésében kiváló alap lehet a korábban közösen, az INTERREG III/A. keretében sikeresen megvalósított „Tanuljuk együtt Európát!” elnevezésű projekt. Azt, hogy melyek voltak ezek a célkitűzések és hogyan sikerült azokat megvalósítanunk, a következőkben próbáltuk meg összefoglalni.

Prevozňáková Angelika
vezető projektmenedzser

Polyák Ferenc
projektmenedzser

A Weblap tartalma nem feltétlenül képviseli az Európai Unió hivatalos álláspontját