VEKTOROS CÉG-, MÁRKA- és termék LOGÓK

18.000 KÉP MAPPÁKBA RENDEZVE

 
 

Mivel a program a gépen lévő alapértelmezett böngészőt használja megjelenítőként, bizonyos esetekben engedélyezni kell a blokkolt tartalmat a  dinamikus képváltáshoz.

Az alábbi táblázatban lévő betűk mellett a jobb oldali jelre kattintva az adott betűhöz tartozó mappa tartalma nyílik meg pdf-formátumban. A bal oldali jelre kattintással a CorelDRAW X4 fájlok tölthetők le, melyek segítségével  - ha az alkalmazás a gépén található - szerkeszthetők a logók.

A megjelenő oldalak számozva vannak, egy teljes oldalon 104 db kép látható. A betűkhöz tartozó könyvtárakban a kép neve szerint lehet keresni, tallózni a tartalomban. A képek mappái a gyökérkönyvtár Adatok mappájában találhatók. A képek .eps és AI formátumban kerültek az összeállításba. Ezek a vektoros formátumok alkalmasak arra, hogy megfelelő képszerkesztő (pl. Adobe Illustrator) használatával a képek elemeire szétszedhetők, átszínezhetők, átméretezhetők legyenek. De ugyanez a helyzet a CorelDRAW programmal is, mely hibátlanul kezeli a jelzett formátumokat. Segítségükkel ötleteket meríthetünk saját munkáinkhoz. Mielőtt azonban bármit is publikálnánk vegyük figyelembe a szerzői jogokat, a későbbi kellemetlenségek elkerülése érdekében, mert bizonyos logók jogvédelem alatt állhatnak.

Tartalmak megtekintése, letöltése

1 A B C
D E F G
H I J K
L M N O
P Q R S
T U V W
X Y Z +

(Jelen bemutató anyagban az Y-betűhöz tartozó tartalmak tölthetők le!)

A DVD használatához jó munkát kívánok!

Megnézem a Megrendelő oldalt>>>

Somogyi Gábor

Telefon: +36703352565