Lady Gaga
Lady Gaga honlap, hírekkel, képekkel stb.

Morandi-Music.Com
A csapat hivatalos honlapja

Morandi Space
Az első és egyetlen cseh Morandi honlap

Morandi.one.Pl
Morandi rajongói oldal

Morandi Music Forum (ro)
A csapat hivatalos román fóruma

TrupaMorandi.forum24.ru
A csapat hivatalos orosz fóruma

Morandi BG Forum
A csapat hivatalos bolgár fóruma

 

Név: morandi.atw.hu
Host:
atw.hu
Start:
2008.10.10.
E-mail:
morandi_net@yahoo.com
Szerkesztő: Lac
Ajánlott böngésző: Firefox

Online látogatóink száma:A csapat

A csapat a Moszkvában megrendezésre kerülő MTV Awards-os  vendégszereplésüket követően, a csapat legújabb "N3xt" albuma már  platinalemez.

Az album első kislemeze (Angels) megjelenése óta már turnéznak  Oroszországon keresztül haladva, dalukat pedig már játsszák a helyi  tévécsatornák illetve rádióállomások.

A csapatot Marius Moga (becenevén Mogi, egyébként pedig közismert román  énekes, zeneszerző és producer) és Andreai Ropcea (becenevén Randi) alkotja.

Debütáló albumuk 2005-ben jelent meg, első kimásolt Love Me című dalukkal  óriási sikert arattak.
2006-ban jelent meg második, Mind Fields című albumuk, melynek zenei stílusa,fülbemászó dallama és ütemei egyértelműen megnyitotta a kapukat  Európa felé. A 'Beijo La La' címŰ, késobb 'Oh La La'-ra átnevezett óriási  slágerük valamennyi európai slágerlistára felkerült. Ez köszönhető volt  kiadójuknak (Universal Music), hiszen ők jelentették meg szerte Európában a  lemezt. 2006-ban a "Legjobb dal" ('Beijo La La') és a "Legjobb videó" ('Fallin  Asleep') kategóriában is díjat nyertek az MTV Romanian Music Awards-on.

2007-ben pedig megjelent harmadik, N3xt című legújabb stúdióalbumuk, első  Afrika kislemezükkel, majd ezt követte a nagy sikerű Angels (Love Is The  Answer) megaslágerük.

Napjainkban

Legújabb stúdióalbumuk 2010-ben jelenik meg, ennek első kislemeze "Colors" címmel jelent meg a 2009-es év közepén, nemsokára pedig elkészül legújabb kislemezük és videóklipjük "Rock The World" címmel.

Az albumról egyelőre még nincsenek információk, bízzunk benne, hog az év végéig már a boltokban lesz!

Miért éppen Morandi?
A válasz egyszerű, a Morandi, Moga nevének első feléből (Mo), Randi vezetéknevének  kezdőbetűjéből (Ropcea=R) illetve becenevéből (Andi=Andrei) tevődött össze.
Forrás - Source: Universal Music (2008.08.30.) , Wikipedia
  morandi.atw.hu
copyright © 2009 - 2010

Minden jog fenntartva | All rights reserved!
Designed by Lac