Világ proletárjai egyesüljetek!             

                               

 

                   MOSLÉKFŐZŐ BARTOS CS. PISTI

                            Minden idők legnagyobb tanyai filozófusa,                         

                pojétája és mindenevője.

                        

              A 4.könyv címe:

 

                A RÉSZEGES FILOZÓFUS

 

                                        

                                Filozófiai beszélyek 

Tartalom:

        Beszélgetés Moslékfőző Bartos Cs. Pistivel

        L. Tamás interjúja 2. és 3.rész

        A Részeges filozófus.

          Filozófiai beszélyek

 

_________________________________________

 

   Mottos bevezetős

      versesbeszély

 (A részeges filozófus)

 

Részeges filozófus vagyok,

amíg élek az is maradok!

Én asztat nem tagadom, hogy

szeretem a piát, de nem úgy mint

a pinát, mert a pinát, Én vastagon

leszarom, lángelmémet kölcsön,

senkinek sem adom!!!

 

 

                                       Interjú:

 

"Akkora tudás birtokába vagyok, és olyan hatalmas, világrengető tudományos filozófiát vallok és tanítók, amely sok kétlábonjáró patkány szemibe szálka!!!" 

Beszélgetés Moslékfőző Bartos Cs. Pistivel.

L. Tamás interjúja.

 

                                       2. rész

 

L. Tamás: -Polgári ételt mikor vettél magadhoz utoljára?

 

Bartos: - Polgári vagy kispolgári ételt? Mert mi a lófaszt is értesz azon, hogy "polgári étel"? Amit a többmillió vagy milliárd csöcselék zabál? Kérdésedre a válaszom: nem szoktam rántott húst enni petrezsejmes krumplival, vagy Coca Colát inni és csipszet zabálni, vagy hamburgert és efféle szarokat zabálni!!! Tehát az ilyesféle ahogyan te fogalmaztál "polgári étkek" hijuk inkább polgári szutykoknak, közömbösek, söt megvetendőek a számomra! Mindennapi köznépi ételektől-italoktól nem értem volna el a filozófiám és a gondolkodásom csúcsáig! Ha Én reggelire műzliszeletet vagy parizeres vajaskenyeret ennék, egyrészt fölburulna a gondolkodásom cizászi központosult rendje!, másrészt beolvadnák a nép és a mai társadalom selejtes semmitérő egyedei közé! Én nem vagyok hajlandó kapitalista, tőkés, "hagyományt" vagy divatkosztolást követni, mert az, hogy ki mit eszik, abból már el lehet dönteni, hogy melyik kasztba tartozik, és milyen a gondolkodásának a menete. Például kapitalista nyugati szennyes "(mű)étkektül"Megdonálcos szutykoktul a gondolkodás is csak SELEJTES, ÉS CSÖCSELÉK lehet!!! Ebbül adódóan tehát:

Amit az előbb montam, említettem, hogy nem értem volna el a gondolkodásom csúcsáig, de még a gondolkodásom elejéig, vagy kialakulásáig sem, ha én polgári módon étkezek, vagy élek!!! Pontosan 13-éves koromba ez volt a szakítópróba az életembe, hogy teljes leszámolás a megszokottsággal, és az elfogadott dogokkal. Az akkor a Bartosizmusban már mint 13-éves koromba mérdföldkőnek számított, hogy szakítottam a hagyományosnak mondott étkezési programokkal! Elhatároztam, hogy mást, és másképpen fogok enni-inni mint a többi csöcselék ember. Az étkezés után jött a viselkedésmegváltoztatás, utána pedig a gyökeres másképpen való gondolkodásrendszer kialakítása. Kérdésedre a válaszom. Évente egyszer-kétszer fölkerekedek pár napra vagy hétre, és akkor vonattal, busszal és gyalogszerrel megyek el a nagy zarándokhelyeimre, ami 27 van az országban. Ebbül csak évente már csak 3-4-et szoktam fölkeresni. Addig a pár hétig, (ezeket az útakat rendszerint tavasszal, nyáron, és ősszel szoktam béiktatni), így hát ellát engemet a természet kosztal. Sohasem éheztem még ezidáig kinnt az uccán, vagy az erdőben. A kukák teli vannak kajákkal, a mezők fűvel, tyúkhurral, finom izletes gyomokkal, falevelekkel, tücskökkel, bogarakkal, egerekkel, pockokkal, és mindenféle Bartoskajákkal. Akkor tehát ezeken élek. Rendszerint azonban, hogyha otthun tartozkodom, minden nap rituálésan az-az Bartosistán étkezek! Az-az mindennap zabálok nyers húst, utána pedig Bartosmoslékot. Ha Én eztet a kajálást abbahagynám, összedölne az egész Bartosizmus!!! Mint tudományosan kidolgozott rendszer, romba dülne!!! Mind elméletben mind gyakorlatban!!!  

 

L. Tamás: -Elég drága a hús! Honnan tudod fedezni nap mint nap, többkilónyi hús költségét?

 

Bartos: - Faluvégen tanyán lakok. Vannak tikjaim, 24-darab, ezidáig még két  évvel ezelőtt is votak disznajaim kettő-három. Meg gyalogszerrel ahogyan megyek, jártomban-keltemben vadászok is. Esztet nem úgy köll érteni, hogy puskát fogok, asztán vadakat lüvök le. Hanem úgy, hogy csapdákat húrkokat helyezek el, a ház környékin, kertbe itt-ott, ahol apróbb állatok, puckok, patkányok, egerek, madarak, belemennek, azokat ölöm és eszem meg. Elszoktam járni dogozni, ott van, hogy nem pézt adnak, hanem egész napi munkára egy kiöregedett tikot, amelik már nem tojik. A múltkor ástam egy kertbe, kaptam egy 5-kilós tikot. Két napig megvót a hús. Utána három napot kapátam egy öregasszonynál az adott 2-liter bort, meg egy tikot. Vot, hogy kacsákat tartottam. Egy kacsát vot, hogy nyersen reggelire véresen, tollasan megettem. Egy 5-kilós tik, vagy egy 7-kilós kakas nekem 2-napra elegendő eleség. Természetesen nyersen eszem meg öket! Nem messze innét a házomtúl van egy dögkút ott is szoktam kotorászni. Meg nyúlakat szoktam venni, azokat szoktam fölzabálni nyersen. Tavaly (2007) telén anyámmal közössen vettünk egy levágott 160-kilós disznót. Az föl lett dogozva, ki lett szatyrokba porciózva  a hús, én asztat lesóztam, és minden nap 2-kilót megettem belüle. Mára már semmi sincsen belüle. Amikor apám meghalt, a háznál lévő összes vasat leadtam a MÉH-be, és aszt a pézt belefektettem két disznóba, amit fölhízlaltam és 200-kilósan vágtam le üket. 200-200-kiló hús, ha még az asszonnyal is ettem meg közössen ő nem sokat evett belőlle, a 98%-át én zabáltam meg. Volt, hogy egy nap 4-5-kiló nyers disznóhúst megettem. Jártomba keltembe igaz ritkán, de útak mentén találok, elütött, és még a kocsik által nem teljesen palacsintává kilapított macskák, kutyák tetemeit, amiket szatyromba teszek, megnyúzom, és megeszem. A szőrüket pipába szoktam elszíni.               

