PowerPoint prezentációk a munka- és tűzvédelmi oktatásban

Megrendelés

Megrendelő neve, cégneve
Kapcsolattartó neve
Kapcsolattartó telefonszáma
Postázási címe
Számlázási cím, ha nem azonos a postacímmel
E-mail cím:
A következő oktatási anyago(ka)t kérem 1 példányban Munkavédelmi oktatás
ADR oktatás
Tűzvédelmi oktatás
Tűzvédelmi szakvizsga
Megjegyzés
ADR veszélyes áru szállítás prezentációs anyaga, valamint a korábbi tűzvédelmi szakvizsga prezentációs anyaga 2014-től már nem rendelhető!

Jogi nyilatkozat. Ha rákattint a fenti Megrendelés gombra, akkor megrendelése elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.
A weboldal felhasználási-, feliratkozási, megrendelési feltételeinek és az adatvédelmi nyilatkozat kivonata: Jelen weboldal oldal üzemeltetője és jogtulajdonosa Somogyi Gábor (Munkamédia). A forrás megjelölése nélküli, szerzői hozzájárulás nélküli utánközlés, átdolgozás tilos. A feliratkozás önkéntes. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk ki. A teljes jogi nyilatkozat itt: http://www.munkamedia.atw.hu/jogi.htm Minden más, a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősül, értük a weboldal üzemeltetője felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi.

Tisztelt Kolléga, Érdeklődő!

A fenti Megrendelő panelt értelemszerűn kitöltve, a megrendelni kívánt termék neve mellé a jelölőnégyzetbe pipát téve, kattintson a Megrendelés gombra. Megrendelését leellenőrzöm és visszaigazolom.

Ha ezeken kívül kíváncsi lenne bármire, kérem, keressen telefonon (70/335-2565), vagy küldjön e-mailt: somarobot@gmail.com címre.

Somogyi Gábor

A Munkamédia CD-ROM-ok szerzője, szerkesztője.

FONTOS INFORMÁCIÓ!

Megrendelését visszaigazoljuk! A visszaigazolást követően megkapja elektronikusan (e-mailben) a számlát, melynek kiegyenlítése után azonnal teljesítjük a megrendelését. Akár aznapi postázás és ekkor az átvétel a következő napon megtörténhet!

2020. március 2-től a Magyar Nemzeti Bank elindította az Azonnali Fizetést amellyel a 10 millió forint alatti elektronikus úton indított egyedi belföldi forintátutalások az év minden napján, 0-24 óráig, 5 másodperc alatt teljesülnek. Azonnali Fizetéssel a hagyományos bankszámlaszám mellett a kedvezményezett mobiltelefonszámának, e-mail-címének, adószámának vagy adóazonosító jelének megadásával is lehet utalni. Ezek a másodlagos azonosítók, amelyeket a számlavezető banknál lehet regisztrálni.  

Iratkozzon fel a Munkamédia hírlevélre, hogy első kézből és időben kapjon tájékoztatást az akciókról és az újdonságokról

Név:
E-mail:
Érdeklődés tárgya:

Megrendelése előtt - amennyibe igényli - előre egyeztetett időpontban betekintést engedek a képernyőmre, ahol "élőben" meg tudom mutatni bármelyik prezentációs anyag működését, tartalmát.

Ehhez azonban szükséges, hogy telepítve legyenek az Ön gépére az alábbi ingyenes programok:

és a Telepítésükhöz kattintson a képekre!

PowerPoint prezentációk a munka- és tűzvédelmi oktatásban 2019

 A CD tartalmának megtekintéséhez kattintson a képre!

 

Egyenkénti megrendelés (ebben az esetben csak abba (azokba) a jelölőnégyzet(ek)be tegyen pipát, melyet rendelni kíván!)

Munkavédelmi oktatás prezentációs anyag ára: 29.000,- Ft + postaköltség (elektronikusan is küldhető, ebben az esetben nincs postaköltség)

ADR veszélyes áru szállítás prezentációs anyag ára: 35.000,- Ft  2014-től nem rendelhető!

Tűzvédelmi oktatás prezentációs anyag ára: 22.000,- Ft + postaköltség (elektronikusan is küldhető, ebben az esetben nincs postaköltség)

Tűzvédelmi szakvizsga (mind a 16 témakör) prezentációs anyag ára: 58.000,- Ft  2014-től nem rendelhető!

 

 

<<< Ugrás a főoldalra