JavaScript1.2 szükséges az összes funkció használatához!
2024. Április 19, Péntek  

Menü

Látogatók

752618

Támogatás, reklámhely

Reklámfelület, megjelenési lehetőség a versenyeken...
Tovább>>

Hírek

Korábbi hírek>>

Böngésző

firefox letöltés

Ajánlott böngésző

firefox

mozilla

opera

konqueror

Internet Explorer 6 előtti böngészők csak részben ismerik a CSS-t!

Emiatt az oldal kinézete eltérhet a tervezettől!
Használd az ajánlott böngészők egyikét!

ie

Belépés

Név:
Jelszó:


Regisztráció
Jelszó reset

Tabella

Legutóbbi verseny

2022-10-23
Nyirád

Háttérben

Logó

Banner

Hírek

INDÍTÓLÁMPA, FEJHALLGATÓ

Írta: Pintér Endre (2014-05-10 19:52:51)
Tisztelt MORSZ tagok, Tisztelt versenyzőtársaim, Tisztelt roncsderby fanatikusok!

Ezúton szeretnék megosztani veletek a versenyzésünket érintő két fejlesztési lehetőséget! Gondolom mindenki tapasztalta a rajthelyen, hogy az indítólámpa jelzését ha az tőletek az ellentétes oldalon van, nem megfelelően lehet látni.

A másik a bírók közötti kommunikációt megnehezítő zaj, mely a rádiók füldugójában recsegésként jelentkezik. Erre a két problémára kerestünk, és találtunk megoldást, de a szakosztályvezetők többségétől érdemi lépés nem következett! Azt tudni kell, hogy természetesen anyagi ráfordítás nélkül nem lesz megoldás, de csak az alkatrészeket kell megvásárolni, mert szerencsére vannak olyan fanatikus rajongóink, akik az önzetlen munkájukkal járulnak hozzá az általunk művelt ,,őrülethez"!!!

Nézzük a megoldásokat:

1.Vásároltunk a roncstelepen hulladék áron 2db forgalomirányító lámpát, ezek rádiófrekvencián kommunikálnak egymással, ebből következik, hogy nem kell vezetéket átvinni a rajtnál. A horganyzott tartót mindkettőhöz támogatásként készítette egy fanatikus barátunk!

Akkumulátor viszont még hiányzik az előzetes felmérések szerint.


2.A többi zajjal járó sportban már régen alkalmazzák a fejhallgatóval szerelt szivacsos mikrofont! Egy hangmérnök véleményét is kikérve megvásároltuk az eszközt. Ehhez viszont kell egy átalakító dugó, mert nem kompatibilis a MORSZ rádióival. A próba során az új fejhallgató véleményünk szerint beváltotta a hozzá fűzött reményeket! Ebből az eszközből viszont az igény még további 9db.

A fent leírtakkal kapcsolatban tájékoztatnálak benneteket, hogy 2014.03.24.-én minden vezető részére lett küldve egy értesítés, melyre többen nem is válaszoltak a mai napig sem! Ennek az írásnak a célja szeretném, ha az lenne, hogy mindenki akit érint értesüljön e lehetőségekről, ami véleményem szerint jobbá tehetné a versenyzést és a bírók munkáját is megkönnyítené!

A költség egyesületenként egyszeri max. 10.000 Ft költséggel járna. Az összeg azért nem konkrét mert az indítólámpa nincs készre szerelve a fent leírtak miatt!

Megtisztelő véleményeteket várja a MORSZ vezetősége, és az Auto-Crash Szombathely SE tagjai.

Mindenkinek sikeres felkészülést és sikerekben gazdag versenyévadot kívánok : ifj. Pintér Endre /Matej/

(C) 2005 Magyar Országos Roncsderby Szövetség  | morsz.roncsderby@freemail.hu