De az elébb nem tudtam befejezni a kérdésedre a választ, hogy pediglen:

a Bartosféle étkezés azért központúságú mert:

Arra gyüttem aztán rá, hogy nekem nem csak a felszin alatt szabad kapirgálni, hanem le köll mennem a legmélyebb pincékig is! Ebben segít a nyershús, mert olyan idegpályákat mozgat meg az agyamba, mint semmi más...

Összegezve tehát dafkénak, egyfajta kamaszlázadásnak indult el a bartosizmus mint elméleti-gyakorlati filozófia.        

 

L.Tamás: -Értem. Tehát úgyszólván devianciaként indult el a "karriered".

 

Bartos: - Devianciának hívom, a másságot! Nem a buziságra hanem a gondolkodásra értem!!! Ha akkor nem kezdem el, a bartosista életmódot, most 30-évesen még nem lennék sehol! Gyerekkoromba is már tudtam, hogy zseni vagyok!!! 

 

L. Tamás: - Ezt én nem zseniségnek mindinkább, az előbb már idézett deviáns gondolkodás kategórájába sorolnám...

 

Bartos: -Nyet! Ez egyáltalán nem igaz így, mármint az állításod, nem igaz!!! Én úgy gondolám, hogy az Én gondolkodásom, azért múlja föl az átlagot (és én eztet nem csak úgy gondolom, hanem ez így is van), mert én előrébb járok a koromnál!!! Ha pedig valaki nem olvad be az átlaggondolkodásba, vagy úgy is fogalmazhatnák, hogy az átlagsemmi kulturálisan, meg anyámpicsaja stb... korszakában valamit másképpen, mást lát, ebben is abban is, mindenben is, aztat úgy bélyegzik meg, hogy deviáns!!! És természetesen hozzáteszik, hogy bolond!... De a szívük mélyén tudják azt, hogy az egy csodálatos zseni, csak hazudnak, maguknak is, meg a külvilágnak is, becsapva, önáltatva a valóságot!!! Így tehát ebbül kiindulva, Én magam vagyok a követendő, normális zseni!!!      

Például az életmódommal, a fölfogásommal, a filozófiám ÁTÉLÉSÉVEL!!!

Hiteltelenné válna az egész filozófiám, és hamisnak vélném, ha Én mint Nagy Bartos mondjuk, vizet prédikálnák és közben bort innák. Én olyan intenzitással, és tökéletesen élem, meg ÉS ÉLEM ÁT!!! a filozófiámat, ami 100% -ik HITELES!!!!  És ezáltal, mivel Én saját magam már lassan két évtizede gyakorlom ezen életvitelemet: ÉLETKÉPES IS!!!

 

L. Tamás: -Meséltél nekem valami evőversenyről ahol első lettél...

 

Bartos: - Dá! Öt vagy hat éve volt, hogy az egyik nyáron a Balatonnál illetve a Balaton környékin csavarogtam, mint nagy vándorfilozófus, és ottan azon a környéken  töltöttem három négy napot. Ott rendeztek görögdinnye evő versenyt. Beneveztem és mindenkit az asztal alá ettem. 6-db, egyenként 6-kg

görögdinnyét vágtam be, összesen: 36- kiló mennyiségben. Kaptam egy kis csecsebecse szarság dijat, utána meg még másnap is legalább 50-litert pisáltam. Nem tudtam a pisálást abbahagyni állandóan huggyoznom köllött, mert ugye a görögdinnye zömibe vízbül áll.       

 

L. Tamás: -Hová fért beléd 36-kg görögdinnye?

 

Bartos: - Sokan nem hiszik el, hogy feneketlengyomrú vagyok, merthát, ugye

ugyibár, ilyen egyszálbélű vagyok, és nem hiszik el vagy nem tuggyák elképzeni, hogy mennyit tudok zabálni. Mert inkább aki rám néz asztat mondja, hogy alultáplált vagyok, nemhogy fölültáplált! Addig, azidáig nem is hiszi el senki, míg nem tudatosul benne, hogy végeredménybe hiába vagyok egyszálbélű 50-kilós fickó, egy átlagember kosztolásának ha otthun vagyok és a szintiszta Bartosista étkezési kultúrát gyakorlom akkor egy átlagember  5-szörösét fogyasztom el egynap. Egyszerre nem tudok sokat enni. Fölkelés után sem azonnal reggelizek, hanem van úgy, hogy fölkelés után, csak 2-órával. Akkor megeszek együltő helyemben általában 2-kiló nyers húst. Utána szoktam nassolni, papírt, gumit, fóliát, műanyagot, bogarakat, meg ezt -azt, mindenféle föllelhető dolgot.

A műanyagfélesekbül is naponta, negyed kilónál nem eszek meg többet.

Viszont pipában volt már olyan, hogy egy nap majdnem egy kiló műanyagot

szlipákoltam el. Másnap akkor már csak egy falás műanyagot ettem. De utána következő nap már pár grammot belökettem.  

Délután 2-óra környékin szoktam nekiállni az ebédfőzésnek, 10-literes fazékba főzöm meg a bartosista moslékomat, amit késő délutánig vagy estélig láncszerűen eszek. Tehát ha jól megnézzük egyszer eszek napjában: reggeltül-estélig folyamatosan.

Mellette folyamatosan piálok is, és minden 3-percbe rágyújtok. Úgy néz ki az egész, hogy ülök az asztalnál, előttem a nagy fazék benne a merőkanállal, a fazék mellett az asztalon még a füzetem és a tollam, gondolkodom, filozófálgatok jegyzetelek, írom a nagy beszélyeimet, és folyamatosan közben eszek-iszok, és füstölök. Ha otthun vagyok, egész nap eszek, de csak aprólékosan, kevés adagokat, így gyün ki este az 1-kiló zsír, meg az egy kiló kristálycukor. Tehát ez nem egyszerre megyen. Mivel sovány vagyok, és nem nagy a gyomrom, csak mindentelbíró és megemésztő vasgyomrom van, de ürtartalmilag nem nagy, így nem is tudok egyszerre nagy adagokat megenni,

A görögdinnye evőversenyen egyszerre a tetemes mennyiségű dinnye (36 kg) után, például másnap már nem is ettem, az-az kihagytam egy napot étek nélkül.

Csak egy kevés kis műanyagot rágcsáltam, hogy az agyi funkcióim dolgozzanak hibátlanul!

És ráadásul nem is a mennyiségen múllik, hanem a kalórián. Én például egy 10-liter fazekas levesbe is belefőzök 1-kg sertészsírt. Két liter italba belekeverek 1-kg kristálycukrot.

