Jogi nyilatkozat

Jelen weboldal oldal üzemeltetője Somogyi Gábor (Munkamédia) 6527 Nagybaracska, Toldi u. 2.

A www.munkamedia.atw.hu teljes szöveges és grafikus tartalma, beleértve a mindenkori és korábbi hírleveleket, adattartalmakat, dokumentummintákat szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján) és Somogyi Gábor  (Munkamédia) jogtulajdonát képezik.

A weboldalak mindennemű tartalma engedély nélküli felhasználása, átdolgozása tilos, ideértve de nem kizárólag a bevételszerző tevékenységre való felhasználást. A weboldal tartalma a szerző neve [Somogyi Gábor és a forrás [www.munkamedia.atw.hu] megjelölésével, működő link formájában, a szerző írásbeli hozzájárulásával felhasználható. A forrás megjelölése nélküli, hiányos megjelölésű, írásbeli szerzői hozzájárulás nélküli utánközlés, átdolgozás használati, közzétételi díja: 29 900 Ft + Áfa szavanként naponta.

Feliratkozási feltételek

A Munkamédia www.munkamedia.atw.hu weboldalon kezdeményezett feliratkozás a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelenti, azaz a hírlevél feliratkozással a felhasználó kijelenti, hogy az általa megadott e-mail cím valós, weboldalunk információi, melyek csak olyan cégeknek és magánszemélyeknek szólnak, akik kizárólag munkabiztonsággal kapcsolatos érdeklődésre tarthatnak számot.

A feliratkozással a felhasználó kifejezett előzetes hozzájárulását adja, hogy a fenti weboldalt üzemeltető Munkamédia (Somogyi Gábor), elektronikus vagy postai levelet, rövid szöveges üzenetet (SMS) fogadjon, amelyek bizonyos esetekben a Munkamédia vállalkozásnak és alkalmanként üzleti partnereinek termékeit, szolgáltatásait reklámozó hirdetést is tartalmazhatnak.

A nem létező e-mailcímmel, a hírlevél gyűjtő típusú e-mailcímmel, és a nem teljes, valótlan adatokkal feliratkozást kezdeményező felhasználókat figyelmeztetés nélkül töröljük az adatbázisból és kizárjuk a Munkamédia. hírlevél olvasóinak köréből.

Adatkezelés

A feliratkozás önkéntes. A feliratkozás történhet megerősítéssel és megerősítés nélkül. Ez utóbbinál nem vizsgáljuk az eredetiséget éppen a felhasználás egyszerűsítése végett. A megerősítéses rendszer úgy működik, hogy a feliratkozás kezdeményezésekor a megadott e-mailcímre elküldött úgynevezett visszaigazoló linkre amíg nem kattint rá a felhasználó addig semmilyen megadott adatát nem tároljuk és nem kezeljük.

A feliratkozáskor kapott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át, a feliratkozás bármikor megszüntethető bármelyik általunk küldött elektronikus levél legalsó sorában lévő leiratkozási linkre való kattintással. 

Termék megrendelési feltételek

A Munkamédia (Somogyi Gábor) által üzemeltetett weboldal megrendelési űrlapjának kitöltésével és a megrendelés gomb lenyomásával a felhasználót fizetési kötelezettség terhel. Általában a megrendelt CD és DVD adathordozó termékek postai úton kerülnek kiszállításra, melynek szállítási költségei nem a megrendelőt terhelik. A megrendelő oldalon feltüntetett árak nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák. Amennyiben futárcégen keresztül történik a megrendelőnek a termék kiszállítása, az összeget a futárnak, készpénzben, átvételkor kell fizetni. Amennyiben a megrendelő nem fizeti ki a termék díját a futárnak, a kiszállítási, visszaküldési, és adminisztrációs költségekre bruttó 5000 Ft-ot számolunk fel, melyet megrendelő köteles kifizetni. A megrendelő minden esetbe - attól függően, hogy milyen jellegű a kiszállítás - készpénzfizetéses vagy átutalásos számlát kap, mely a csomagban kerül elhelyezésre.

A weboldalon kezdeményezett megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik. A termék készítője, szerkesztője Somogyi Gábor és a forgalmazással megbízott partnercégei fenntartják magának a jogot, hogy bizonyos megrendeléseket, indoklás nélkül pl. versenyérdek ütközés miatt elutasítsanak.

A termék szerzői jogvédelem alatt áll, jogtulajdonos Somogyi Gábor. A termékről tilos bármilyen másolatot készíteni,  1 példány biztonsági másolat kivételéven, bármilyen módon sokszorosítani, nyilvánosan bemutatni, részben vagy egészben közzétenni, saját hasonló (weboldalakkal / e-mail marketinggel kapcsolatos bármilyen jellegű) terméket, szolgáltatást létrehozni a termék alapján. Másolat, átdolgozás, a termék alapján létrehozott más hasonló termék, szolgáltatás, nyilvános bemutatás, részben vagy egészben való közzététel esetén az a megrendelő, aki a jogsértés elkövette, vagy ahhoz közvetett vagy közvetlen módon hozzájárult a termék mindenkori árának 200 (kettőszáz) szeresét tartozik azonnali hatállyal megfizetni a Jogtulajdonosnak.

Vásárlót megillető elállási jog alóli kivételek

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § i) pontja értelmében a vásárlást, átvételt követően nem illeti meg az elállási jog a vásárlót, mivel a hivatkozott pont a szoftvertermékekre (is) vonatkozik. Ez azt jelenti, hogy a vásárlás után nem térítünk vissza esetleges nemtetszés esetén vételárat. Amennyiben magán a hordozón (CD vagy DVD) mutatkozna sérülés, hiba, mely olvashatatlanná tette a lemezt,  akkor azt hibátlanra köteles a küldő (mely vonatkozik az adattartalomra is) cserélni!

Hirdetési feltételek a www.munkamedia.atw.hu -n.

A www.munkamedia.atw.hu weboldalon, a weboldalt üzemeltető tevékenységeivel konkurens cégek csak hirdetési díj megfizetése mellett népszerűsíthetik saját cégüket. Előfordulhat a kölcsönösség elvén működő oda-vissza linkelés, mely nem sérti a felhasználói jogokat.