JavaScript1.2 szükséges az összes funkció használatához!
2024. Április 24, Szerda  

Menü

Látogatók

754152

Támogatás, reklámhely

Reklámfelület, megjelenési lehetőség a versenyeken...
Tovább>>

Hírek

Korábbi hírek>>

Böngésző

firefox letöltés

Ajánlott böngésző

firefox

mozilla

opera

konqueror

Internet Explorer 6 előtti böngészők csak részben ismerik a CSS-t!

Emiatt az oldal kinézete eltérhet a tervezettől!
Használd az ajánlott böngészők egyikét!

ie

Belépés

Név:
Jelszó:


Regisztráció
Jelszó reset

Tabella

Legutóbbi verseny

2022-10-23
Nyirád

Háttérben

Logó

Banner

Hírek

BAJNOKI FUTAM KERKABARABÁSON

Írta: Steigler Tünde (2014-09-05 11:35:24)
A 2014. SZEPTEMBER 21-RE MEGHIRDETETT KUSTÁNSZEGI BAJNOKI FUTAM ELMARAD, ELLENBEN SZEPTEMBER 28-ÁN KERKABARABÁSON SORON KÍVÜL MEGRENDEZÉSRE KERÜL EGY BAJNOKI FUTAM, AHOL A RÉSZT VEVŐ VERSENYZŐK ÉS SZERELŐK 2.000 FT KÖLTSÉGHOZZÁJÁRULÁS ELLENÉBEN VEHETNEK RÉSZT.

Előzetes telefonos egyeztetést követően a kustánszegi csapat vezetője, Lakatos Dezső nem tudott egyértelmű kijelentést adni arra, hogy az általa igényelt időpontban, azaz 2014. szeptember 21. napján képes és meg tudja rendezni a kustánszegi bajnoki futamot. Ezt követően beleegyezett abba, hogy az általa kért időpontban más helyszínen (Kerkabarabás) kerüljön megrendezésre bajnoki futam. Azonban közölte, hogy nem szeretne lemondani egy későbbi (októberi) versenyrendezésről, melynek időpontját és helyét a kerkabarabási futamon közli.

A kerkabarabási egyesület időpont tekintetben - más elfoglaltságok - azt nyilatkozta, hogy a szeptember 28. vagy az október 5. lenne nekik megfelelő, továbbá önkéntes felajánlásként érkezett a pálya használata, a szükséges berendezések és gépek használatának ingyenes biztosítása, a serlegek megvásárlása.

A Királyszentistváni csapat részéről is érkezett felajánlás a pálya tekintetében, viszont ők egyéb más felajánlást nem tudtak tenni sem gépek, sem egyéb eszközök tekintetében, azért a 2.000 Ft költséghozzájárulás nem lenne elegendő ezen pályán történő versenyrendezéshez.

Ezen tájékoztatások után kör e-mailban kértem a csapatvezetőket, hogy nyilatkozzanak arra, hogy igénylik-e további bajnoki futam(ok) megrendezését.

A csapatvezetők kétharmados szavazati arányban (igennel szavazók: Rum, Kerkabarabás, Szombathely, Hajmáskér) megszavazták, hogy a két elmaradt verseny helyett összefogással Kerkabarabáson 2014. szeptember 28. napján rendkívüli bajnoki futam kerüljön megrendezésre.
A Kustánszegi és Királyszentistváni csapat képviselje nem küldött a megadott határidőig e-mailban semmiféle választ.

felhívom a Kustánszegi csapat képviselőjének figyelmét arra, hogy 2014. október 28. napjáig jelezze a Morsz felé, hogy képes-e, milyen időpontban, hol a bajnoki futam megrendezésére.

Kérem a tájékoztatás tudomásul vételét.

Steigler Tünde
MORSZ elnöke

(C) 2005 Magyar Országos Roncsderby Szövetség  | morsz.roncsderby@freemail.hu