 

 

L. Tamás: - Az imént elmondottakat meg tudom erősíteni. Ha nem ismerném személyesen az "étkezési kultúrádat" azt gondolnám, hogy csúsztatsz... Mert a legtöbben ilyen  irgalmatlan mennyiségű szénhidrát és zsír mindennapos bekajolása után csúnyán meghíznak.

 

Bartos: - Én nem tudok meghízni, egy grammot sem. Azért sem, mert biológiai csoda vagyok! Másrészt pedig azért mert Én le is mozgom, ez az egyik, a másik pedig az, hogy az emésztést relatíve nem a  gyomorban, hanem az agyban végzem. Tehát! Nekem nem a testemre rakodik a zsírpárna, hanem az elfogyasztott bartosista étkektől a szellemiségem hízik!!! A másik elnemfelejtett dolog, ugyibár az-az, hogy egyrészt az elfogyasztott bartosista ételeken túl ezek az ételek, mint szimbólumok is szerepelnek! Ezen ételek elfogyasztása egy egyfajta kapitalista ellenséglegyőzésnek a metafóriái. Ez olyan mint a Fijdji szigeteken élő nagy Törzsfönök az Udre Udre minden egyes ellenségét

megette. Az Én étkezésem is hasonlít metaforikusan a kannibalizmushoz. Tehát a tőkés rendszer a kor a történelem, az emberiség és a kapitalizmus megsemmisítéséhez fölemésztésihez!!!

 

L. Tamás: - Ezt tudod minek hívják? Paranoiás elmebajnak!...

 

Bartos: - Mármint micsodát?

 

L. Tamás: - Hogy az evési-ivási különcségeidhez filozófiát gyártasz.

 

Bartos: - Neked monográfusom, az a bajod, hogy polgári szemmel tudsz nézni, a Bartosizmusra, mint tanfilozófiára. Mivel tömegember illetve látványember vagy, képtelen vagy másképpen MÉLYEBBEN  szemlélni a Bartosizmust!!! Persze, hát az a legkönnyebb, hogy rámondjuk valamire, hogy ez egy marha nagy hülyeség, miközben elsem gondukodunk rajta, hogy miért is??? Te azért nem tudsz elgondukodni rajta, mert nem tudsz elgondukodni, hiszen, nem tudod fölmérni a Bartosizmust mint ESZMÉT, MINT FILOZÓFIÁT, MINT TUDMOMÁNYT, ezért hát a legjobb védekezés a támadás, alapon támadsz, de nem érvelsz!!!! Hát akkor érvelj!!!! Ne csak támadj!!!

 

L. Tamás: - Én nem csak támadok! Ha a beszélgetésünk alatt észrevetted volna érvelek is. De ezekre az abszurd dolgaidra nem lehet másképpen reagálni. Az én szubjektív véleményem szerint, a te világ és életszemléletedre minden korban rásütötték volna azt, hogy: elmebetegség! Söt azt  is megreszkirozom, hogy ma még jobban el is fogadják a gondolkodásodat és a cselekedeteidet,  mint mondjuk az ókorban vagy a középkorban tették volna akár...

 

 

Bartos: - A másképpen gondulkodókat dá, igazad van monográfusom, soha a büdös kurva életbe nem fogatták el!!! Hát persze, hogy nem!!! Én eztet egy negyedórája ki is fejtettem néked!!! Aki élesebben látja a dogokat mint a csöcselék nagyátlag, és gondukodásba, szemléletbe előrébb jár a koránál asztat megölik!!! Engemet a középkorba máglyán égettek vona el!!! Most meg akik nem értik a filozófiámat és képtelenek fölfogni, nem máglyán égetnek el, hanem kiröhögnek!!! Ez a GÚNYMÁGLYA!!! Ez pediglen lehet, hogy rosszabb!!!

 

2008. augusztus 19.

 

 

            ____________________________________________________

 

 

       

                                                3. RÉSZ

 

 

Bartos: - Én falusi gyerek vagyok. Öregapáméknál nyáron még gyerekkoromba, rengeteg dinnyét termütünk. 8-9-éves koromba minden nyáron a födön kinnt az öregfaluba gyerekként dinnyecsőszködtem. Az öregapáméktól ez a födterület kívül esett  Prajlingerpuszta felé az-az 3-km-re legalább. Ott más étkem nem is volt, csak a görögdinnye, meg a gaz. Ott hetekig csak dinnyét ettem. Mivel magába ettem, minden nélkül így annyit kölött ennem amennyivel jól tudtam lakni. A görögdinnye etet is, az-az étekként is szolgál és a szomjuságot is oltja. Naponta ott 5-6 dinnyét ettem meg. Amikor 5- vagy 6-éve a görögdinnyeevő versenyen benyomtam 36-kilót, megdagadt a hasam mint a lufi, és megállás nélkül csak huggyoztam. Büszke voltam magamra, hogy verhetetlenül első lettem, mert legalább elismerten is valamibe első lettem!    

 

L. Tamás: -De meséltél te nekem ivóversenyekről is, ahol szintén hoztad a formádat...

 

Bartos: - Hát igen!  Az ivóversenyeken ami végeredményben nem is verseny hanem, inkább  valami olyan dolog, hogyha már valaki jól bevan baszva fölajánlja, hogy akkor igyunk versenyt vagy legalább is fitogtassuk, mérjük össze azt, hogy ki meddig bírja piát ameddig össze nem esik. Még szakmunkás koromba úgy bizony, volt egy kis összegyűjtött pizem, és egy iskolai osztálybulin az utcán versenyt ittam egy osztálytárs fickóval de bevallom derekesan, hogy Vodkaivásba lehagyott. Eléggé mélységesen szégyeltem magamat akkor, olyan megaláztatottnak éreztem magam, hogy egy  nagy alkoholistának a fia, mármint Én, csúfossan veszt, egy semmirekellő szarházival szembe. Elhatároztam, hogy edzem magam ivásilag. Megvizsgáltam, hogy végeredménybe, mért borultam akkor kamaszként össze mint a fos, fél liter Vodka után.. Rájöttem, hogy azért mert nem ettem előtte. És nem is mindegy, hogy mit eszek előtte! Asztán később a bartosista étkezés teljestudományú kilakítása után, az apámat is leittam az asztal alá, megjegyzem ez nem sokaknak sikerült, mert az apámnál többet ember nem ivott. De aztán a fiacskája a Nagy Bartos bebizonyította, hogy asztal alá tudom inni, illetvén már csak múlt időben, mert az apám lassan két éve meghalt, tehát hogy az apámat is az asztal aljára leittam. Úgy bizony! Valamint erősködő kocsmahősöket láttam lepadlózni, akkor amikor Én még félig józan voltam. Egy eset! Egy fickó aki marha nagy piásnak tartotta magát korombeli fickó, egyszer mondtam neki (ez tavaly volt), hogy egyszer mérjük már össze a tudásunk. Nekem mivel féligmeddig szőlősgazda vagyok, minden évbe van 200-liter borom körülbelül, vittem oda 20-liter bort demizsonba, ahol találkoztunk (egy illetőnél.) A házigazda a Feri mondjuk nem nagyon osztotta a véleményt, hogy ott igyuk magunkat hullára, de a végén belement, hogy nézzük meg ki bírja jobban a szeszt. Én előtte megettem egykiló sertészsírt, ami a gyomromba egy védőhártyát képzett ezért az alkohol csak nehezen szívodott föl. Szuma szummárum a nagy tökös legény két liter bor után kifeküdt, én valamivel több mint 8-litert eresztettem le a gigámon, amikor is csendesen békésen elszundítottam az asztalra ráborulva. Másnap meg még a fickó összevissza okádott  mindent, és asztat monta, hogy idézem: " hogy  az én szar borom miatt-végett dobta ki a taccsot, mer, hogy ő még ilyen szar bort nem ivott soha életibe" és  kikészült tüle teljessen! Majd asztat mondta, a hülye csávó: "mer ha sört iszunk, leivott vona."  Hát montam, neki, hogy az anyád korságos picsáját!!! Egyrészt az Én kiváló minőségű boromat szidta, de aszt ne szidja!!!

