Tisztelt Felhasználó!

Először is köszönöm, hogy ezt a Munkamédia kiadványt választotta! Vélhetően valamennyi munkavédelmi oktatással összefüggő feladatát meg tudja oldani ezen oktatási tematika gyűjtemény segítségével, eleget téve a jogszabályok által előírt kötelezettségének.

A kisgépkezelők oktatásának, felkészítésének, dokumentálásának anyaga, munka- és tűzvédelmi oktatási tematikák, tesztek mellett a munkavédelmi szabályozáshoz is talál egységes formában elkészített dokumentumokat.

A fenti gombokra kattintva eljut a megfelelő oldalra, illetve bármelyik oldalról bárhová navigálhat. Az előző képbe visszajuthat böngészője vissza gombjával is (általában a bal felső sarok).

A névjegy fül megnyitása elérhetőségeimről ad tájékoztatást. Az összeállítás elkészítésében hathatós segítséget nyújtottak, saját munkájukkal hozzájárultak ennek a gyűjteménynek sikeréhez: kattintson ide!
Néhány dokumentum pdf formátumban került az összeállításba, ezek megnyitásához Adobe Reader, vagy más pdf-olvasó szükséges. A FoxitReader-t ide kattintva is telepítheti: Ez beépül a böngészőjébe és rendkívül gyorsan megnyitja az ilyen formátumú dokumentumokat. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a már megszokott programját ne használhatná.

Egyébként az összeállításban szereplő valamennyi dokumentum - a pdf-fájlokat kivéve - Word szövegszerkesztővel készült, tehát a gépén lennie kell ezt a formátumot ismerő programnak.

Ha bármilyen kérdése lenne a közöltekkel kapcsolatban, kérem jelezzen vissza elérhetőségeim valamelyikén! Írhat e-mailt is a kapcsolat felvételére: somarobot@gmail.com
Ha megfelelő Internet-kapcsolattal rendelkezik, akkor ide klikkelve letölthető oktatófilmeket és egyéb segédanyagokat nézhet meg és használhat díjmentesen!
Jó munkát kívánok!

Somogyi Gábor

Frissítés: 2021 április     

Felhasználói jogosultságok