VEKTOROS CÉG-, MÁRKA- és termék LOGÓK

18000 KÉP MAPPÁKBA RENDEZVE

Megrendelő neve, cégneve:
Kapcsolattartó neve:
Postázási cím:
Számlázási cím, ha nem azonos a postacímmel:
Értesítési telefonszám:
E-mail (kötelező megadni!):
Vektoros cég-, márka és termék logók DVD
Megjegyzés:

Jogi nyilatkozat. Ha rákattint a fenti Megrendelem gombra, akkor megrendelése elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.
A weboldal felhasználási-, feliratkozási, megrendelési feltételeinek és az adatvédelmi nyilatkozat kivonata: Jelen weboldal oldal üzemeltetője és jogtulajdonosa Somogyi Gábor (Munkamédia). A forrás megjelölése nélküli, szerzői hozzájárulás nélküli utánközlés, átdolgozás tilos. A feliratkozás önkéntes. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk ki. A teljes jogi nyilatkozat itt: http://www.munkamedia.atw.hu/jogi.htm Minden más, a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősül, értük a weboldal üzemeltetője felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi.

Tisztelt Kolléga, Érdeklődő!

A fenti Megrendelő panelt értelemszerűn kitöltve, a megrendelni kívánt termék neve mellé a jelölőnégyzetbe pipát téve, kattintson a Megrendelés gombra. Megrendelését leellenőrzöm és visszaigazolom.

Ha ezeken kívül kíváncsi lenne bármire, kérem, keressen telefonon (70/335-2565), vagy küldjön e-mailt: somarobot@gmail.com címre.

Somogyi Gábor

A Munkamédia CD-ROM-ok szerzője, szerkesztője.

FONTOS INFORMÁCIÓ!

Megrendelését visszaigazoljuk! A visszaigazolást követően megkapja elektronikusan (e-mailben) a számlát, melynek kiegyenlítése után azonnal teljesítjük a megrendelését. Akár aznapi postázás és ekkor az átvétel a következő napon megtörténhet!

2020. március 2-től a Magyar Nemzeti Bank elindította az Azonnali Fizetést amellyel a 10 millió forint alatti elektronikus úton indított egyedi belföldi forintátutalások az év minden napján, 0-24 óráig, 5 másodperc alatt teljesülnek. Azonnali Fizetéssel a hagyományos bankszámlaszám mellett a kedvezményezett mobiltelefonszámának, e-mail-címének, adószámának vagy adóazonosító jelének megadásával is lehet utalni. Ezek a másodlagos azonosítók, amelyeket a számlavezető banknál lehet regisztrálni.  

A DVD tartalmát itt tekintheti meg!

A DVD ára: 36.000,- Ft, ami azt jelenti, hogy képenként csupán 2 forintot kell fizetnie. A képek egyenként nem rendelhetők, csak egyben és lemezes formában.

 

<<< Ugrás a főoldalra