A  másik meg az , hogy a  sörnek nem olyan az alkoholtartalma, mint egy bornak vagy egy tömény italnak. A sör az csak olyan gyerekital!!! Abbúl meg lehet inni 30-litert is berugás nélkül. Az ember a sörtül csak huggyozni tud!!!

Leszűrve a végeredményt, a fickó kibújókat keresett, mer nem tudta elviselni a vereséget.   

 

        

L. Tamás: -Aztán másnap gondolom jött a macskajajj...

 

Bartos: - Nyet! Reggel 9-órakor keltem és rá egy órára már fölhajtottam a szokásos egydeci pálinkámat. Másnaposság nálam már nincsen! Ha  a szervezet beáll a mindennapi masszív piálásra, megszokja! Még akkor is ha előző nap literszámra vedelek. Még ha variálom is, és keverem a piát mint a kutya a baszást! Most nem is oly régen talán másfél hete, két hete, 14-óra leforgása alatt 23-doboz sört, 2-liter szilvapálinkát, és egy liter bort bedobtam. Igaz akkor már igencsak kapatos voltam, de semmi különös,  egy-egy berugás között el-el aludtam, amikor fölkeltem megint fölhajtottam ebbül is abbul is a litereket. Amikor ezen mennyiséggel végeztem, bebuktam az ágyba aztán másnap reggelig szunyokáltam.  Úgyanúgy megettem a másfélkiló nyers disznóhúsomat, meg a zsírmennyiséget, asztán este beborultam az ágyba, és aluttam. Másnap már reggel fölkeléskor pálinkával kezdtem a napot. Én mindig annyit iszok, és annyit eszek amennyi jól esik. Igaz akkor a tetemenyes mennyiségű 23 doboz sör, pálinka, bor után, piásan kirugtam az ablakomat, ami azóta is úgy vagy! Le van szarva! Az ablak helyire pokrocot szögeltem.   

 

L. Tamás: - Az szép lehetett! Ne magyarázd már meg nekem azt, hogy napi 8-liter bor, 2-liter pálesz, meg 23-doboz sör jól esik. Ez már kőkemény alkoholizmus!

 

Bartos: - Ki mondja asztat, hogy Én naponta döflentek be 8-liter bort, vagy 23

doboz sört?... Én ilyet nem mondottam. Én aztat mondtam, vagy azt próbátam meg definiálni, hogy mikor mennyi esik jól. Ez nálam úgy van, ahogyan a Nagy Bartosszervezet az aznapi gondolkodásom megkívánja. Valamikor kevsebbet valamikor többet. Ha a nagy bartosturbina és a gyomrom acéldarálója úgy gondolja, hogy ma kevesebbet egyek akkor nem eszek meg 7-kg nyershúst, meg több kiló zsírt meg cukrot, hanem kevesebbet. Ha viszont a májam, az agyam és a gyomrom gépturbinája úgy jelez az agyamnak, hogy többet kíván, akkor többet eszek. Ez így van az italozásba is. És még egy fontos dolog! Én nem azért iszok, mert bánatos vagyok, vagy depressziós vagy ilyesmi...

1. Azért iszok, mert jól esik egy-egy kiadósabb bartoslakoma után.     

2. Mert az agyam makulátlan működéséhez meg kell lenni a serkentő szereknek, és meg köll lennie a szintemnek ahhoz, hogy makulátlanúl, kristálytisztán üssön a Bartosizmus!!!

Ez a füstöléssel is így van. Napi 70-szál cigarettára plusz 1-2 pipára vagyok beállva. De ha úgy kívánja meg a szervezetem pláne ha több alkoholt iszok, akkor többet is szívok. 2-hete amikor 23-doboz sört, 2-liter pálinkát, egy liter bort egynap alatt benyeltem, bizony 167-szál cigit elpöfékeltem jóízűen. Másnap már csak 54-szálat pöffentettem el.      

 

L. Tamás: -Említetted, hogy nem dolgozol. Akkor miből tellik a piálásra?

 

Bartos: -Az apámtul örökütem 700-öl szőlőt, valamint akkor otthon is van 15-20 tőke szöllejem, plusz a muternál is van 100-öl szöllő. Gyümölcsfák is vannak. Minden évben ha még szar a termés is 100-150-liter borom megvan! Ha jó a termés bejön 200-220-liter bor fehér és vörösbor évente. Gyümölcsöt az-az a cefrét tavaly főzettem ki abból lett 32-liter vegyespálinka. A 200-liter bort az asszonypajtival két hónap alatt, 32-liter pálinkát meg akörnyékin olyan két hónap alatt elszopogatunk jóízűen. Csak 50- litert még murci-majomtej korába bedöflentek. Meg hát Én magam is már több éve csinálom a piát magam. Mer hát minden megerjed. A kruplitól kezdve a kenyérig, a dinnye, káposzata, répa, gyümölcsök minden anyám picsája. Azokat erjesztem asztán azt iszom. Aztat meg ki a faszom monta, hogy Én nem dogozok? Alkalmi munkába-munkákba eljár a Nagy Zseni személyem, kertásások, kapálások, meccés, vetések, gyümölcsszedés, szemétszedés, fűnyírás meg ilyenek. Ott hol pizbe, hol meg piába kapom a füzetést. Egy benzinkútnál havonta, kéthavonta összeszoktam szedni a szemetet, meg lenyírom a füvet kapok egy láda lejárt sört, egy-egy felest napközbe. Ha meg bennjárok a városba festékboltba veszek 500-600 forintért denaturált szeszt, vagy faszeszt, metil alkoholt gyógyszertárba rendszeresen veszek egy üveg 96%-os alkoholt, hozzá szeszaromákat, aztán azt fölfőzve kitünő jó ütös piákat csinálok belülle. Az asszonypajti botba dogozik, ő megveszi a bort, pálinkát, sört, vagy egyéb töményet.           

