moncomp

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

         Cégünket 1999-ban alapítottuk, tulajdonosai belföldi magánszemélyek. Noha ez a vállalkozás a honi számítástechnikai életben már patinásnak számít, azonban a dolgozóknak ennél régebbi szakmai múltjuk van, hiszen a 80-as évek elejétől számítógépek javításával, eladásával foglakoztak.
A cég megalapításától mostanáig mindössze egy cél vezette a cég vezetőit: Ügyfeleinknek reális áron, de kizárólag jó minőségű számítógépeket, és alkatrészeket biztosítani.
          
           
Célunk tehát nem mindenáron a legolcsóbb konfigurációk eladása a legkisebb árréssel, hanem az olyan ügyfelek kiszolgálása, akik szeretnének egy normálisan működő számítógépet, amely ha esetleg elromlik, a szerviz kijön (akkor, amikorra meg volt beszélve) és megoldja a problémát, függetlenül attól, hogy a szoftver volt rosszul beállítva, vagy a gép tényleg elromlott. Persze a legkorszerűbb gépet is bővíteni kell egyszer, és ha kedves ügyfelünk úgy dönt, hogy felújít, ezt a használt alkatrészek beszámításával végezzük el. Nyugodtan tehetjük: A jó minőségű alkatrészek élettartama nem 1 év, hanem általában jóval több.

         
Egyéb szolgáltatásaink: Átalánydíjas szerviz, rendszergazdai szolgáltatások. Nem mindenkinek éri meg 4-5 db számítógépéhez rendszergazdát alkalmazni. Általában az ilyen kis cégeknél valaki félállásban oldja meg a problémákat. Kivéve, ha szabadságon van, más dolga van, nem ér rá, vagy nem tudja megoldani a problémát. Egyszerűbbnek tűnik alkalmazni valakit, aki mindig ráér, nem megy szabadságra, és néhány év tapasztalattal várható, hogy ezt a problémát is megoldja. Ilyet már meglepően olcsó áron is elérhet, ha cégünkkel átalánydíjas szerződést köt. Általában egy ekkora cégnél 15 000 Ft-ba kerül havonta egy olyan szolgáltatás, amely mindig elérhető, mindig magas színvonalú. Ennyi pénzért biztos lehet, hogy hetente mindig készül mentés, ki lesznek cserélve a zörgő ventilátorok, lesz patron a nyomtatóban, és komolyabb baj esetén 24 órán belül működni fog a számítógép. Nem valószínű, hogy ennyi pénzért bárki tud alkalmazni legalább két embert (hiszen egy ember lehet beteg, szabadságra mehet, bármi történhet.)

         
Igény szerint csak számítógép-hálózat, strukturált hálózatok, esetleg szükséges antennahálózat telepítés. Persze, ha tisztelt ügyfelünk azt mondja: Ide kéne egy munkahely, telefonnal, számítógéppel, de jó lenne, ha TV-t is lehetne nézni, és a szomszédos szobában sincs villany, megfelelő alvállalkozók bevonásával, ezt tökéletesen megoldjuk. Ügyfelünk ismét elégedett: nem kellett villanyszerelőt, antennást, telefonost keresnie, koordinálnia: Egyet telefonált, és megvalósult a terve. Nem lehetne ennél egyszerűbben.
Mindezek után látszik, hogy amennyiben a gondjai számítógéppel kapcsolatosak, mindössze egyetlen nevet és telefonszámot kell megjegyeznie:Moncomp Bt,
2200 Monor, Petőfi Sándor u. 26.
Te.: 06-29-417-512


 
 
 

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz