Tisztelt Olvasó/Felhasználó, kedves Kolléga!

 

Kérem, kattintson az alábbi gombokra, hogy a kívánt alkalmazást elindítsa! Valamennyi összeállításhoz az adott felületen talál eligazítást. Amennyiben kérdése lenne, bármelyik témában az ott lévő Névjegy vagy Elérhetőség gombra, illetőleg az Információs  ikonra klikkelve megkapja a szükséges adatokat.

Fontos! Amennyiben valamelyik CD-t nem igényelte (nem rendelte meg), akkor annak gombja sem fog helyesen működni, mivel fizikailag nem került az Ön anyagára. Tehát a rá mutató link nem fogja megtalálni az oda tartozó hivatkozást.

A gyorsabb működés érdekében javaslom, hogy a lemez tartalmát másolja saját gépre egy akármilyen nevű (pl. Munkamédia) mappába! Amikor ez megtörtént, kattintsunk az egér jobb gombjával az itt található start.htm fájlra és válasszuk a küldés (asztal parancsikon létrehozása) opciót. Ezt követően már az asztalról indíthatjuk a programot. A lemezt pedig tegyük el biztonsági másolatként. Található a lemez gyökérkönyvtárában egy munkamedia nevű ikonfájl is, melyre - amennyiben szeretnénk - le is cserélhetjük az asztalon lévő parancsikont.  Bővebb információ!

Ezt követően bármelyik fájl megnyitását/letöltését követően - amennyiben azt használni szeretnénk - mentsük máshova (esetleg más néven is) a gépünkön, annak érdekében, hogy az eredeti dokumentumot ne írjuk felül.

Munkamédia CD-k felhasználói jogosultsága

 

 

 

 

 

 

 

Frissítés ideje: 2023

A bemutatott dokumentumok némelyikéhez pdf-olvasó szükséges. Ha van a gépén Adobe Acrobat Reader, akkor nem szükséges semmit tennie, de javaslom az alábbi program telepítését.

Programon belüli navigáláshoz javaslat: mindig ott kattintson (egyet) ahol az egérmutató kézzé válik, visszalépés az előző oldalara a használt navigátor vissza gombjával.

 
Jó munkát kívánok!