 

L. Tamás: -Azt ugye tudod, hogy a metil alkohol nagyon veszélyes méreg, akár vakságot is okozhat... 

 

Bartos: -Értem a célzást! Úgy gondulod, hogy azér hordok vastagüvegű szemüveget mer ráment a metilalkohol. Tévedsz. Szar a szemem, mer ha mostan leveszem, két méternél többet már nem látok. Állandóra köllene hordani, de nem mindig hordom, igazándiból csak olvasásra szoktam fölvenni, meg amikor az eszem viszi. Amúgy meg ez egy nagy hülyeség, hogy a pia rámegy a szemre az nem a szemre megy, hanem a gyomorba, utána meg a máj dogozza föl, nem a szem!!! Ja meg még egy dolog! Én például nem is járok kocsmázni! Itten a faluba már rég kirugtak a kocsmából, hát basszák meg. Meg a másik nem is érzem ottan jól magam, meg úgy néznek rám mint a lúd a piros kukoricára! Ennékem senki ne nézze ki a piámat a pofámból, Én másnak nem fogok fizetni, meg a klímát se szeretem ottan, gyöngék a piák is, meg nem szeretek emberek között lenni!!! Mert hát egy EMBERGYŰLÖLŐ, már hogyan szeretne emberek között lenni. Én megtermelem, ha meg elfogy megveszem a piát, vagy megcsinálom magamnak, és otthon annnyit iszok amennyit Én akarok senki nem pofázik bele, hogy tökrészegen a  födön alszok. Mer hát patogott ottan mint a kecskeszar a deszkán a kocsmatulaj amikor Én még anno domini elaludtam a kocsmaasztalnál! Hát AZ ANNYA PICSÁJÁT TOSZOGASSA SZÁJBA!!!!         

Én velem ne pattogjon, bassza meg!!!

 

L. Tamás: -Sokan őrültnek tartanak téged!  Te hogyan vélekedsz erről?

 

Bartos: - Caligulát megmérgezték, Giordáno Brunót máglyán égették el, Vlad Tepest a Drakula grófot megölték, Lenint lelőtték, és utána illetve annak a következményei miatt halt meg, Hitler halálánál is úgy gondolom, hogy idegenkezüség van a dologban, Sztálinnál is gyanusak a halálának a körülményei, Ceauscescut megölték, Pol Pot-ot agyonverték majd miután nem halt bele tömlőcbe zárták és megmérgezték az ételét, a Vörös Khmerek egykori 2.számú vezetőjét a kambodzsai mészárosként becézett Ta Mok elvtársat szintén megölték. Szuma-szummárum: aki mást akar, aki másként látja a világot, akinek más a gondolkozása, mint a csöcselék átlagnak, vagy az ippen aktuális széljárásokkal szembe pisál, az idézőjelbetett aktuális társadalmi normát nem tartja be, hanem szar azokra, egyszerű szóval élve likvidálják. Nekem mint a VILÁG EGYIK LEGNAGYOBB FILOZÓFUSÁNAK, hogy mi lesz a sorsa... ki tudja... Akkora tudás birtokában vagyok, és olyan hatalmas világrengető tuományos filozófiát vallok, és tanítok, ami sok kétlábon járó patkány szemibe szálka!!! Eddig úgy akartak likvidálni, hogy többször elmegyógyintézetbe zárták. De amikor látták, hogy fölösleges az erőlködés, mert Én ha körösztre is feszítenek, ha föl is négyelnek Én akkor is bartosista maradok és egy centit nem engedek sem az ideológiámból, sem az életvitelemből, bennt tarthatnak és nyomathatnak 30-féle dilibogyóval, fél évig vagy akár több évig is fölösleges erőlködés, mert a cihológusok szorulnak az Én segítségemre, nem pediglen Én az övéjükre! Kérdésedre a válaszom: Divat volt és divat is lesz!: A zseniket, a másképpen gondolkozókat, rásütni a bélyeget, hogy ez "őrült". Én erre aszondom: Nézzék meg, vizsgálják meg a hátteret! Hogy valóban őrült az akire ilyeneket rásütnek? Vagy csak egyszerűen félnek, majréznak bevallani aztat, hogy ez a fickó nem őrült, hanem zseni! Igen erről van szó! És ezáltal hazudnak saját maguknak is, az egyénnek is és a szájbabaszott külvilágnak is! Én úgy vélekedek erről, hogy      

Nem Én vagyok őrült hanem a világ és az emberek azok! Nem Én vallók furcsa filozófiát, hanem az emberek élnek aberáltan és a fölfogásuk aberált! Ebből tehát következtetve: a világ az őrült, Én szupernormális vagyok!!!

 

L. Tamás: -Úgy tartja a mondás, hogy a zsenit az őrülttől egy hajszál választja el...

 

Bartos: -Ez ilyen ösztövérhányásos szélelbélelt mondás csak!!!

   

L. Tamás: Az egy jó dolog ha az embernek van önbizalma. Az is jó dolog, ha tisztába van a képességeivel. Viszont nálad már ne is haragudj, de szerintem  nagyzási hóbortnak számít, hogy állandóan "nagynak", "zseninek", "bölcsnek", "világlegnagyobbjának" tartod magad. Ezt rajdat kívűl eddig más miért nem vette észre?

 

Bartos: -Fridrich Nietzschét egész életében elfelejtették. Őrültnek nyílvánították. Schopenhauernek nem jelenthettek meg munkái, leszarták magasról... Még sorolhatnák pár darab nálamnál sokkal alacsonyabb szintű pasla filozófust aki egész életében kussoltatásban és mellőzésben élt. Most évente, de minden évbe tucatjával adják ki a kiadók a könyveiket, haláluk után 120-évvel. Nietzsche, Schopenhauer, Marx a bokámig nem értek ideológiában!!! Kismiskák kispöcsök voltak Énhozzám képest! Én mostan már 30-éves koromra ezidáig több kiadó egyszerűen a kukába hajigálta a kézirataimat... Tehet eztet mondom, nem, hogy kiadásra nem kerüt sor, hanem még a GECILÁDÁK a kukába baszták az évezred legnagyobb Bartosmunkáit. Én akkor azt mondatam annak a SZÁJBAKURT főszerekesztő genyóládának, hogy a kezit lecsapkodom nagyfejszével, hogy ilyet merészült, hogy kidobta az évezred legnagyobb hatású művét. Ő nekem annyit mondott, hogy kezeltessem magam! Erre az volt a válaszom, hogy bazd meg a jó kurva nénikédet, majd lebasztam a telefont. Akik most sikeresek és fölvannak pumpálva mind a lufi, azok csak levegővel fölfújt lufik!! A mostani korttárs (megjegyzem nem a kortársaim) mert nekem nincsen az-az irodalmár aki velem fölvehetné a versenyt az eszmei ringembe, mert úgy kiütöm mint az Erdei Zoli a ringbe...

