Kezdő oldal
Támogatónk
a
Telekom
e-mail
 
 


Teke szakosztály
Történelmi áttekintés

Szakosztályunk 1996-ban alakult, amelynek feltétele volt, az akkor frissen elkészített tekepályának az átadása. A pálya és vele együtt a tömegsport számára, a távközlési dolgozók testi karbantartását szolgáló edző komplexum lett kialakítva a MATÁV adományaként, az egyik pince helyiségében. A kivitelezés Sztahura László igazgató úr nevéhez fűződik, aki jelenleg is csapatunk egyik legeredményesebb tagja.

Az első rendezvény az 1996-os Mikulás-Kupa volt, amelyen a Kelet-magyarországi távközlési dolgozók vehettek részt. Ez a rendezvény a mai napig, minden évben megrendezésre kerül és nagy népszerűségnek örvend.
A rendszeres edzések - melyeknek vezetésével Sereg Tamás "birkózik" a mai napig - és csapat összekovácsolása után az 1997/98.évi NB III-as bajnokságba beadtuk nevezésünket. Ezzel elindult a rendszeres versenyzésünk. Kezdeti szerényebb eredmények után a 2005/2006-ös szezonban a fennállásunk legjobb erdményét értük el, első helyezésnek örülhettünk a bajnokság végén, amely megnyitotta a kaput az NBII felé. Újoncként az előkelő 6. helyet sikerült elérnünk a 2006/2007-es szezonban.
Rendszeres résztvevői vagyunk egyéb versenyeknek is, amelyen számos csapat és egyéni érmet, kupát nyertünk.

 
Copyright © 2005-2017 - Kavalecz Tibor - Minden jog fenntartva.