Lady Gaga
Lady Gaga honlap, hírekkel, képekkel stb.

Morandi-Music.Com
A csapat hivatalos honlapja

Morandi Space
Az első és egyetlen cseh Morandi honlap

Morandi.one.Pl
Morandi rajongói oldal

Morandi Music Forum (ro)
A csapat hivatalos román fóruma

TrupaMorandi.forum24.ru
A csapat hivatalos orosz fóruma

Morandi BG Forum
A csapat hivatalos bolgár fóruma

 

Név: morandi.atw.hu
Host:
atw.hu
Start:
2008.10.10.
E-mail:
morandi_net@yahoo.com
Szerkesztő: Lac
Ajánlott böngésző: Firefox

Online látogatóink száma:
Universal Music - 2009. február 24.
2009 február elején, a csapat "N3xt' albuma háromszoros platina lemez lett Oroszorszagban. A N3XT-et múlt évben adták ki Oroszországban is, a CD két hónap alatt máris platinát kapott [több mint 20 000 db-ot adtak el belőle]. Kevesebb mint egy évhez a CD piacra való kidobásától, Morandi több mint 64 000 db-t adott el Európa egyik legnagyobb zenei piacán!

2008 nyarán, a Morandinak több, mint 70 koncertje volt csak Oroszországban, ezenkivül az év folyamán különböző színpadokon lépett fel Csehországban, Ukrajnában, Észtországban, Törökországban, Kazakhsztánban, Fehéroroszországban es Szerbiában.

Ebben az évben máris több mint 30 koncertjük van bejegyezve júliusig, Kínában, Lengyelországban, Görögországban, Kazakhsztánban es Észtországban!
És eközben a 2008-as évben több daluk is elérte a #1 csúcshelyezést a világ országaiban.

A sikerre való tekintettel a N3XT-et piacra dobtak Oroszországban, Csehországban, Lengyelországban, Ukrajnában, Bulgáráaban es Szlovákiaban.

2008 novembereben, Marius es Randi megnyerták a "Best Local Act" (Legjobb hazai előadó" díjat az MTV EMA '08 Liverpool díjkiosztóján es versenybe szálltak a 'Europe 's Favorite Act' (Európa kedvenc előadója) dijért is!

E hónap elején, a Morandit meghivták hogy enekeljen az At Eska Music Awards dijkiosztóján Varsóban (április 23-24.),ez Lengyelország legnagyobb zenei eseménye. Itt ugyanazon a színpadon fognak fellépni olyan nagy sztárok mellett, mint Akon, Ne-Yo, Anastacia, Lady GaGa, Rihanna, Pussycat Dolls es Sugababes!

A közeljövőben, a banda egy új dalból fog klippet forgatni jelenlegi 'N3xt' albumukról.

Fordította - Translated by Bea
Morandi jelölést kapott,
2008. szeptember 16.
Románia talán legsikeresebb kortárs csapata, a MoRandi újabb babérokra tör. N3XT címû korongjuk megjelenését követően, ezúttal a Liverpoolban rendezendő MTV Európai Zenei Díjra (EMA) jelölték õket.

Marius Moga és Andi Ropcea, a Universal Music Románia büszkesége. Már a Love Me vagy a Beijo megjelenését követően megszerettem õket. Szinte vakon megbíztam mindig a sikerükben, és zeneszerkesztőként is könnyen döntöttem újdonságaik sorsa felett. Talán az Angel volt az egyetlen eset, hogy - őszintén megvallva - számítottam ugyan sikerre, de akkorára távolról sem, mint amekkora lett a magát egy ünnepi dalból kinőtt slágernek.

"Nagy megtiszteltetés számunkra - mondta Marius és Randi - hogy ismét a legjobb hazai ötösfogatban lehetünk. A versenytársaink is mind nagyszerű zenészek, velük nem szégyen kiállni."

Izgatottan várjuk, mi történik majd Liverpoolban,  az MTV European Music Awards gáláján!

Forrás: www.city-radio.ro
Megjelent Morandi legújabb kislemeze, 2007. december 16.
Megjelent legújabb kislemeze a Marius Moga és Andreas Tefas Ropcea alkotta Morandi együttesnek. A srácok szerencsésnek mondhatják magukat hiszen a 2007-es Eurovíziós dalfesztiválon egészen a döntőig jutottak.
Legújabb, harmadik albumuk megjelenése Karácsony környékén várható. Legutóbbi kislemezük Africa címmel jelent meg, melynek érdekessége, hogy egy Bukaresthet közeli gyártelepen vették fel a klipet, mely ben két asztronautát játszanak, amint megérkeznek egy ismeretlen bolygóra, ahol egyből egy afrikai törzs támad rájuk.

Második daluk címe, Angels (Angyalok). A klipet először a Catalin Maruta show "Happy Hour"-jában mutatják be, és természetesen a csapat is vendége lesz a műsornak. Többek között szó lesz az új videóklipről illetve beszélgetni fognak a dal üzenetéről is.

Forrás: www.esctoday.com/news/read/9898

Morandi és Ruslana is fellépett Bulgáriában, 2006. november 7.
November 5-én Szófiában,a VivaTel mobilszolgáltató első születésnapján ingyenes koncertekkel várták az érdeklődőket, melyen világhírű előadók is felléptek.

Többek között a svájci Da Buzz, a román Morandi együttes, de fellépett a 2004-es Eurovision nyertese: Ruslana is.

Természetesen a koncerten olyan bolgár zenészek is részt vettek, mint az Upsurt, a D2 és a Karizma együttes.

Műkorcsolya világbajnokok is jelen voltak a jeles eseményen: Albena Denkova és Maxim Staviski is közreműködött a koncerten, a közönséget üdvözölve.

Az avtora.com értesülése szerint közel négyezren nézték végig a koncertsorozatot a Sofia's St. Aleksandar Nevski terén.


Forrás:
www.sofiaecho.com
  morandi.atw.hu
copyright © 2009 - 2010

Minden jog fenntartva | All rights reserved!
Designed by Lac