 

L. Tamás: - Elnézést de nem Zolinak, hanem Erdei Zsoltnak hívják...          

 

Bartos: - Jóvan leszarom magasról, hogy Zsolt, vagy Zoli, ez csak egy metaforikusan összerakott képet akartam felfűzni a gondolatsoromba... Na hol is tartottam... Megvan! Tehát ezek a mostani FIKA, BUGYUTA, TAKNYOSZSEBKENDŐ, mai fiatalabb és idősebb generációjú íróknak, költőknek nevezett senkiháziak, akiket Én még firkásznak sem neveznék, és irodalmi berkeken belül föl vannak kapva, csak lufik. Idő kérdése kilukad a szájbabaszott lufi, aztán ami utána marad utánuk csak levegő, az-az semmi. Én nagy olvasó vagyok. De! Eddig magamon kívűl, hiteles, igaz sort még senkitől sem olvastam! Ami mostan folyik az nem irodalom! Hanem ROHADALOM!!!      

 

L. Tamás: - Nem válaszoltál a kérdésemre...

 

Bartos: - Válaszoltam, csak nem figyelted...!!! A lufik vannak elől, a középpontba, azok akik molyfingok, mert nem alkotnak és alkottak maradandót. Én fölöttük állok, magasodok mint a kunyhó mellett a toronyház csak eztet a birkák még nem vették, vagy egyszerűen nem akrják észre venni. Én több beszélyembe egyértelműen és világosan megénekeltem már: az nem valami öndicséretes kaserolós fingduma, hanem TÉNY!!! Hogy a világ legnagyobb filozófusa vagyok! Hogy miért? Hát azért, mert eztet amit Én képviselek és megírtam, ember előttem még nem alkotta meg! Nem is alkothatta, mert nem volt meg a történelmi föltétele hozzá. Egy Mikszáth, vagy egy Moricz Zsigmond, akiket Én SZARRA sem tartok, nem írhatták meg aztat és nem is láthatták aztat amit Én mostan 2008-ba. Tudásommal, gondolatrendszeremmel messsze-messze kimagaslók a mai TRUTYMÓ-ból.       

 

L. Tamás: -Ha Tv nem is nézel, rádiót nem  is hallgatsz, netezni sem szoktál, de sokat olvasol. Milyen könyvek ezek? Kik azok a szerzők akiknek a műveit rendszeressen forgatod?

 

Bartos: - Régebben mindenféle tücsköt bogarat összeolvastam válogatás nélkül. Ez volt az ideológiai alapozásom. Anno domini sok olyan mocskot is elolvastam áttanulmányoztam, mint például, a BAROMALJA Adytól, Oswald Spenglerig, amik miatt beindult a moslékfőzésem ideológiai terrorgépezete. Elsősorban most már csak magammal és a magam ZSENIÁLIS munkáival foglalkozom, és fő olvasmányaim a kommunista-filozófiai művek MÉLY áttanulmányozása. A Lenin összest az-az 54 kötetet 5-ször már elolvastam. Most Plehanovon és Berijának a Kaukázostúli bolsevik munkásmozgalom történe című könyveken rágodok, van, hogy vissza-vissza megyek, lapozok és akár ha már az 50.-oldalnál is tartok nem vagyok röst ha ideológiám ínye úgy kívánja újra az elejéről elkezdeni és egy-egy oldalt vagy sort többször is akár 4-5- ször ha köll elovasni, átrágni, átcsocsálni, hogy rögzüljön bennem a tulajdonképpeni veleje a mondanivalójának, és hogy ki tudjam főzni az eszmei moslékfőző üstömbe!  Egyébként Én úgy olvasok, hogy beleolvasok a könyv elejibe és a végibe, ha nem fogott meg akkor megy a jó kurva gennyedékes sunyi picsába  cigipapírnak, vagy gyújtosnak a kályhába.      

 

L. Tamás: -Azt tudod, hogy nem szép dolog könyveket tüzelni!

 

Bartos: - Vastagon, és genyesen LESZAROM aztat, hogy mi a szép dolog és mi nem! Én nem vagyok hajlandó olyan könyvek társaságában élni, ami egy mocsok és számomra valamint a nép számára is egy káros SZENYTELEP!!!!  

 

L. Tamás: - Furcsa dolgokat mondasz...

 

Bartos: - Mi a fasz ebbe a furcsa? Egy szájbabaszott ótestamentomat, vagy Bibliát, vagy Szent Írást és ehhez hasonló, GENNYEDÉKEKET  vagy akár egy Nemere Pityu féle szennytelepeket, nem vagyok hajlandó eltűrni a házamba. Fecnikre tépem, eszek is belőlle, hogy szar is váljék belölle, cigit is tekerek belölle, a többi meg megy a faszba a tűzbe! 

 

L. Tamás: És neked, hogy esne az, hogyha eltűzelnék az írásaidat?

 

Bartos: - A jó múltkorjában attam egy adag irományomat egy futó ismerősömnek. Ő bevallotta nekem, hogy a kukába dobta! Én usztam a boldogságba. A következőkért: mert egy közömbös könyvet, egy semleges írást nem hajítanak bele a kukába olyan hévvel. A szenny írások, olyanok, hogy vannak de minek! Viszont azért mert az a fickó belevágta az irományaimat a kukába, ez azt jelezte vissza nekem, hogy van értelme a filozófiámat, van hatása, EREJE az írásaimnak, mert az a fickó aki belevágta a kukába azokat az írásaimat, hatással voltak rá az irományaim!!! Ha nem lett volna rá hatással, akkor otthon beteszi a fiókjába! 

 

L. Tamás: - Az nem jutott az eszedbe, hogy tényleg szemétnek tekintette az írásaidat?

 

Bartos: - Nyet!!! Nem! Nem és nem!!! Mert a szemét egy cukroszacskó, vagy egy taknyoszsebkendő, vagy egy kiürült tejesdoboz, amit másképpen dobnak a szemétbe. Ez a fickó úgy dobta a kukába, hogy tudta a világ legnagyobb filozófusának a műveit dobja bele.

 

L. Tamás: -Egy nagy filozófusnak úgy gondolod, hogy kukába dobják a műveit?

 

Bartos: - Ha nem az ő izlésük, az-az ha nem értenek eggyet a filozófiával természetesen, dá! Így van, hogy a kukába dobják. Szellemileg már ragadt valami rá a bartosizmusból, ami ellen úgy akart védekezni, hogy kukába dobta gyakorlatban az írásaimat! Ezért hát már megérte megírni!!!

 

L. Tamás: -Köszönöm az interjút!

 

Folytatjuk!

 

2008. augusztus 19.

 

 

 

 

        MOSLÉKFŐZŐ BARTOS VERSESFILOZÓFIAI BESZÉLYEI.

 

 

Bartosizmus=Moslékfőzésizmus!

 

A Nagy Moslékfőző elméletem:

BARTOSIZMUS=MOSLÉKFŐZÉSIZMUSSAL!!!

A Moslékfőzés azért hatalmas, és megdönthetetlen

IZMUS mert nem csak eszmeileg, hanem bartos-

gyakorlatilag is létezik, VAN-VOLT-LESZ!!!!

