Köszönetnyilvánítás

Köszönet illeti a 3M Hungária Kft. (www.3m.com/hu/munkabiztonsag) részéről Závoczki László üzletágvezető,  a Vektor Munkavédelmi Kft. (www.vektor-safety.hu)  részéről Bársony Istvánné, a Sperian Protection Hungára Kft. (korábban: Bacou-Dalloz Hungária Kft.) (www.sperianprotection.hu) Kertész Zsolt,  valamint a Delta Plus Kft. (www.deltaplus.hu) közreműködését jelen anyag összeállításában. A tőlük kapott információk és segítségük nélkül jelen anyag szegényebb lett volna. Szakértelmük nagyban hozzájárult ahhoz, hogy ez a CD egy korrekt, pontos és legfőképpen használható munkává álljon össze.

Köszönettel tartozok továbbá mindazon gyártóknak/forgalmazóknak is, akik valamilyen módon anyagot biztosítottak, információt szolgáltattak termékeikről és egyáltalán, vették a fáradságot, hogy ezen szerény reklám fejében a nevüket adták.

Végül köszönetet mondok azoknak is, akik bátorítottak; ne adjam fel ezt a kezdeményezést, mert valahol mindannyiunknak szüksége van arra, hogy biztonságosabb legyen a mindennapi munkánk, a környezetünk. S ha ehhez egyéni védőeszközöket kell használnunk, akkor azt tegyük úgy, hogy a védelem betöltse azt amire kitalálták, nem beszélve arról, amit a törvények, rendeletek, szabványok írnak elő. Meg talán azért is, hogy az eddig rááldozott idő ne vesszék kárba, hanem hasznosuljon ott, ahol szükség van rá.

Somogyi Gábor