JavaScript1.2 szükséges az összes funkció használatához!
2024. Április 18, Csütörtök  

Menü

Látogatók

752003

Támogatás, reklámhely

Reklámfelület, megjelenési lehetőség a versenyeken...
Tovább>>

Hírek

Korábbi hírek>>

Böngésző

firefox letöltés

Ajánlott böngésző

firefox

mozilla

opera

konqueror

Internet Explorer 6 előtti böngészők csak részben ismerik a CSS-t!

Emiatt az oldal kinézete eltérhet a tervezettől!
Használd az ajánlott böngészők egyikét!

ie

Belépés

Név:
Jelszó:


Regisztráció
Jelszó reset

Tabella

Legutóbbi verseny

2022-10-23
Nyirád

Háttérben

Logó

Banner

Versenypályák

nincs_kep.jpg

Kustánszeg

Pálya hossza: 400 m
Pályaút szélessége: 10 m
Pálya területe: 0 m2
Aktív: Aktív pálya

Ismertető a településről:

Kustánszeg Zala megye délnyugati részén, a göcseji „szegek” vidékén helyezkedik el. Zalaegerszegtől 20 km-re-délnyugatra található.

Önálló községként 1543-ban szerepelt először Kustátonszeg néven. Nevét az itt élő nemesi Kustáton családról kapta, amely idővel Kustánra rövidült. Kustánszeg érdekes fekvésű hely. Egy része a domb tövében, más része domboldalon és dombháton fekszik. A község házai egy 243 m magas dombot kanyarítanak körbe. A táj szépségét, vonzóerejét tovább növelte a nyolcvanas években megépített 14 hektáros mesterséges tó . Egyik legszebb fekvésű zalai falu református templomától tekinthetünk le a versenypályára és a tóra, a tó 80-as évek vége óta a horgászok paradicsoma. Köré az évek során üdülő telep nőtt ki a földből, kemping, ifjúsági tábor és magánszállás helyek várják az ide látogató turistákat. A természet közelsége, a kirándulási lehetőségek, Zalaegerszeg Aquapark, másik oldalról, pedig a közeli Lenti termálfürdő jó lehetőség a település a turisztikai célponttá váláshoz.

Kustánszeg elérhető Zalaegerszeg felől Pórszombat irányába, (a város szélétől 15 km a pálya).Csonkahegyhátnál jobbra kell fordulni. Itt már ki lesz táblázva. A 86-os útnál szintén Pórszombat fele kell fordulni Becsvölgyénél pedig balra (itt is táblázva lesz). Kustánszeg településen végig kell haladni, el kell hagyni a helynév táblát és itt található a pálya, balra 200métert kell földúton menni.
(C) 2005 Magyar Országos Roncsderby Szövetség  | morsz.roncsderby@freemail.hu