A Moslékfőzés allegóriai is, az-az egyrészben

magába tartalmazza a szubjektivizmust, más-

részben viszont 95%-ban tárgyilagos az-az objektív.

Mellőztem ideológiámból az individualizmust, és

kommunálisan agresszív eszközökkel nem magamra,

hanem a tömegre építem a filozófiámat!!!

A legfőbb lényeg az-az akarat, ha fanatizálod a tömeget,

a filozófiádra! /Bartos-tétel/

 

 

                  Lehettem volna...

 

Lehettem volna, ács, kömüves, lakatos,

üveges, buszsöför, bokszoló, birkozó, tanár,

sorozatgyilkos mint Andrej Csikatilo,

buziírtó mint John Gacy, buzievő kannibál

mint Jeffrey Dahmer...

Sok minden lehettem volna!

De Én filozófus lettem!!!

Méghozzá a legnagyobb a világtörténelembe!!!

 

 

 

       A Műszaki Gumigyárban

 

Nem sokáig negyed évet betanított munkásként

dolgoztam a Műszaki Gumigyárban, ott

tettem le a huszasomat, a műanyagok

birodalma előtt!!! Ott szerelmesedtem bele,

mint a kettyós Romeó a a hülyekurva

Júliába, a gumik ízébe,

kábítószerként elvarázsolt az illatuk,

és az agyamra gyakorolt hatásuk.

A szerelem ma is tart!!!

 

 

       Nyers hús és műanyag

 

Nőbe soha nem voltam szerelmes!!!

Ez nem azt jelenti, hogy férfiba

igen!!!... Mert nem vagyok buzi!!!

Saját magamba voltam, és vagyok

szerelmes, valamint a nyers húsba

és a műanyagokba. Ezek bővítik

mélyitik a gondolataimat!!!!!

 

 

           A kezdet és a vég 1

 

A kezdet is vagyok és a vég is!!!

Ez a kettőség, a két természetes

de ellentétes következmény, határozza,

övezi, alapozza, meg a filozófiámat!!!

Nincs kezdet vég nélkül!!!

És nincs vég kezdet nélkül!!!

E két élet sarkövet zúztam, és semmisítettem

meg ideológiában. Megcáfoltam, a kezdetet,

így már a Bartosizmusban már csak vég lesz!!!

Kezdet nem lesz már sohasem!!!!

 

 

               A kezdet és a vég  2

 

Eszmeileg a NAGY ideológiában a kezdet

is vagyok és a vég is egyben!!!!

Új szellemi és gyakorlati dimenziót

nyitottam, a földi világban, olyat amit

előttem még ember nem nyitott, kinyitottam

egy olyan kaput, amely kapu ÉN előttem, még

soha sem létezett!!! Mert azt a kaput is ÉN

csináltam!!! Filozófiámmal  ÚJ korszak kezdődött

meg a gondolkozás, a tudomány, a filozófia, az

életmód, és a politika rendszerében!!! MERT:

ÉN VAGYOK A:

Tudomány a  

Filozófia, az

Életmód és a

Politikai is egyben!!!

Én vagyok a szellemi  és az gyakorlati HALÁL!!!

Moslékfőző Bartos Cs. Pistivel egy új, és egy végső

korszak kezdődött el az emberiség életében!!!

 

 

 

              Kisérleti nyúl.

 

Egy kisérleti nyúl vagyok! A saját magam

kisérleti nyula!!! Életmódommal rávilágítottam,

hogy ez az egyetlen járható út, az-az amit ÉN

járok és képviselek!

Kisérleti nyúl vagyok!!! A saját laboratoriumomba

kisérleteztem magammal, hogy életmódommal

mit tudok elérni a transzcendentális elméletemben,

valamint, hogy mit tudok elérni a gyakorlatban!!!

Kisérleti nyúl vagyok!!! 

 

 

Egy nyári napon 2007. júliusán (pénteken)

             EPOSZBESZÉLY

(102-nagy eposzomból a legnagyobbik!)

 

Nyár van. Rekkenő meleg! Ha az uccán

aszfalt vona meg is ovadt vona. Most

a pince mélyén heverészek apám kimustrált

pufajkakabátján, nincsen kezemben sem

írószerszám, sem jegyzetfüzet, csak a boros

demizson. Fekszek és merengek, agyam

folytonosan jár, mint az óra, szüntelenül

meg nem állva! Gondolkodám! Picsát érdekel

az, hogy mi lészen holnap vagy azután! Én

művészember vagyok! Proletárművészember!!!

Amit meg köllött tennem ezalatt a 28-évem alatt

hát azt meg is tettem! Úgy bizony!!!! És erre,

úgy gondolok, hogy Lenin, vagy Nietzsche

helyett sem írhatta meg az ő gondolataikat

a Heverke Józska, vagy a Mócsár Ferkó, mer

azoknak nem volt olyan észjárása, és tálentuma,

hogy megtudják írni. A világ legnagyobb

filozófusa vagyok, aki eddig a világtörténelembe

létezett!!! Az eddigi történelem alatt, még csak

kopírban, vagy másolatban, de még csak!: halovány

hamistványba, sem vot olyan nagy alakzat mint

jómagam! Igaz! Nietzsche már megjövendölt engemet,

a Zarathustrában mint FELSŐBBRENDŰ EMBERT

(übermeschet), és való igaz, hogy Pol Pot még vergődve

 a halálos ágyán is az Én nevemet duruzsolta, hogy

"Jönni fog még egy olyan nagy filozófus, aki tovább

viszi nemcsak Európa hanem  világviszonylatba is

a Vörös Khmerek kommunista ideológiáját!!!"

Igen! Úgy, úgy bizony!!! Én nem csak továbbvittem,

hűségesen lekopírozva, hanem összegyúrva saját

ZSENI IDEOLÓGIÁMMAL TOVÁBB IS FEJLESZTETTEM!!!

Az edddigi pöcsláda filozófusoknak az volt a Nagy

hibájuk, hogy igaz, aszonták, hogy új filozófiát

akarnak majd képviselni, és, hogy a nagy mestereiket

továbblépik, továbbfejlesztik a filozófiájukat, de

ez!!! Még eddig rajtam kívűl senki gondolkodójának

még nem sikerült, mert hiába döngették a mejjüket,

 hogy majd többet, jobbat, szebbet, faszomtudja mit

fognak elődjüknél, példaképüknél alkotni, de mindig-

mindig beleestek a ganésverembe, ahonnét már soha

a büdös életbe nem másztak ki!!! Nincsen semmi

titka a tikomnak... Hogy vajjon mér tudtam Én eztet

megcsinálni? Azért mert NEM VOLT MESTEREM!!!

Én senki seggit nem nyaltam, és nem kopíroztam le

filozófiában senkit!!! Előképeim voltak!!! Akiknek

eszméjüket kifőztem a Nagy Moslékfőző üstömben

megettem, megemésztettem, jól alaposan megrágtam,

majd kiszartam!! A szarból a salakból, szedegettem

csipegettem össze a filozófiámnak teccő dolgokat,

azokat a NAGY kohómba beolvasztottam, beépítettem!!!

