Engedjék meg, hogy bemutatkozzam.
Nevem Szabó Kálmán, az úgy nevezett nagypolitikával 1989-től foglalkozom. Erdélyből települtem át magyarságom miatt. A határ lépett át rajtam és még néhány millió emberen.
Magyar vagyok, az állampolgárságom is magyar.
Az aradi forradalom vezetője voltam. 1990-től a Jurta színházban szerveződő politikai mozgalmakban tevékenyen résztvettem, majd az Erdélyi emigráns kormány miniszterelnökévé választottak és három éven keresztül a Magyarok Világtanácsának társelnöke is voltam.
A Pofosszal együtt kezdeményeztem az aradi vértanuk szoborcsoportjának a visszaállítását.
Résztvettem a 298-as parcella feltárásában, helyreállításában.
Látva a magyarországi gazdasági-politikai-szociális viszonyok fokozatos romlását, ellehetetlenülését, a korrupció „mindenhatóságát”, megcsömörlöttem, 2002-ben vidékre költöztem és visszavonultam a politizálástól.
Bűnösnek érezném magam, ha MOST tétlenül nézném az ország kifosztását, eladását, az emberek koldusbotra juttatását. Ezért úgy határoztam, hogy újra a politika színterére lépek.
MEGSZÓLÍTOK- nemre, korra politikai és etnikai hovatartozásra való tekintentet nélkül minden magyar állampolgárt, hogy teremtsünk emberhez méltó körülményeket, teremtsük meg a boldogulásunk feltételeit. Szövetségünk részletes programja kidolgozás alatt van, várjuk minden érdeklődő, az ország felemelkedésére vágyó, tenniakaró jóérzésü ember állásfoglalását, véleményét, mert azt szintézis után után be akarjuk építeni a programunkba.
A PÁRT nevéből adódóan társadalmi összefogással kívánjuk nemzetünk felemelkedését megvalósítani.
A politikában jelenleg résztvevők eljátszották a szavahihetőségtüket, nyomorba döntötték a lakosságot. Tudjuk, hogy már az összes jelentős politikai erő volt hatalmon, és az eredmény nem csak nulla, hanem minusz. Így valamennyien felelősek az ország kirablásáért, kiárusításáért, az emberek testi és lelki megnyomorításáért. Itt az ideje a számvetésnek és a felelősök anyagi- erkölcsi elszámoltatásának!
Ezért arra kérünk a Szövetségünk nevében minden megszólítottat, hogy csatlakozzon
céljaink kivitelezéséhez.
Szabó Kálmán