JavaScript1.2 szükséges az összes funkció használatához!
2019. Július 20, Szombat  

Menü

Látogatók

499100

Támogatás, reklámhely

Reklámfelület, megjelenési lehetőség a versenyeken...
Tovább>>

Hírek

Korábbi hírek>>

Böngésző

firefox letöltés

Ajánlott böngésző

firefox

mozilla

opera

konqueror

Internet Explorer 6 előtti böngészők csak részben ismerik a CSS-t!

Emiatt az oldal kinézete eltérhet a tervezettől!
Használd az ajánlott böngészők egyikét!

ie

Belépés

Név:
Jelszó:


Regisztráció
Jelszó reset

Tabella

Legutóbbi verseny

2019-07-14
Gyenesdiás

Háttérben

Logó

Banner

Támogatás, reklámfelület

A szövetség támogatói részére megjelenési lehetőséget, reklámfelületet biztosítunk a MORSZ roncsderby versenyein.

A szövetségről, megalakulásának történetéről, előzményeiről itt lehet többet megtudni.

Évente kb 10 verseny kerül megrendezésre az ország különböző pontjain. Az évad kezdete előtt a versenynaptárból mindenki tájékozódhat a versenyek helyszínéről, idejéről.

A versenyeket nagy érdeklődés mellett tudtuk megrendezni. Több alkalommal közel 100 versenyző is nevezett egy-egy versenynapon. A nézők körében is népszerűek az egész napos programok, néhol ezer fö fölötti néző látta a napi eseményeket.

Nagyon népszerűek a különböző széria kategóriák versenyei, Ladákkal és saját építésű csővázas autókkal (szöcskékkel) is rajthoz állnak a versenyzők kategóriánként 3 futamban. Sőt a nap végén a szuperfutamban kategóriától függetlenül versenyeznek egymással a más-más kategóriás autók...

Érdekes betétfutamokkal még színesebbé próbáljuk tenni a napot. Az ifjúsági futamokban már 6 éves kortól versenyeznek a fiúk és lányok, a testméreteikhez alakított kétütemű Trabantokkal. Külön futamokban drukkolhatnak a női versenyzőknek, vagy akár a szerelőknek. Több helyen Quad futamokat (négykerekű motor) is láthatnak a nézők. Amatőrök is rajthoz állhatnak bizonyos feltételekkel, és már a versenybírók is összemérhették tudásukat egymással.

A versenyekről több éve rendszeresen beszámolnak regionális napilapok, helyi rádiók, TV-k, sőt több alkalommal országos Televíziók is ellátogattak 1-1 versenyre (DunaTV, TV2). Általában több fotós is készít minőségi képeket a napi eseményekről.

Támogatóink reklámtábláinak, transzparenseinek helyet biztosítunk a pályák körül az évad versenyein. Ezek természetesen a pálya beláthatóságát nem korlátozhatják méreteik miatt!

Minden érdeklődőt továbbra is szeretettel várunk!


(C) 2005 Magyar Országos Roncsderby Szövetség  | morsz.roncsderby@freemail.hu