Most fekszek a pincémbe. Újságpapírdarabot szakajtok

le valami szutyokfészek lapnak az egyik oldalából,

cigit csavarok. Sötét van a pincében  mint a kriptában

Én eztet szeretem, a vak sötétséget, amikor nyugalomban

járhat az agyam. Egyedül gyúfám lángja amikor cigimmel

fölé hajolok lop be némi fényt a vak sötétbe. Jól meghúzom

a demizsonomat, vagy lelöketek 1-litert egyszerre a hűs

fehér boromból. Nyár van! Rekkenő meleg! Kinnt! Ide-

lent viszont finoman ölel át a hűs levegő. Jól esik a

füst, nagyok szippantok a szárított lótrágyás cigimből,

majd elmélkedem tovább! 

 

 

 

              Moslékfőzésizmus

 

Nyugalmas ember vagyok, és egyben

nyughatatlan, egy lázadó figura, eszmei

texaxi láncfürészes, aki recsegteti-bömbölteti

mint a kurva isten a láncfürészit. Eszmei

Nagy Moslékfőző láncfürészemmel az

eszmei teremben is rendet teremtek.

Ömlik a vér literszámra, előttem a MOCSKOS,

ROHADÉK, UTOLSÓ GECI világtörténelem

esdekel a kegyelemért, de Bartosláncfürészem

lesújt rá, és ötmillió miszlikre vágja cefetekre-

cafatokra a Genyó világtörténelmet!!! Én:

A NAGY BARTOS vagyok a TAKARÍTÓ

MESTER!!!! A mindenevő rettegett mocsokfaló,

aki tisztába teszi filozófiájában a világot!!!

ROHADJ MEG TE SZEMÉT VILÁG!!!!

ROHADJ MEG TE SZEMÉT EMBERISÉG!!!! 

 

 

                          Szüret előtt

Írodott a tanyámon

2008. szeptemberibe.

 

Vége a nyárnak, a szüretre készülök mer az

még hátravan. Még hagyom a szőlőt, had

süsse a szeptemberi nap, a seregélyeket

Bartos módszerrel fogom, mindennapra megvan

a hús belülük.

Vége van a nyárnak! Ez kécségtelen! De ki a FASZ

NEM SZARJA LE azt, hogy vége van a nyomorult

szájonkurt semmitérő nyárnak...?

Ez a nyár nem úgy tellett, ahogyan a többi 29.

Ez a nyár gondolatikban több volt. Egész nyáron

heverésztem a tanyámon a gazba, a réteken, mezőkön

feküdtem,  a tyúkolam ganéjába henteregtem,

néha bementem a faluba

kukázni, nagynéha a városba cigarettacsikkeket szedegetni,

vedeltem jóízűen a borom,  literszámra ittam a házi sört,

és a pálinkámat, gondolkodtam, írtam, járt  az agyam,

értékes gondolataimat

jegyzeteltem bartostudásomat gyarapítottam.  

Egyszóval saját magam tanításával, tellett el a nyár, és most

őszre filozófiám úgy mererősödött mint a Kinizsi Pál vagy

a Toldi Miklós bicepsze. Több is lettem! Filozófiában!!!

És mindeszt köszönhetem saját magamnak és hatalmas tudásomnak!

Most ülök a széken, az udvaromon a gazba. Az őszi félgyönge nap

még erőlködve sütöget, fitogtatva muslicafing erejét, cigarettáimat

szívom egymás után, eregetem a füstöt, mellettem borosüveg,

kezemben toll, és füzet. Írom gondolataimat.  A nagy világ

rengető beszélyeimet!!!

 

 

                       Egy megjegyzés

 

Már Robert Owen a geci angliai gyártulajdonos

és filozófus már ezelőtt 200-évvel, kidolgozta, a

kommunális rendszer "alapjait"... Többször

elolvastam a könyvét, és megfőztem a moslékfőző

üstömbe, evés közben ahogyan emésztettem a

szarzsák ideológiáját, és a humánusan bugyuta

tételeit, jöttem rá, hogy igazándiból, nem rossz

a megközelítése, de elcseszte az egészet az

emberközpontú GECISÉGGEL, az egész ideológiáját.

Én a kéziratos füzetemben megadtam a helyes választ

Owen munkájára! A kommunista ideológia NEM!!! Az

emberközpontuságról, NEM!!! Nem a humanista SZENNY-

gödörbe való eszméjéről köll, hogy szóljon!!! Hanem

az osztályellenség TELJES LIKVIDÁLÁSÁRÓL,

MEGSEMMISÍTÉSÉRŐL, a FÉRGEK KIIRTÁSÁRÓL!!!

/Bartos-tétel/

 

 

                                    Fő-alapok

 

A kommunizmus alapjait NEM Marx tette le, és

nem is Robespier, vagy Dózsa György, de még csak

NEM is a mesevilágokba hitt bugyuta, félnótás pina-

nyaló Spartacus vagy  Budai Nagy Antal!!!

Hol volt még a kommunizmus

igazi szellemiségétől, Weitling, Babuef, Martinovics

Ignác, vagy Kun Béla???

Ők annyik voltak mint szarás előtt a fingás...

Igaz előszelek voltak, és voltak értékes gondolataik mint

például a Kun Bécinek aki gyakorlatba is már 1919-be

ha hatalomra jut megvalósíthatott volna egy sztalini modell

Magyarországot...

A kommunizmus főalapjait: Sztalin, Rákosi, Pol Pot,

Maocetung, Ceauscescu, és Kim Ir Szen tette le.

A nemzetszocializmus alapjait sem Huston Steward

Chamberlain, hanem Adolf Hitler tette le!!

A Bartosizmus főalapjait, és a LEGVÉGSŐ FILOZÓFIAI

IRÁNYZATOT PEDIG A NAGY BARTOS AZ-AZ ÉN

TETTEM LE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

                            Én utánam!                

 

Én előttem volt sok filozófiai rendszer!!! Én utánam,

az-az a filozófiai rendszerem, után azonban NEM

LESZ TÖBB FILOZÓFIAI IRÁNYZAT ILLETVE

RENDSZER!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

 

 

 

 

                            Üzenet a mai Geci fiataloknak

                            (Az egyik legjobb 1-soros beszélyem a

                                               többezer közül)

A texaxi láncfürészes gyilkos, láncfürésze mészároljon le titeket!!!

 

 

 

       Bartos Házi feladat

 

Sokan kérdezték már Tülem, hogy

mi van a Bartosizmus után?

De senki sem adta meg jó választ,

illetve a helyes választ!

A helyes választ csak Én mint a

Bartosizmus atyja tudom.

Ezért ezt a kérdést kitűzöm

az olvasoimnak házi feladatként.

Aki tudja, az hívjon föl engemet

telefonon, vagy írja meg üzenetbe!