Minták

Ide írhatod hozzászólásodat a "Jazz" kategória mintáiról.

Minták

HozzászólásSzerző: music777 Dátum: 2007.09.27. 08:14

Jazz formációban készült számaim lennének itt.
music777
music777
Adminisztrátor

Giving a minute

HozzászólásSzerző: Mengyelejev Dátum: 2007.10.22. 20:39

Nem tudom, hogy más hogy van vele, de én azóta tekintem a főszerkesztő urat zeneszerzőnek is, mióta a Giving a minute c. számot meghallgattam. Látszólag egy jól elkapott akkordmenet, valamennyire lehet, hogy ismerősen is szól, de egyrészt a jazz már csak ilyen, másrészt eléggé rafinált és ugyanakkor kellemes a fülnek, hogy ez legyen az abszolút kedvencem az oldalról. Az én ízlésemhez nagyon közel áll. Jó lenne folytatni a gondolatot, kibontani belőle valami szerenádot, vagy hasonló. Mit lehetne tudni erről a számról? Vagy a másik kettőről. Van-e programja bármelyik számnak? A Good man megérdemelne egy szöveget és egy énekesnőt. Szerintem.
Mengyelejev

Re: Giving a minute

HozzászólásSzerző: music777 Dátum: 2007.10.25. 20:52

Mengyelejev írta:Nem tudom, hogy más hogy van vele, de én azóta tekintem a főszerkesztő urat zeneszerzőnek is, mióta a Giving a minute c. számot meghallgattam. Látszólag egy jól elkapott akkordmenet, valamennyire lehet, hogy ismerősen is szól, de egyrészt a jazz már csak ilyen, másrészt eléggé rafinált és ugyanakkor kellemes a fülnek, hogy ez legyen az abszolút kedvencem az oldalról. Az én ízlésemhez nagyon közel áll. Jó lenne folytatni a gondolatot, kibontani belőle valami szerenádot, vagy hasonló. Mit lehetne tudni erről a számról? Vagy a másik kettőről. Van-e programja bármelyik számnak? A Good man megérdemelne egy szöveget és egy énekesnőt. Szerintem.

Érdekes ötletek :!: A Giving-nek csak annyi a sztorija, hogy egy játékprogramhoz készült háttérzenémek, de a project nem fejeződött be. Amúgy az tényleg ki lehetne bontani (jó lenne hozzá egy kicsit eredetibb B rész), és talán helyet kep egy relaxos anyagban. És jó lenne egy élő gitárszóló, mert így hangonként beírva... hm... A Good Man és a másik szám még jazz projectben készült, de már nem adtuk elő őket. Az elöbbi szám meg van végig, csak rázni kellene rá (de az énekesnős ötlet is tetszik :idea: :!: ), a másik csak egy ötlet, arra is référne egy kibontás.
music777
music777
Adminisztrátor

Vissza: Jazz